Αυτή είναί η έκθεση της αστυνομία για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος (pics) - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Αυτή είναί η έκθεση της αστυνομία για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος (pics)

Αθωώνει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η έκθεση της αστυνομίας

Tο blog «dikografies» της δημοσιογράφου Μαίρης Μπενέα έβγαλε στην δημοσιότητα  την έκθεση της αστυνομίας  για τον τελικό του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Από την έκθεση δεν αναφέρει κάτι -ιδιαίτερα- επιβαρυντικό για την ένταση που υπήρξε στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να κινδυνεύουν μόνο με χρηματικό πρόστιμο.


Συγκεκριμένα στην έκθεση σημειώνεται πως:

«Σχετικά με τον διαλαμβανόμενο στο θέμα αγώνα ποδοσφαίρου, σας γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, περί ώρα 21:20, άτομα που έφεραν διακριτικά της ΑΕΚ από την κερκίδα P-1, εισήλθαν στον χώρο του κυλικείου των VIP, με σκοπό να κινηθούν προς τους φιλάθλους της ομάδας του ΠΑΟΚ, πλην όμως με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων επέστρεψαν στην κερκίδα τους. Ταυτόχρονα, άτομα που έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ από την κερκίδα P-2, επιχείρησαν να διασπάσουν τον φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να προσεγγίσουν το κυλικείο των VIP για τον ίδιο ως άνω σκοπό, πλην όμως παρεμποδίστηκαν από τις διμοιρίες και παρέμειναν στις κερκίδες τους». Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου