Πανόπουλος: «Απ’ τους κορυφαίους της Ευρώπης ο Λουτσέσκου» - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Πανόπουλος: «Απ’ τους κορυφαίους της Ευρώπης ο Λουτσέσκου»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ  για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, την κατάκτηση πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά είπε:
Για τον Λουτσέσκου: «Για μένα ο Λουτσέσκου, με όση εμπειρία έχω από το ποδόσφαιρο, είναι μέσα στους top προπονητές της Ευρώπης και αυτό θα φανεί όταν κάποια στιγμή φύγει από τον ΠΑΟΚ… Και το πιο σημαντικό είναι πως είναι top άνθρωπος. Είναι ένας άνδρας με guts. Αυτό…»
Για τον ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα που κατέκτησε: «Με βάση την πορεία που έκανε το δικαιούται. Τώρα αν έχει ευνοηθεί ή αδικηθεί σε άλλα παιχνίδια, όπως οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου, αυτό γίνεται, αλλά μέσα σε αυτήν την κατάσταση είναι δίκαια πρωταθλητής. Δεν έχασε κανέναν αγώνα και είναι σημαντικό να πηγαίνει ο τίτλος σε μια ομάδα της Βορείου Ελλάδος μετά από 30-35 χρόνια…»
Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Καιρός του είναι. Εφόσον έχει βάλει 60-70-100 εκατ… Αν δεν είναι σήμερα χαρούμενος ο Σαββίδης, ποιος θα είναι; Έχει κάνει πολλές επενδύσεις και πιάνουν τόπο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου