Κατσαρής στο PAOKDAY: "Νιώθουμε όλοι πλέον πως ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο" - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Κατσαρής στο PAOKDAY: "Νιώθουμε όλοι πλέον πως ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο"Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής μίλησε στο PAOKDAY για την κατάκτηση του ντάμπλ από την ποδοσφαιρική ομάδα, τα τμήματα του ερασιτέχνη που τα περισσότερα πρωταγωνιστούν και τη Νέα Τούμπα.

Αναλυτικά τα  όσα είπε στον δημοσιογράφο του PAOKDAY, Στέλιο Παπαντωνίου:

Για το νταμπλ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ: “Πιστεύω πως αν κάποιος μας έλεγε πριν 10 χρόνια ότι ο ΠΑΟΚ θα ζήσει τέτοιες στιγμές κανένας δεν θα το φανταζόταν. O κύριος Σαββίδης ήρθε και μας έκανε πραγματική ομάδα για να κερδίζουμε τους τίτλους στα γήπεδα. O άνθρωπος ο οποίος είχε σαν σκοπό την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτά τα νταμπλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Στερηθήκαμε το περσινό αλλά φέτος το πήραμε και νιώθουμε όλοι πλέον πως ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο”

 Για τα τμήμα του ΑΣ ΠΑΟΚ: “Στα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ γίνεται μία τεράστια προσπάθεια και υπάρχει η υποδομή εδώ και πολλά χρόνια.Όπως βλέπετε το βόλεϊ κάθε χρόνο θα πάρει και κάποιον τίτλο, το handball τα ίδια, το ποδόσφαιρο γυναικών έχει καθιερωθεί. Προσπαθούμε όσο το δυνατόν  γίνεται να δίνουμε την δυνατότητα στις ομάδες που έχουν τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστούν. Εκείνο όμως που είναι το πιο σπουδαίο στην φετινή κατάκτηση του νταμπλ είναι ότι θα γεμίσει η Ελλάδα νέους οπαδούς του ΠΑΟΚ. ” 

 Για τη Νέα Τούμπα: “Και το θέμα του νέου γηπέδου έχει μπει στις σωστές βάσεις. Έχουμε πάρει την έγκριση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Υπάρχουν γραφειοκρατικά θέματα τα οποία θα τα αντιμετωπίσουμε όπως είναι οι περιβαλλοντικές μελέτες, αλλαγή χρήσης κτλπ. Όλα αυτά πιστεύω πως θα τα ξεπεράσουμε γιατί πλέον ενωμένοι με τον Σαββίδη μπροστά θα το κάνουμε το γήπεδο γιατί εμείς δεν ζητάμε λεφτά από κανέναν. Θέλουμε να κάνουμε το νέο μας γήπεδο με χρήματα δικά μας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου