Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο του Νάσου - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο του Νάσου

Χωρίς εντάσεις ολοκληρώθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η δεύτερη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας για τον θάνατο του Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου την άνοιξη του 2017.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξετάστηκαν τρεις αυτόπτες μάρτυρες και δύο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, που έλαβαν μέρος στην επιτόπια έρευνα μετά τα περιστατικά επιθέσεων και στην προανακριτική έρευνα.
Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση ενός εκ των μαρτύρων, ο οποίος ήταν παρών την ώρα του τροχαίου, που τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο 24χρονο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ενόσω περπατούσε επί της Αγίου Δημητρίου στο ύψος περίπου του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και με κατεύθυνση προς ανατολικά, άκουσε ένα «μπαμ», γύρισε και είδε αιμόφυρτο τον οπαδό του ΠΑΟΚ. Ισχυρίστηκε πως λίγα μέτρα νωρίτερα είχε δει ομάδα ατόμων (5 έως 10 άτομα) να «λουφάζουν» σε εσοχή από την πλευρά των Πανεπιστημίων, ωστόσο, όπως κατέθεσε, δεν βρέθηκε μπροστά σε κάποια συμπλοκή.
Εκείνη την ώρα, η υπερασπιστική γραμμή υπεραμύνθηκε της αξιοπιστίας του μάρτυρα, προκαλώντας την οργή του πατέρα του 24χρονου Νάσου, που ήταν παρών καθ’όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. «Θα έπρεπε να σέβεστε τη μνήμη του παιδιού μου, τη μνήμη ενός νεκρού» φώναξε προς τους συνήγορους υπεράσπισης με την έδρα να τον καλεί να επανέλθει σε τάξη.
Οι άλλοι δύο μάρτυρες κατέθεσαν τις κινήσεις τους και όσα μπόρεσαν να αντιληφθούν, καθώς βρέθηκαν στον τόπο του τροχαίου σε μεταγενέστερο χρόνο, ενώ οι αστυνομικοί ερωτήθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο έφθασαν στις προσαγωγές και τις συλλήψεις των κατηγορουμένων.
Σημειώνεται πως λόγω της βαρύνουσας σημασίας της κατάθεσης του φίλου του Νάσου Κωνσταντίνου, που, όπως εκτιμήθηκε, θα διαρκέσει αρκετή ώρα, καθώς πορευόταν μαζί με τον άτυχο 24χρονο το μοιραίο εκείνο βράδυ, η έδρα αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει και να καταθέσει την προσεχή Πέμπτη, 18 Απριλίου.
πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου