Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Αμοιρίδης: “Θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα”

Ο ηγέτης του τμήματος βόλεϊ γυναικών, αλλά και χρηματοδότης των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ , Κώστας Αμοιρίδης παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτοί που μπορούμε πρέπει να βάλουμε πλάτη, για να μπορέσουμε μια ομάδα που θα μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και να είμαστε περήφανοι με αυτό που βλέπουμε. Το χρήμα είναι άσχημο πράγμα, κάποιοι δύσκολα βάζουν το χέρι στη τσέπη. Είναι μια προσφορά έκτος από τον ΠΑΟΚ και στην πόλη, γιατί ο ΠΑΟΚ την αντιπροσωπεύει και την κάτι περήφανη. Είναι μια ομάδα- σύμβολο για τη Βόρεια Ελλάδα».

Για την υποστήριξη του στα βαρέα αθλήματα: 

«Τα παιδιά κάνουν καταπληκτική δουλειά. Είναι τμήματα που παλεύουν με τη δική μου βοήθεια και πενιχρά εισόδηματα. Ο Χάρης Μάλλιος αφιερώνει πολλές ώρες και ενέργεια για να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο. Το παλεύουμε μαζί, εγώ βάζω σχεδόν όλα τα χρήματα, αυτός τρέχει όλη μέρα. Είμαστε εκεί και η ομάδα μας κάνει περήφανους».

Για την πορεία του τμήματος βόλεϊ γυναικών από τότε που την ανέλαβε:

«Αυτό το τμήμα πριν έξι χρόνια ήταν πρότελευταιο στη Β Εθνική. Ο λόγος που διάλεξα αυτό το τμήμα είναι γιατί το γυναικείο Βόλεϊ είναι το πιο δημοφιλές. Εκεί που ήταν δεν του άξιζε να έχει το όνομα του ΠΑΟΚ. Για αυτό το ανέλαβα. Όταν το ανέλαβα ο έφορος που μου εξηγούσε τις δυσκολίες. Τότε τον ρώτησα αν αυτές δυσκολίες αφορούν μόνο εμάς  ή τις ομάδες που είναι πρώτες. Ο Ολυμπιακός παλιότερα ήταν μονοπώλιο, ο δικός μας ερχομός κινητοποίησε όλο το γυναικείο βόλεϊ, και το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον, είναι ανταγωνιστικό. Το σημαντικότερο είναι ότι βγάζουμε συνεχώς αθλήτριες, και η μισή Εθνική ομάδα αποτελείται από δικά μας κορίτσια. Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη προσφορά μας στο άθλημα, πήραμε κάποια ταλέντα που μπορεί να χανόντουσαν, και τους δώσαμε γυμναστές, εγκαταστάσεις, ζεστό περιβάλλον».

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ φέτος: 

«Μιλάμε για ένα άθλημα που έχουμε απέναντι ομάδες δυνατές  και με ιστορία. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε 14 ικανές παίκτριες. Αν χωρίζαμε την ομάδα στα δύο η μια θα ήταν φαβορί για την πρώτη θέση και η άλλη για την 3-4. Πέρσι αν δεν τραυματιζόταν η Λι θα το παίρναμε το πρωτάθλημα και φέτος πιστεύω ότι αν δεν έχουμε καμιά ατυχία, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Ας κρατήσουμε όμως χαμηλά τη μπάλα, όπως λέω πάντα».

Για την απόφαση να μετακινηθεί η έδρα της ομάδας από τη Μίκρα στο Παλατάκι:

«Παίζαμε στη Μίκρα που είναι ένα μικρό γήπεδο, που γεμίζει εύκολα. Το Παλατάκι είναι μια έδρα που τη νοιώθουμε σαν το σπίτι μας και για αυτό μεταφερθήκαμε στο Παλατάκι. Έχει κόσμο που έρχονται, έχει και δύο τρεις φίλαθλους που ταξιδεύουν όπου πάει η ομάδα, ακόμα και εκτός Ελλάδας. Έχουμε κόσμο, αλλά όχι από τους οργανωμένους. Όταν πάμε στην ΑΕΚ έχει 350 άτομα, σε ένα μικρό γήπεδο, τα ίδια γίνονται στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Εμείς σε αυτό το επίπεδο δεν έχουμε βοήθεια  από τους οργανωμένους. Αλλά ο καθένας κάνει αυτό που νιώθει, εμείς είμαστε εκεί, κάνουμε την προσπάθεια μας. Όποιος το νιώθει θα έρθει, όχι επειδή του το ζητάμε».

Για την πορεία του τμήματος βόλεϊ και τους δικούς του στόχους:

«Πρόπερσι πήραμε το Κύπελλο, έχουμε πρωταθλήματα στις νεάνιδες. Πέρσι στο γυναικών μείναμε τρίτοι, παρά την ατυχία και θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Φέτος έχουμε το 6/6 και συνεχίζουμε. Φέτος πιστεύω ότι έχουμε το ποιοτικότερο ρόστερ, και αντικειμενικά είμαστε η καλύτερη ομάδα. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι θα πάρεις τα αποτελέσματα. Πρέπει να υπάρχει κλίμα, πάθος, όραμα, ένας καλός προπονητής. Παίζουν πολλά ρόλο. Ας κατακτήσουμε πρώτα το πρωτάθλημα και μετά πάντα κοιτάς ψηλότερα».

Για το μπάσκετ και την προσπάθεια του Θανάση Χατζόπουλου: 

«Στο μπάσκετ γίνεται μια δύσκολη προσπάθεια. Τόσα χρόνια παλέυει με τα προβλήματα. Ευτυχώς ήρθε ο κύριος Χατζόπουλος, έβαλε την ενέργεια και τα χρήματα του, και ο κόσμος στηρίζει αρκετά. Θέλω και ελπίζω, γιατί δεν υπάρχουν πολλές προοπτικές, ότι ο κόσμος θα βοηθήσει περισσότερο, για να μπορέσουμε σε κάποια φάση να καταστήσουμε υγείες αυτό το τμήμα που ταλαιπωρείται 15 χρόνια. Στο μπάσκετ χρειάζονται μεγάλα νούμερα για να μπορέσεις να είσαι αξιοπρεπής. Με τη βοήθεια του κόσμος και με διάθεση και μεράκι, μπορούμε να έχουμε ελπίδες».

Για το σπίτι της Άρσης Βαρών στη Σταυρούπολη: 

«Ανήκει σε ένα φορέα στο κράτος, εμείς ενδιαφερθήκαμε αν θα μας το έδινε η πολιτεία. Είχα πει ότι αν μας το δώσει το κράτος , θα βάλω τα χρήματα για να το αγοράσω. Είναι ένα μεγάλο κτήριο που θα μπορούσε να στεγάσει πολλά αθλήματα. Σήμερα το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, εκτός από το ότι δεν υπάρχουν πολλοί με χρήματα, είναι ότι δεν έχουμε ανθρώπους με διάθεση. Υπάρχει ο κύριος Κατσαρής που τρέχει για όλα, και από πίσω δεν υπάρχει άνθρωπος. Θα έπρεπε σε αυτό το ζήτημα να υπάρχει ένας άνθρωπος που να το τρέξει αυτό, να πάμε στον υπουργό, να βάλουμε δικηγόρους. Κάπου εχεί χάθηκε το πράγμα, ενώ το ξεκινήσαμε. Ίσως αν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος, να το είχαμε πάρει».

Για το αν σκέφτεται να αναλάβει κάποια στιγμή τη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ: 

«Το θέμα του προέδρου του ΑΣ είναι καυτό υπό πολλές έννοιες. Μέσα από ένα υγιή ερασιτέχνη μπορεί να υπάρχει υγεία και στις ΠΑΕ και ΚΑΕ. Δυστυχώς σήμερα έχουμε μόνο έναν πρόεδρο και από πίσω δεν υπάρχει τίποτα. Εμένα δυστυχώς οι δουλειές μου δεν μου το επιτρέπονται, χρειάζεται χρόνος, για όλα τα τμήματα. Όλα αυτά δε γίνονται από μόνα τους. Τόσα τμήματα, με πρώτες ομάδες , ακαδημίες. Όλα αυτά έχουν ανάγκες μετακίνησης. Όλα αυτά συν το να νοικοκυρέψεις τα λίγα χρήματα που έχει ο ΑΣ. Εγώ δυστυχώς δεν έχω αυτό το χρόνο, ούτε και την ενέργεια για να το τρέξω. Πριν από δέκα χρόνια ίσως και να υπήρχαν λίγες πιθανότητες»

ΒΟΛΕΪ

Πέρασμα από την Κηφισιά με «καθαρό τρίποντο»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volley League ανδρών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο Ζηρίνειο με 0-3 του ΑΟΠ Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Γιόρνα, Σκρέντου, Ουόλς, Βουλκίδης, Βαν Ντεν Ντρις, Ράπτης και λίμπερο ο Κοκκινάκης.

«Μουδιασμένα» ξεκίνησε στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα, με την Κηφισιά να «μπλοκάρει» τον Βαν Ντεν Ντρις, 6-2. Με τον Δικέφαλο να παίρνει πόντους από το κέντρο του αλλά και άκρα του, η διαφορά συνέχισε να παραμένει στους πέντε πόντους, 11-6. Οι «ασπρόμαυροι» στην καλή τους περιστροφή, με τον Γιόρνα στο σερβίς, μείωσαν στον πόντο, 12-11, η Κηφισιά πήρε και πάλι μία μικρή διαφορά, 15-12, την οποία έφερε στα ίσια σε κομβικό σημείο ο ΠΑΟΚ, 18-18. Στην τελική ευθεία οι δύο ομάδες ήταν σε κοινή αφετηρία, 22-22, με το πρώτο σετ να είναι πραγματικό «ντέρμπι». Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Κηφισιάς, κάνοντας με 23-25 το 0-1.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ στους πρώτους πόντους, 5-5. Από κείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, παίρνοντας πόντους κυρίως από τα άκρα του, 7-11. Η Κηφισιά αντέδρασε και έφερε το σετ στα ίσια, 13-13, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχοντας τον Ράπτη σε καλή μέρα, βρήκε και πάλι τον τρόπο να «ανοίξει» την διαφορά, 15-18. Σ’ εκείνο το σημείο ο Δικέφαλος «έχτισε» την υπεροχή του, έχοντας σταθερά το προβάδισμα των τριών πόντων. Στην τελική ευθεία το σκορ ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ με 20-23, με τον Δικέφαλο να κάνει το 0-2 με 21-25.

Στο τρίτο σετ ο Δικέφαλος, έχοντας και την ψυχολογία υπέρ του από την κατάκτηση των υπόλοιπων δύο, πήρε σημαντική διαφορά σε κομβικό σημείο. Βελτιώνοντας την υποδοχή του και τελειώνοντας σημαντικές μπάλες, ο Δικέφαλος μπήκε στην τελική ευθεία μπροστά με τρεις πόντους, 15-18. Οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν περιθώριο στους γηπεδούχους να αντιδράσουν, φτάνοντας στο 0-3 με 17-25.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι, εντός έδρας κόντρα στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

acpaok.gr

Περισσότερα

ΒΟΛΕΪ

«Έφυγε» με το τρίποντο από το Αιγάλεω!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volley League γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του ΑΟ Αιγάλεω με 1-3, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Βεργίδου, Μπλάνκο, Πολυνοπούλου, Κάφρεϊ, Κλέπκου, Κρολ και λίμπερο την Παπαδοπούλου.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ με ένα σερί επτά πόντων έφτασε εύκολα στο 3-8. Ωστόσο οι γηπεδούχες απάντησαν σε 8-8 και μέχρι το 11-11 οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί. Με επτά συνεχόμενους πόντους οι παίκτριες του ΑΟ Αιγάλεω πήραν το προβάδισμα με 17-11. Οι «ασπρόμαυρες» μπόρεσαν να απαντήσουν παίρνοντας το προβάδισμα με 20-22 με την Μερτέκη. Το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με τις γηπεδούχες να κάνουν το 26-24 και το 1-0.

Στο δεύτερο σετ ο Δικέφαλος ανέβασε «στροφές». Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 5-5, από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ με «χτυπώντας» 6 φορές με πήγε το σκορ στο 5-11 με «πρωταγωνίστρια» την Κρολ. Λίγο αργότερα ο Δικέκαλος έφτασε στο 8-16 με την Κάφρεϊ, ενώ «έπιασε» τους 22 έχοντας προβάδισμα έντεκα πόντων με την Μπλάνκο να κάνει το 10-22. Οι «ασπρόμαυρες» ισοφάρισαν σε 1-1 πηγαίνοντας στο σκορ 13-25.

Το τρίτο σετ συνεχίστηκε με το ίδιο τέμπο. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το 7-7 και ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με την Κάφρεϊ να κάνει το 7-8, όμως μετέπειτα το σκορ έφτασε στο 11-11. Τότε ο Δικέφαλος με ένα ακόμα «ξέσπασμα» έκανε το 11-18. Οι «ασπρόμαυρες» δεν βρήκαν ιδιαίτερη αντίσταση μέχρι την ολοκλήρωση του σετ, φτάνοντας αρχικά στο 16-21 με την Μπλάνκο και έκαναν το 2-1 με 17-25.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ ξεκίνησε κατά τον ίδιο τρόπο. Οι δύο ομάδες έφτασαν μαζί στο 5-5, ενώ στη συνέχεια η γηπεδούχες έκαναν το 8-5. Ο ΠΑΟΚ απάντησε αρχικά ισοφαρίζοντας σε 8-8 με την Βεργίδου και μετά οι ενώ πήγαιναν μαζί μέχρι τους επόμενους 18-18. H Κάφρεϊ μείωσε σε 21-19 και στη συνέχεια σε 23-21. Οι γηπεδούχες έφτασαν το σκορ στο 24-22 και τότε ο Δικέφαλος έδειξε πως δεν θα άφηνε το σετ να χαθεί. Η Κλέπκου με πλασέ έκανε το 24-23 και η Πολυνοππούλου με άσσο ισοφάρισε σε 24-24, την νίκη κλείδωσε η Κρολ κάνοντας το 24-26 και το 1-3.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Μάρκο Φενόλιο, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, εντός έδρας, κόντρα στο Ηλυσιακό.

acpaok.gr

Περισσότερα
Απόψεις01-02-2023, 00:44

Λευτεριά στα άρρωστα μυαλά

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 23:19

Τελικά δεν κατάφερε να φέρει επιθετικό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 23:01

Super League: Η ικανοποίηση από τη συνάντηση με Αυγενάκη για τα λεφτά απο το στοίχημα

ΜΠΑΣΚΕΤ31-01-2023, 22:13

O Yannick Franke είναι ο MVP της εβδομάδας!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 21:21

Επιστρέφει στην Τούμπα ο Ματος για να δει ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός

ΜΠΑΣΚΕΤ31-01-2023, 21:17

Χωρίς Σάιμπερτ και Σαλούστρο η προπόνηση

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 17:36

Ο Λουτσέσκου για τον Βιερίνια και την αλλαγή

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 17:31

Ο Ντάντας ήταν ο εγκέφαλος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 17:05

Ατζέντης Μπονατσόλι: «Μένει στη Σαλερνιτάνα» (pic)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 16:08

Ολυμπιακός: «Ακόμη και χαρτοπετσέτα να πέσει, φύγαμε»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 15:26

Eκτός για 4-6 εβδομάδες ο Βιερίνια

PAOKDAY TV31-01-2023, 15:00

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Kάνει οικονομική υπέρβαση για να φέρει τον Μπονατσόλι” (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 14:18

Ορίστηκαν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 13:28

Σβαμπ: «Κάθε παιχνίδι είναι μονομαχία τίτλου»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 13:03

Αναφορές από ΜΜΕ της Ιταλίας για Μπονατσόλι και ΠΑΟΚ (pics)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 12:42

Κουλιεράκης: “Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα να σκοράρεις για τον ΠΑΟΚ”

ΒETDAY31-01-2023, 12:07

Στοίχημα: Αμφίσκορο με αξία στην Πορτογαλία

Απόψεις31-01-2023, 12:03

Νίκη με δυσκολία παρόλα αυτά, συνεχίζει!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 11:50

Ο Φεντερίκο Μπονατσόλι είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ – Αυτά είναι τα δεδομένα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-01-2023, 00:20

Ντάντας: «Στον ΠΑΟΚ μου λένε να κυνηγάω περισσότερο το γκολ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 23:41

Νάρεϊ: “Θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας κόντρα στον Ολυμπιακό”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 23:14

Το πρόγραμμα των Big-4 στην “μάχη” για την κορυφή μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 23:04

Super League: Στο -3 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και στο -5 από την κορυφή ο “Δικέφαλος”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 22:41

Απάντηση Δούκα για Λουτσέσκου: «Δεν πρέπει να παραλείψουμε να καυτηριάσουμε όσα λέει κατά καιρούς…»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 22:22

Ο Διαμαντόπουλος επιβεβαίωσε τους λόγους που ήρθαν οι ξένοι διαιτητές

PAOKDAY TV11 ώρες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Kάνει οικονομική υπέρβαση για να φέρει τον Μπονατσόλι” (vid)

PAOKDAY TV1 ημέρα ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός live από την Τούμπα

PAOKDAY TV1 ημέρα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: ” Θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα ο Λουτσέσκου κόντρα στον Λεβαδειακό”

PAOKDAY TV4 ημέρες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Μετά την πρόκριση θέλει να πάει για δύο μεταγραφές” (vid)

PAOKDAY TV5 ημέρες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει για να μην δεχθεί ένα γρήγορο γκολ”

PAOKDAY TV6 ημέρες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: Οι Ιταλοί “τσεκάρουν” Ελ Καντουρί (vid)

PAOKDAY TV6 ημέρες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, μετά την ρεβάνς οι μεταγραφές”(vid)

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Το αήττητο αλλά και η προσοχή για την Πέμπτη (vid)

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ αφήνουν τα πανηγύρια και κοιτάνε την ρεβάνς”(vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να πουλήσουν άμεσα τον Κωσταντέλια” (vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Προχωρημένες συζητήσεις με Κεντζιόρα με συστάσεις Μίρτσεα Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Eξαιρετικό το τελείωμα του Τάισον στο 2-0” (vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί σωστά τους Κωσταντέλια και Τζήμα” (vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον στόχο του κυπέλλου”(vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Να βοηθήσει ο Τάισον να κλειδώνει τα ματς ο ΠΑΟΚ” (vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – ΟΦΗ live από το γήπεδο της Τούμπας

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

«Κακώς ξεγράφουν τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο»

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

“Αν κάποιος θέλει να αποχωρήσει ας το κάνει, η πόρτα εξόδου είναι ανοιχτή”

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου:”Επιτέλους “κλείδωσε” το ματς, άτοπα τα ιντερνετικά πανηγύρια”

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου: “Φτάνει με το άλλοθι της διαιτησίας”

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

“Eκεί κρίθηκε το ΠΑΟΚ – Άρης”

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Άρης απευθείας απο την Τούμπα

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Γιάννης Κωσταντέλιας: Γι’ αυτό είναι απαραίτητος στον ΠΑΟΚ

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου: “Με συνέπεια, σοβαρότητα πήρε τη νίκη στο Αγρίνιo”

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Φράνκε, Ράιλι, Χαντς και λαός σφράγισαν τον θρίαμβο στην Γαλλία

mensbook
synergeio

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort