"Όνειρο ζωής το νταμπλ" - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

"Όνειρο ζωής το νταμπλ"Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Δημήτρης πέλκας μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV για τον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και για το γεγονός ότι σήκωσε πρώτος το κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Το πιο σημαντικό ήταν που κερδίσαμε, έδωσα τα πάντα όπως και όλοι μας. Ήταν η πρώτη φορά μου ως αρχηγός, κάτι μοναδικό. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ χαρούμενο, αυτούς που ήρθαν μαζί μας και αυτούς που μας περιμένουν στην Θεσσαλονίκη».
Για την εμπειρία του να σηκώσει το Κύπελλο ως αρχηγός είπε: «Είναι η πρώτη φορά που το σηκώνω, ελπίζω να το κάνει ξανά πολλές φορές και τα επόμενα χρόνια».
Για το αν είναι πιο σημαντικό αυτό το Κύπελλο από τα προηγούμενα είπε: «Είναι σίγουρα γιατί κάναμε το νταμπλ. Παίξαμε σε έναν τελικό με VAR για να μην υπάρχει καμάι αμφισβήτηση και είναι το πιο ιστορικό γιατί κάναμε το νταμπλ».
Ο Δημήτρης Πέλκας όταν ρωτήθηκε για το πόδι του είπε: «Είναι καλά το πόδι μου. Βγήκα γιατί το έχουμε σαν γούρι. Το έκανε και ο Βιεΐρίνια όταν ήταν αρχηγός και πήραμε τίτλο» ενώ εκείνη την στιγμή περνούσε από δίπλα του ο Στέλιος Μαλεζάς και είπε: «Ευχαριστώ τον Στέλιο Μαλεζά, είναι η ψυχή της ομάδας, που με άφησε ως αρχηγός να σηκώσω εγώ πρώτος το Κύπελλο. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να το σηκώσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου