Σαλπιγγίδης: "Πρέπει να χαρούμε αυτή τη στιγμή" - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

Σαλπιγγίδης: "Πρέπει να χαρούμε αυτή τη στιγμή"

Σαλπιγγίδης: «Να χαρούμε αυτή τη στιγμή, είναι ξεχωριστή μέρα για όλους»
O Δημήτρης Σαπλιγγίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA  για την κατάκτηση του πρωταθήματος και για τους τρααυματίες του ΠΑΟΚ κατα την διάρκεια της φετινής σεζόν λίγο πριν την σέντρα του αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον πανικό που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη:«Είναι φυσιολογικό όταν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και αν υπολογίσουμε το μέγεθος του και τα 34 χρόνια, καταλαβαίνεται πόσο σημαντική είναι αυτή η μέρα για όλους».
Για τους Μαουρίτσιο, Βιεϊρίνια και Βέρνμπλουμ που είναι τραυματίες: «Για όλα τα παιδιά είναι δύσκολο είναι φυσιολογικό, όλη τη χρονιά προσπαθούν για τον μεγάλο στόχο και αυτή τη στιγμή απουσιάζουν, αλλά η σημερινή χαρά θα μετριάσει την στεναχώρια τους».
Για τα στοιχεία του ΠΑΟΚ που τον έκαναν πρωταθλητή: «Τα δυο σημαντικά κομμάτια είναι η αμυντική σταθερότητα αλλά και η ποικιλία μπροστά, η ομάδα ακόμα και με έναν παίκτη αρχισκόρερ τα κατάφερνε αλλά και χωρίς αυτόν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα. Η ομάδα έχει βάθος , σε όλη τη χρονιά υπήρχαν άξιοι αντικαταστάτες όποτε τραυματιζόταν κάποιος».
Για το αν έφερε το γιό του στην Τούμπα: «Ηθελα να τον φέρω αλλά έλεγε και η μαμά του ότι σε λίγα χρόνια θα πας με τον μπαμπά».
Για την επόμενη χρονιά του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι πάνω σε αυτό το κομμάτι θα βαδίσει η ομάδα κατά τη δίκη μου άποψη, πρέπει να παραμείνει ο κορμός. Τώρα όμως, πρέπει να χαρούμε αυτή τη στιγμή, υπάρχει και το κύπελλο και έπειτα υπάρχουν οι άνθρωποι να αποφασίσουν τι θα γίνει την επόμενη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου