"Οι πολιτές της Θεσσαλονίκης δεν έχουν ανάγκη απο μικροπολιτικές αλλά για μια βελτιωμένη πόλη"" - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

"Οι πολιτές της Θεσσαλονίκης δεν έχουν ανάγκη απο μικροπολιτικές αλλά για μια βελτιωμένη πόλη""

Αποτέλεσμα εικόνας για ταχιαος

O δημοσιογράφος του PAOKDAY, Στέλιος Παπαντωνίου στον προσωπικό του λογαριασμό facebook σχολίασε την επιλογή του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Τάχιάου να ασχοληθεί και να δώσει έκταθεί στην απόφαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη να τοποθετήσει σημαίες του ΠΑΟΚ στο δημαρχείο.


Aναλυτικα τα όσα έγραψε:


"Γνωρίζω πολύ καλά πως η δουλειά μου είναι να ασχολούμαι με το αθλητικό κομμάτι και όχι με το πολιτικό αλλά αυτή την φορά θα μου επιτρέψετε να κάνω ένα σχόλιο για τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο. Με μεγάλη μου έκπληξη ειδα τον κύριο Ταχιάο να ασκεί κριτική στον νυν Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη για τις δύο σημαίες που επέλεξε να βάλει στο δημαρχείο για να τιμήσει την μοναδική ομάδα που φέρνει τίτλους στην πόλη. Δεν θα σταθω όμως αν ήταν σωστή επιλογή η όχι να τοποθετηθούν οι σημαίες του ΠΑΟΚ. Θα σταθω στην επιλογή ενός υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης να ασκήσει μικροπολιτικη και να κανει παρεμβάσεις σε ΜΜΕ για τις σημαίες και να μην μπαίνει καν στην διαδικασία να μας μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη. Νομίζω ο κάθε πολίτης αυτής της πόλης θα ήθελε να ακούσει περισσότερο από έναν υποψήφιο δήμαρχο τον τρόπο που θα επιλέξει να κάνει την Θεσσαλονίκη πιο ελκυστική και πιο καθαρή πάρα να μας μιλάει για τις σημαίες. Να μας μιλήσει για την αμαρτωλή περίοδο όπου στην διοίκηση του δήμου ήταν ο Παπαγεωργοπουλος και άλλα πολλά που απασχολούν όσους ζούμε στην Θεσσαλονίκη. Αυτά απασχολούν τουσ κατοίκους της Θεσσαλονίκης όχι αν ανέβηκαν οι σημαίες κάποιας ομάδας στο δημαρχείο και αν στον Λευκό Πύργο υπάρχει ή δεν υπάρχει σημαία της Ε.Ε. Αν έχετε όντως κάποια συγκεκριμένη πολιτική για μια βελτιωμένη Θεσσαλονίκη είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε... Σε διαφορετική περίπτωση αν θέλετε να ασκείτε μικροπολιτικη για σημαίες και άλλα τέτοια καλό θα ήταν να μην συνεχίσετε να ζητάτε την ψήφο των κατοίκων της Θεσσαλονίκης γιατί είναι άδικος κόπος. Τέλος όσον αφορα για την στοχοποιηση σας καλό θα ήταν να κάνετε μια αυτοκριτική όλων αυτών που έχετε πει και μετά να κατηγορείται τους δημοσιογράφους για στοχοποιηση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου