Λουτσέσκου: «Οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου» - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Λουτσέσκου: «Οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου»

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανέφερε πως αυτή είναι μια από τις καλύτερες στιγμές όχι απλά της καριέρας του αλλά της ζωής του.
Αναλυτικά, τα όσα είπε:
Για το τι τους έκανε πρωταθλητές: «Είναι η δουλειά των παικτών και η αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας. Ότι συνέβη αυτή τη σεζόν είναι η δουλειά των παικτών».
Για τα συναισθήματα του: «Είναι φανταστικό, απίστευτα συναισθήματα, δεν είναι μόνο το σήμερα, είναι όλη αυτή η σεζόν, όλα όσα έχουμε περάσει , η πόλη ο κόσμος».
Για το πως βιώνει τη φιέστα: «Είμαι εδώ άλλα θα ήθελα να είμαι μόνος μου και να ηρεμήσει λίγο το μυαλό μου από όλο αυτό. Να είμαι με ένα ποτήρι κρασί στο μπαλκόνι μόνος μου και παρέα όλα όσα ζήσαμε αυτές τις 2 σεζόν».
Για το αν είναι οι καλύτερη στιγμή της καριέρας του: «Πιστεύω ναι ότι είναι όχι οι καλύτερες στιγμές τις καριέρας μου άλλα της ζωής μου».
Για την επόμενη μέρα: «Καταλαβαίνω ότι από αύριο κιόλας πρέπει να εστιάσω στο παιχνίδι της Πέμπτης. Άλλα αυτή είναι η δουλειά του προπονητή είμαι από τα μοναδικά άτομα που δεν μπορώ να το απολαύσω για τόσο πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου