Ακολουθήστε μας

PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS

Aνάλυση: Έτσι “εξαφάνισαν” την μπάλα οι παίκτες του ΠΑΟΚ (pics)

Το PAOKDAY Football Analysis βάζει στο μικροσκόπιο το γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό και προσπαθεί να εξηγήσει πως μια φάση βγαλμένη από playstation μπορεί να γίνει και στην πραγματικότητα.

 

O Nάρεϊ βγάζει μια πάσα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πανθηναϊκού. Ο Γιάννης Κωσταντέλιας παραμένει στην θέση του και ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι αυτός που κάνει κίνηση όπως βλέπετε στην φωτογραφία για να πάρει την μπάλα.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ όσο κάνει την κίνηση για να πάρει την μπάλα έχει δει πως ο Κωσταντέλιας παραμένει στην μεγάλη περιοχή των “πράσινων” και έχει ήδη αποφασίσει πως θα πρέπει να του δώσει την μπάλα.

Την ίδια στιγμή ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που είναι μερικά μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή φροντίζει να κάνει την κίνηση στον κενό χώρο που έχει δημιουργηθεί.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε πως η κίνηση του Ολιβέιρα προς της μπάλα τραβάει κι άλλον αμυντικό του Παναθηναϊκού πάνω του, έχοντας και άλλους δύο  να του κλείνουν την επιλογή να τελειώσει την φάση.

Επίσης στην παραπάνω φωτογραφία είναι ξεκάθαρος και ο χώρος που έχει δημιουργηθεί μπροστά στην Αντρίγια Ζίβκοβιτς που ακολουθεί την φάση. Με τον Σέρβο να παίρνει τα απαραίτητα μέτρα που έχει μπροστά του, δίχως να έχει κάποιον αντίπαλο.

Ο Ολιβέιρα γίνεται κάτοχος της μπάλας και έχει φροντίσει ήδη να δει αρχικά τον Κωσταντέλια που παραμένει στην μεγάλη περιοχή αλλά έχει αποφασίσει να του μεταβιβάσει την μπάλα κατευθείαν μόλις έρθει σε επαφή μαζί της.

Κάτι που το καταφέρνει με τον Κωσταντέλια να παίρνει την μπάλα και χωρίς καθόλου καθυστέρηση να κάνει κατευθείαν την πάσα στον κενό χώρο που έχει δημιουργηθεί μπροστά στον Αντρίγια Ζίβκοβτις που ακολουθεί και μπαίνει μέσα στην περιοχή χωρίς κανέναν αμυντικό των “πράσινων” να τον μαρκάρει και να προσπαθεί να αποτρέψει ένα σουτ προς την εστία που έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να πετύχει  γκολ.

Η αγωνιστική συμπεριφορά του Κωσταντέλια μας δείχνει πως δεν προσπαθεί να κάνει το εξεζητημένο αλλά έχει την ωριμότητα να δώσει την πάσα κατευθείαν  και με την μία (χωρίς να κάνει κοντρόλ) για να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερες προϋποθέσεις στον συμπαίκτη του.

Γιατί σε περίπτωση που προσπαθούσε να κάνει κοντρόλ θα έχανε την κατοχή της μπάλας. Αλλά και σε περίπτωση που προσπαθούσε να τελειώσει μόνος του την φάση θα ήταν κάτι πολύ δύσκολο καθώς είχε πολλούς παίκτες γύρο του.

Η κίνηση του Ολιβέιρα προς την μπάλα και η απόφαση του Κωσταντέλια να παραμείνει στην θέση του κατάφερε να δημιουργήσει κενό χώρο στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που είχε την άνεση και τον χρόνο να κάνει το σουτ και να πετύχει το 0-2.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία τέσσερις αμυντικοί του Παναθηναϊκού έχουν συγκεντρωθεί σε έναν συγκεκριμένο χώρο μέσα στην μεγάλη περιοχή για να κλείσουν τις επιλογές του σουτ στους Ολιβέιρα και Κωσταντέλια χωρίς να δούνε πως έρχεται κι άλλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Η συγκεκριμένη φάση προφανώς και είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνει ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά”, Ραζβάν Λουτσέσκου με τους ποδοσφαιριστές του.

Μια φάση που βγήκε όπως ακριβώς ήθελε και πιθανών είχε σχεδιάσει ο Ρουμάνος προπονητής με την υψηλή ικανότητα και αντίληψη των ποδοσφαιριστών του να καταφέρουν να βγάλουν μια τέτοια φάση. Γιατί αν δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία δύσκολα μπορεί να έρθει ίδιο ή παρόμοιο αποτέλεσμα εντός αγωνιστικού χώρου.

PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS

Aνάλυση: Παίκτης “κλειδί” του ντέρμπι ο Κωσταντέλιας με ωριμότητα και αντίληψη (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Το PAOKDAY Football Analysis βάζει στο μικροσκόπιο τον Γιάννη Κωσταντέλια στον τελευταίο αγώνα του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του “Δικεφάλου του Βορρά” ήταν ο παίκτης “κλειδί” του ντέρμπι που είχε συμμετοχή σε όλα τα γκολ της ομάδας του.

Η πίεση του φέρνει το λάθος και το 0-1

Την συγκεκριμένη φάση ίσως πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές θα προσπαθούσαν να την κυνηγήσουν για  να κερδίσει κάτι η ομάδα τους. Άλλωστε βλέπετε και τους συμπαίκτες του λίγα μέτρα πιο πίσω προσπαθούν να καλύψουν τον χώρο στα 3/3 του γηπέδου.

Ο Κωσταντέλιας αποφασίζει να πρεσάρει τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του κόντρα στον Schenkeveld για να φτάσει πρώτος στην μπάλα και να δημιουργήσει μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του.

Ο νεαρός όντως καταφέρνει να βγει μπροστά από τον Schenkeveld και να δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην μικρή περιοχή των “πράσινων” που οδήγησε τελικά στο αυτογκολ.

Κίνηση που την κάνει για ακόμη μια φορά και δείχνει πως μπορεί να διαβάζει τους αντίπαλους αμυντικούς που είναι επιρρεπείς στο λάθος.

Σέρβιρε το 0-2 στον Αντρίγια Ζίβκοβις

Το 0-2 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι η φάση που αρκετοί φίλαθλοι και δημοσιογράφοι την χαρακτήρισαν πως βγήκε από playstation. Η στήλη όμως θα σχολιάσει την αντίδραση του Κωσταντέλια μετά την πάσα του Νέλσον Ολιβέιρα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού.

Ο Κωσταντέλιας παίρνει την μπάλα και χωρίς καθόλου καθυστέρηση κάνει κατευθείαν την πάσα στον κενό χώρο που έχει δημιουργηθεί μπροστά στον Αντρίγια Ζίβκοβτις που ακολουθεί και μπαίνει μέσα στην περιοχή χωρίς κανέναν αμυντικό των “πράσινων” να κάνει το 0-2.

Η συγκεκριμένη φάση μας δείχνει πως αν και 19 ετών δεν προσπαθεί να κάνει το εξεζητημένο αλλά έχει την ωριμότητα να δώσει την πάσα κατευθείαν  και με την μία (χωρίς να κάνει κοντρόλ) για να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερες προϋποθέσεις στον συμπαίκτη του προκειμένου να βάλει το γκολ.

Γιατί σε περίπτωση που προσπαθούσε να κάνει κοντρόλ θα έχανε την κατοχή της μπάλας. Αλλά και σε περίπτωση που προσπαθούσε να τελειώσει μόνος του την φάση θα ήταν κάτι πολύ δύσκολο καθώς είχε πολλούς παίκτες γύρο του.

Γκολ μιας μεγάλης νίκης και εμφάνισης 

Ο Γιάννης Κωσταντέλιας πέτυχε το τελικό  0-3 στην Λεωφόρο και σφράγισε μια μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ και μια προσωπική του μεγάλη εμφάνιση.

Η συγκεκριμένη φάση δεν χρειάζεται ανάλυση αλλά το γκολ είναι το στοιχείο που σίγουρα του λείπει. Σε περίπτωση που ο Κωσταντέλιας ξεκινήσει και να σκοράρει πιο συχνά τότε θα πρόκειται για έναν τρομερά ολοκληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή μόλις σε ηλικία 19 ετών!!

Κάτι που σίγουρα έχει τον χρόνο να το δουλέψει και να το βελτιώσει και να απογειωθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο ΠΑΟΚ. Γεγονός φυσικά που θα τον κάνει ακόμη πιο περιζήτητο στην ποδοσφαιρική αγορά.

 

 

Περισσότερα

PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS

Aνάλυση: To άριστο “διάβασμα” της φάσης από τον Ολιβέιρα και το γκολ του Τάισον (pic)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Το PAOKDAY Football Analysis βάζει στο μικροσκόπιο το γκολ που πέτυχε ο Tάισον στο ντεμπούτο του με τα “ασπρόμαυρα” κόντρα στον Παναθηναϊκό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

 

O επιθετικός του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα έχει την μπάλα στην κατοχή του στο ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής του Παναθηναϊκού. Η επιλογή ενός σουτ από εκείνο το σημείο είναι αδύνατη καθώς όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία τον κλείνουν δύο αμυντικοί των  “πράσινων”.

Το γεγονός πως έχει τραβήξει και δεύτερο παίκτη πάνω του δημιουργεί κενό χώρο  μπροστά στον Τάισον που ακολουθεί την φάση. Ο Βραζλιάνος έχει έναν διάδρομο που του δίνει την δυνατότητα να φτάσει μέχρι και την μικρή περιοχή του Παναθηναϊκού πολύ έυκολα.

Με τον Ολιβέιρα να “διαβάζει” άριστα την εξέλιξη της φάσης και σε σωστό timing να κάνει την κατάλληλη πάσα προς τον συμπαίκτη του που στο τέλος κάνει ένα εξαιρετικό τελείωμα για το τελικό 2-0.

Περισσότερα
PAOKDAY TV26-01-2023, 14:58

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει για να μην δεχθεί ένα γρήγορο γκολ”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-01-2023, 14:29

Γεωργόπουλος για Kωσταντέλια: «Πριν πάρει την μπάλα ξέρει που θα τη δώσει»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-01-2023, 14:18

Καρούλιας: «Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός, ειδικά μετά τη… σφαλιάρα»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-01-2023, 13:04

Μεγαλώνει η «ασπρόμαυρη» βάση στη βόρειο Αμερική!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-01-2023, 12:16

Προετοιμασία για Ντιναμό Κιέβου, στις δοκιμές ο Κεντζιόρα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-01-2023, 11:39

Παναθηναϊκός: Aνακοίνωσε Μαντσίνι για τα επόμενα 3,5 χρόνια

ΜΠΑΣΚΕΤ26-01-2023, 11:21

Tα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Λαύριο

ΒETDAY26-01-2023, 11:17

Στοίχημα: Αξία στα γκολ στο ντέρμπι της Λεωφόρου

ΒΟΛΕΪ26-01-2023, 11:15

«Στροφή» σε Αιγάλεω…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-01-2023, 22:19

Aγκούστο: “Xρειάζεται προσοχή από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-01-2023, 22:11

Καραπαπάς για το υβριστικό πανό: «ΕΠΟ, ΕΛΑΣ και ΠΑΕ Άρης δεν ήθελαν ν’ αφαιρέσουν αυτή την αηδία!» (pics)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-01-2023, 21:49

Κύπελλο ήταν και πάει για 53η χρονιά για τον Άρη

ΜΠΑΣΚΕΤ25-01-2023, 21:39

ΕΣΑΚΕ για τα χρήματα απο το στοίχημα: «Καμία ανοχή σε νέα αδικία»

ΜΠΑΣΚΕΤ25-01-2023, 20:58

Εξετάσεις, μετρήσεις και προετοιμασία στο φουλ….

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ25-01-2023, 20:33

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ…

PAOKDAY TV25-01-2023, 19:37

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: Οι Ιταλοί “τσεκάρουν” Ελ Καντουρί (vid)

ΜΠΑΣΚΕΤ25-01-2023, 18:01

Tέλος από τον ΠΑΟΚ ο Χρηστίδης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-01-2023, 17:15

K19: Tριάρα στη Νιουκάστλ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-01-2023, 17:10

Πρώτες στιγμές για Σάπσον!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-01-2023, 15:51

Ενδιαφέρον από ΑΠΟΕΛ για δανεισμό Μιχαηλίδη – Τότε αποφασίζει ο ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-01-2023, 15:17

Mε αυτούς πάει να πάρει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

PAOKDAY TV25-01-2023, 14:59

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, μετά την ρεβάνς οι μεταγραφές”(vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-01-2023, 13:55

Παναθηναϊκός: Αποστολή χωρίς Μαντσίνι κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-01-2023, 13:48

Σνάουτσνερ: “Τον Σάντος τον βλέπω λίγο σαν προπονητή- πατέρα μου”

PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS25-01-2023, 12:56

Aνάλυση: Έτσι “εξαφάνισαν” την μπάλα οι παίκτες του ΠΑΟΚ (pics)

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει για να μην δεχθεί ένα γρήγορο γκολ”

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: Οι Ιταλοί “τσεκάρουν” Ελ Καντουρί (vid)

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, μετά την ρεβάνς οι μεταγραφές”(vid)

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Το αήττητο αλλά και η προσοχή για την Πέμπτη (vid)

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ αφήνουν τα πανηγύρια και κοιτάνε την ρεβάνς”(vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να πουλήσουν άμεσα τον Κωσταντέλια” (vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Προχωρημένες συζητήσεις με Κεντζιόρα με συστάσεις Μίρτσεα Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Eξαιρετικό το τελείωμα του Τάισον στο 2-0” (vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί σωστά τους Κωσταντέλια και Τζήμα” (vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον στόχο του κυπέλλου”(vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Να βοηθήσει ο Τάισον να κλειδώνει τα ματς ο ΠΑΟΚ” (vid)

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – ΟΦΗ live από το γήπεδο της Τούμπας

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

«Κακώς ξεγράφουν τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο»

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

“Αν κάποιος θέλει να αποχωρήσει ας το κάνει, η πόρτα εξόδου είναι ανοιχτή”

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου:”Επιτέλους “κλείδωσε” το ματς, άτοπα τα ιντερνετικά πανηγύρια”

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου: “Φτάνει με το άλλοθι της διαιτησίας”

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

“Eκεί κρίθηκε το ΠΑΟΚ – Άρης”

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Άρης απευθείας απο την Τούμπα

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Γιάννης Κωσταντέλιας: Γι’ αυτό είναι απαραίτητος στον ΠΑΟΚ

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου: “Με συνέπεια, σοβαρότητα πήρε τη νίκη στο Αγρίνιo”

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Φράνκε, Ράιλι, Χαντς και λαός σφράγισαν τον θρίαμβο στην Γαλλία

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Επιστροφή στην δράση για το πρωτάθλημα με αποστολή στο Αγρίνιο

MUNDIAL1 μήνα ago

Μουντιάλ 2022: H Aργεντινή, η έκπληξη και η απογοήτευση

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Η αγωνιστική βελτίωση του ΠΑΟΚ θα κριθεί στα επίσημα ματς και οχι απο τα φιλικά

PAOKDAY TV2 μήνες ago

To χαμηλό επίπεδο των διαιτητών στέρησε μια μεγάλη Ευρωπαϊκή νίκη στον ΠΑΟΚ

mensbook
synergeio

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort