Φιέστα με Σαββίδη και απονομή από Μάκη Γκαγκάτση - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Φιέστα με Σαββίδη και απονομή από Μάκη ΓκαγκάτσηΗ διαδικασία που θα ακολουθηθεί το βράδυ της Κυριακής είναι συγκεκριμένη. Αρχικά θα γίνει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, εκεί όπου οι παίκτες του ΠΑΟΚ θέλουν να πετύχουν την 25η νίκη τους στο Πρωτάθλημα για να “κλειδώσουν” και μαθηματικά τον τίτλο. Η νίκη, αποτελεί τον κύριο στόχο όλων των παικτών και των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν συμβιβάζονται με την ισοπαλία, που επίσης “κλειδώνει” το Πρωτάθλημα.

 Γνωρίζουν πως παρά το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός έχει υποβιβαστεί, οι παίκτες του δεν θα έρθουν για να χάσουν εύκολα. Προέχει η νίκη – τίτλου και μετά θα αρχίσει το τελετουργικό. Θα πρέπει βεβαίως, πρώτα να κλείσει το φύλλο αγώνα από τους διαιτητές, να αποχωρήσουν από την Τούμπα οι παίκτες και οι συνοδοί του Λεβαδειακού και οι διαιτητές της αναμέτρησης, για να αρχίσει η φιέστα.

 Σε αυτή, μέσα στην Τούμπα θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Από την στιγμή που θα κλείσει το φύλλο αγώνα και θα αποχωρήσουν οι διαιτητές και οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, μπορεί να εμφανιστεί ο μεγαλομέτοχος και να σηκώσει το τρόπαιο, μαζί με τους παίκτες, τον προπονητή, όλα τα μέλη και φυσικά τους χιλιάδες οπαδούς.


 Η απονομή από τον Γκαγκάτση


 Ο Λυσάνδρου με την ιδιότητα του νέου προέδρου της Λίγκας δεν θα έρθει στην Τούμπα, όπως είναι φυσιολογικό, κατά συνέπεια την απονομή του πρωταθλήματος θα κάνει ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης που μετέχει και στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας. Αυτό είναι το σχέδιο και αυτό λογικά θα υλοποιηθεί.

 Ο Ευαγγελινός και η σκηνοθεσία

 Με αφορμή τα όσα αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, για την ομάδα του Φωκά Ευαγγελινού, πρέπει να διευκρινίσουμε το εξής: Η ομάδα του κ. Ευαγγελινού θα αναλάβει την σκηνοθεσία του κυριακάτικου event μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό και την βασικότατη προϋπόθεση πως ο ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει μαθηματικά το Πρωτάθλημα.

 *Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (18/4)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου