Βαρέλα: «Αγαπώ τον ΠΑΟΚ» - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Βαρέλα: «Αγαπώ τον ΠΑΟΚ»

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα μίλησε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και για τους οπαδούς του "Δικεφάλου".
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν όλα φανταστικά, νιώθω ότι εκπληρώθηκαν όλα μετά από αυτόν τον τίτλο. Ήταν ακόμη πιο όμορφα όλα, επειδή σκόραρα κιόλας. Είχα καιρό να σκοράρω. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. Που θα είμαι μετά το καλοκαίρι; Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα έγιναν και πλέον αυτό που με νοιάζει είναι το τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και τα δύο παιχνίδια για το Κύπελλο.
Εδώ στον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι πολύ ωραία με τους συμπαίκτες μου. Έγινε μία τεράστια, ομαδική δουλειά φέτος. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αφιερώνουν και την… ψυχή τους στην ομάδα. Υπάρχουν εκφράσεις όπως το ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία ή το είναι τα πάντα για μένα. Διάφορα συνθήματα.
Ένα από τα τραγούδια της ομάδας, αναφέρει σε κάποια στιγμή ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί και ο κόσμος τρελαίνεται από τη χαρά του. Είναι ένα ποντιακό τραγούδι. Η καταγωγή του ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη είναι ποντιακή. Για αυτό και είναι αφιερωμένο σε αυτόν και το έπαιξαν στο γήπεδο, όταν ήρθε να πανηγυρίσει τον τίτλο μαζί με την ομάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου