" Θα πάρει το κύπελλο όποιος το θέλει περισσότερο" - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

" Θα πάρει το κύπελλο όποιος το θέλει περισσότερο"


Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ. 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Έχουμε κάνει το δύο στα δύο μέχρι στιγμής και δουλεύουμε για το τρίτο. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Το τρίτο συνεχόμενο πρέπει να το κυνηγήσουμε. Είναι κρίμα να γίνονται τελικοί χωρίς κόσμο. Θα μοιάζει σαν παιχνίδι προετοιμασίας. Ο παίκτης βγαίνει στο γήπεδο και νιώθει τον παλμό. Με λυπεί ότι δεν θα είναι ο κόσμος μαζί μας, αλλά θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο να γυρίσουμε στην Θεσσαλονίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.
Το πρωτάθλημα πέρασε, έχουμε τον επόμενο στόχο που είναι το Κύπελλο, θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο και λείπουν κάποια πρόσωπα που δίνουν μεγάλη βαρύτητα την ομάδα, θα παίξουμε και για αυτούς. Η προετοιμασία ήταν σε τοπ επίπεδο, το ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα δεν λέει τίποτα.
Είναι ωραίο να βλέπει αριθμούς και το τι έχεις κάνει, αλλά στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να βγαίνεις ότι έχεις και δεν έχεις, πρέπει να ματώσεις για την φανέλα. Το τι θα γίνει στην συνέχεια δεν το γνωρίζει κανείς. Όποιος το θέλει περισσότερο θα το κερδίσει. Σε τέτοια ματς δεν παίζει ρόλο ούτε η τακτική, ούτε το πώς έχει εξελιχθεί η χρονιά, παίζεις για να πάρεις τον τίτλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου