Κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα τον άθλο που κατάφερε ο Π.Α.Ο.Κ - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα τον άθλο που κατάφερε ο Π.Α.Ο.Κ


Ο οργανισμός Π.Α.Ο.Κ ακόμα δεν έχει καταλάβει τι κατάφερε ,κανένας ,ούτε ακόμα ο τεράστιος Ιβάν Σαββίδης,ούτε ο προπονητής ούτε οι παίκτες δεν έχουν καταλάβει το κατόρθωμα που έκαναν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα !
Ο Π.Α.Ο.Κ φέτος κατάφερε μετά από πολύ κόπο τα τελευταία χρόνια να καθαρίσει την βρωμιά , κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το κατάφερε!
Ο Π.Α.Ο.Κ φέτος έπαιξε όλα τα ντέρμπι με ξένους διαιτητές, και δεν έχασε κανένα.....
Ο Π.Α.Ο.Κ φέτος έπαιξε τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με ξένο διαιτητή και V.A.R και πάλι δεν έχασε.......
Όλα αυτά λένε πολλά περισσότερα απ' όσα δείχνουν ,λένε ότι ο δικέφαλος του βορρά δικαιούταν κι άλλα τρόπαια τα τελευταία χρόνια ,μα αυτό δεν συνέβη ποτέ, μέχρι που ήρθε ο Πόντιος Σαββίδης και έθεσε βέτο ότι θα καθαρίσει το πρωτάθλημα, πρώτος ζήτησε ξένους διαιτητές, πρώτος ζήτησε V.A.R πρώτος έκανε ομάδα να κερδίζει και τους διαιτητές, όπως μας είχαν πει κάποιοι από τον Πειραιά.....
Το φετινό καθαρό νταμπλ του Π.Α.Ο.Κ δείχνει την γύμνια των υπολοίπων ομάδων του τέως ΠΟΚ......
Ο Π.Α.Ο.Κ ζητάει και θέλει να  χρηματοδοτήσει το V.A.R, αυτό σημαίνει κάθαρση, καταλαβαίνω γιατί κάποιοι εντός κι εκτός Θεσσαλονίκης δεν την θέλουν ,δεν την θέλουν γιατί θα χάσουν την ...ήδη χαμένη πρωτιά!!!!
Ο Ιβάν Σαββίδης έτυχε να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ και να κάνει μεγάλο τον ήδη μεγάλο δικέφαλο του βορρά ,αλλά σε όποια ομάδα κι αν πήγαινε και ζητούσε αυτά που ζητάει τώρα για την κάθαρση εγώ σαν Παοκτσης θα ήμουν μαζί του όπως και χιλιάδες άλλοι οπαδοί ομάδων.....
Η σεζόν 2018-2019 τελείωσε και ιστορία έγραψε...Π.Α.Ο.Κ  δίκαια νταμπλούχος και αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας όχι πάντα την καλύτερη μπάλα μα παίζοντας καθαρά και κάθε ματς σαν τελικό!!!
Η μαύρη σελίδα της Ευρώπης φέτος ξεχάστηκε αλλά πρέπει να ξαναέρθει στο μυαλό του προπονητή και των παικτών για να μην ξανακάνουν τα ίδια λάθη , μετά τα μεγάλα ματς με Βασιλεία, Σπαρτάκ και Μπενφίκα ο Π.ΑΟ.Κ άδειασε δεν πέρασε στους ομίλους του Champions League μα σε αυτούς του Europa League και έδωσε περισσότερη βάση στο πρωτάθλημα όπου και τερμάτισε αήττητος!!!
Εύχομαι φετος η ομάδα να κάνει την ίδια πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα και μια μεγάλη εμφάνιση και στην Ευρώπη!!!

Υ.Γ Τελικός κυπέλλου χωρίς κόσμο η κωμωδία της χρονιάς

Υ.Γ 1 Τελικά δεν κάνει καλό το V.A.R , τουλάχιστον μέχρι να δουλέψει υπό την επίβλεψη Ελλήνων διαιτητών......

Υ.Γ 2 Έλειπε από τον τελικό του Σαββάτου ο διαιτητής κομινης.......

Υ.Γ 3 Μετά την τρίτη φορά δεν ονομάζεται πλέον ξεπέτα μα σχέση......Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου