Πασχαλακης:" Για τον Βιερίνια" - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

Πασχαλακης:" Για τον Βιερίνια"Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του τελικού μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV και αφιέρωσε τη νίκη στον αρχηγό της ομάδας Αντελίνο Βιερίνια.

Δειτε όσα ανέφερε:
Αρχικά είπε: «Σήμερα είναι η μόνη μέρα που μπορώ να πω ότι θέλω. Πήραμε το ντάμπλ. Οι τελικοί δεν παίζονται κερδίζονται. Αφιερωμένο στον Αντρέ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, σε όλη την ομάδα για τα υπέροχα αυτά δύο χρόνια. Δεν με ενδιαφέρει καν το παιχνίδι, θέλαμε να κερδίσουμε έστω και με… μισό μηδέν. Είναι μια ονειρεμένη σεζόν από την αρχή ως το τέλος. Ανταμείβονται οι κόποι, η σκληρή δουλειά, αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς θα ήταν κάτι το απίστευτο».
Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Νιώθω δικαιωμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ, νιώθω ευλογημένος που έχω προπονητή τον κ. Λουτσέσκου και τον κ. Σκιαθίτη. Μακάρι να μείνει ο κορμός να γυρίσουν οι τραυματίες και να είμαστε πάλι όλοι μαζί».
Στο τέλος των δηλώσεών του, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τέσσερις προπονητές και άλλους τόσους τερματοφυλάκων. Για διαφορετικούς λόγους τον καθένα. Είναι ο κ. Μάντζιος, ο κ. Ελευθερόπουλος, ο κ. Πετράκης και ο Λουτσέσκου. Είμαι τυχερός που τον έχω και μου έχει δείξει τέτοια εμπιστοσύνη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Γούμα που τον είχα στην Κύπρο, τον κ. Πλαβούκο, τον κ. Τσελιόπουλο και τον Γιώργο Σκιαθίτη που με έχει αλλάξει επίπεδο και χωρίς αυτόν δεν είχα πετύχει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου