" Όλα αυτά οφείλονται στον Ιβάν Σαββίδη" - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

" Όλα αυτά οφείλονται στον Ιβάν Σαββίδη"


Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού αναφέρθηκε στην εφετινή σεζόν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:
Αρχικά είπε:
«Η φετινή είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι απίστευτο. Είμαι στεναχωρημένος γιατί μέχρι σήμερα ήμουν το μοναδικό νταμπλ (σ.σ εννοώντας το όνομα και το επώνυμο του!)»
Για τη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ:
«Φέτος αφαιρέσαμε την τοξικότητα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έκανε φίλους, αλλά γεννιούνται συνεχώς νέοι φίλαθλοι. Όσο αφαιρείται η τοξικότητα και καθαρίζει το ποδόσφαιρο και ο καλύτερος κερδίζει, κάτι που δε συνέβαινε στο παρελθόν, ο ΠΑΟΚ θα φτάσει σε επίπεδα που δεν έχουμε ονειρευτεί. Και αυτό οφείλεται σε έναν άνθρωπο που και πάλι δεν ήταν εδώ, τον Ιβάν Σαββίδη».
Για το VAR:
«Το VAR βοηθάει. Ο στόχος μας είναι το καθαρό ποδόσφαιρο. Βοηθάει τους διαιτητές να παίξουν πιο απελευθερωμένα. Άργησε, αλλά είναι καλό που λειτούργησε και επίσης είναι καλό που χρησιμοποιήθηκε, αλλά δε χρειάστηκε για να αλλάξει κάποια απόφαση του διαιτητή».
Για τους στόχους της επόμενης σεζόν:
«Η επόμενη σεζόν θα είναι μία πρόκληση για τον ΠΑΟΚ, να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, να διατηρήσει τα κεκτημένα. Περιμένω αν θα κρατηθεί η συσπείρωση και η αγάπη στα δύσκολα. Η ομάδα είναι αήττητη επί 1,5 χρόνο. Θα έρθουν και άσχημα βράδια, άσχημα σερί και τότε θα χρειαστεί η στήριξη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου