Καλά νέα. Στον τρίτο προκριματικό του Champions League ο ΠΑΟΚ - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

Καλά νέα. Στον τρίτο προκριματικό του Champions League ο ΠΑΟΚ

Η τελευταία αγωνιστική της Premier League «γέννησε» καλά νέα για τον ΠΑΟΚ σε ότι αφορά την παρουσία του στους προκριματικούς γύρους του Champions League της περιόδου 2019/20, μετά της κατάληψη της τέταρτης θέσης της Premier League από την Τότεναμ.

Βάσει των δεδομένων που υπάρχουν από την UEFA, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα βρισκόταν στο δεύτερο γύρο των προκριματικών του Champions League από το μονοπάτι των πρωταθλητών.
Ωστόσο, εφόσον ο κάτοχος του Champions League του 2019 εξασφάλιζε το εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο από το πρωτάθλημά του, τότε η 11η χώρα στην κατάταξη της UEFA (Αυστρία) θα έστελνε τον πρωταθλητή της απευθείας στους ομίλους, επηρεάζοντας και τον ΠΑΟΚ.
Κάτι που συνέβη: οι δύο φιναλίστ του τελικού της 1ης Ιουνίου, Λίβερπουλ και Τότεναμ, έχουν διασφαλισμένη παρουσία μέσω του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να προωθούνται από το δεύτερο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ -δεν είναι ακόμη γνωστό εάν θα είναι στους ισχυρούς- θα μάθει τον αντίπαλό του στις 22 Ιουλίου, η πρώτη αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου θα διεξαχθεί 6 ή 7 Αυγούστου κι η δεύτερη 13 Αυγούστου. http://www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου