Επίσκεψη του Καρδαρά στην Αστυνομία - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Επίσκεψη του Καρδαρά στην Αστυνομία
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Γιώργου Ορφανού , Πάνος Καρδαράς συναντήθηκε με ανθρώπους της αστυνομίας όπου είχε συνομιλίες και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί.

Ο κύριος Καρδαράς συζήτησε και για την υπόθεση του κυκλώματος με τα λαθραία τσιγάρα. Με τους ανθρώπους της αστυνομίας να τονίζουν πολύ το κύκλωμα μετράει μέρες.

 Τέλος αξίζει να σημειωθεί πόσο κύριος Καρδαράς που είχε ασχοληθεί ως μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού λιμένος με το θέμα των λαθραίων τσιγάρων τόνισε: “ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την έξαρση της εγκληματικότητας στην πόλη μας,Καθώς τα αποτελέσματα τα βιώνουμε όλοι μας καθημερινά, όπως το επεισόδιο που έγινε πρόσφατα στο Καπάνι. Επίσης συζητήσαμε για την πάταξη του παραεμπορίου και λαθρεμπορίου,Καθώς αποτελούν πληγή για την υγιή επιχειρηματικότητα και για την οικονομία της χώρας.”

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε γνωστό πως υπάρχει ήδη απόφαση για 24ωρη περιπολία στο κέντρο της πόλης από ειδική μονάδα αστυνομικών όχι μόνο στις εκλογές,αλλά και έπειτα από αυτές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου