ΒΟΛΕΪ
Ανδρεόπουλος: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα χρυσό σετ, οι ομάδες είναι ισοδύναμες»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετα τη νίκη -πρόκριση στο Παλατάκι στις δηλώσεις του τόνισε το πόσο σκληρά είναι τα παιχνίδι απέναντι στους Θεσσαλονικείς, αποκαλύπτοντας πως είχε προετοιμάσει την ομάδα για ένα χρυσό σετ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είμαστε στον ημιτελικό τώρα, οπότε έχουμε δρόμο ακόμα. Μία σημαντική νίκη, η οποία έδινε πρόκριση. Μας πήγαν καλά τα πράγματα.
Χάσαμε το πρώτο στις λεπτομέρειες, κερδίσαμε το δεύτερο στις λεπτομέρειες. Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα χρυσό σετ, γιατί σε όλη τη σειρά τα παιχνίδια είναι πολύ ανταγωνιστικά. Είναι ισοδύναμες οι ομάδες.
Έχουμε παίξει τρία παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα πάμε και για τέταρτη. Είναι ωραία παιχνίδια, μεγάλα σε διάρκεια. Πέρα από τις εντάσεις, τα ευχαριστιόμαστε».
ΒΟΛΕΪ
Με ψυχολογία ενόψει του δεύτερου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό

Την τελευταία του προπόνηση στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, ενόψει του δεύτερου ημιτελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό (25/03, 17:00).
Με ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά και απόλυτη σοβαρότητα, ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο PAOK Sports Arena, δίχως προβλήματα.
Η σειρά με τον Παναθηναϊκό έχει ακόμα πολύ… δρόμο, κάτι το οποίο γνωρίζει απόλυτα το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι.
Στο πρόγραμμα των προπονήσεων δόθηκε απόλυτη βάση στο τακτικό κομμάτι, με την βίντεο-ανάλυση να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας.
Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί αύριο (24/04) για την πρωτεύουσα, με τον τεχνικό του Δικεφάλου να μην αντιμετωπίζει κανένα θέμα τραυματισμού.
acpaokgr
ΒΟΛΕΪ
Ώρα για… Σαντορίνη!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, ενόψει του, εκτός έδρας, παιχνιδιού κόντρα στον ΑΟ Θήρας (25/03, 19:00).
Το σύνολο του Μάρκο Φενόλιο πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση στην Θεσσαλονίκη, και ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Σαντορίνη, εκεί όπου θα προπονηθεί το πρωί του Σαββάτου (24/03).
Ο Ιταλός τεχνικός επισήμανε τις τελευταίες λεπτομέρειες, δουλεύοντας επάνω στους τομείς οι οποίοι χρειάζονται βελτίωση, καθώς και στο τακτικό κομμάτι, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του παιχνιδιού.
Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα, με την αποστολή του ΠΑΟΚ να αναχωρεί αεροπορικώς «πάνοπλη».
acpaok.gr
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19-03-2023, 13:21
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον “στρατηγό”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19-03-2023, 21:36
Λουτσέσκου: “Ελπίζω όλες οι ομάδες των Αθηνών που θα έρθουν να έχουν την ίδια μεταχείριση”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16-03-2023, 16:50
Κλαδάς για “Μανάβη”: «Είμαι σίγουρος ότι ο Μάκης έδωσε εντολή να μην τον δούμε σε κάσα»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19-03-2023, 23:36
Ο κανονισμός “γκρεμίζει” την προπαγάνδα του Άρη (pics)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19-03-2023, 21:41
Ζούγκλα: Κροτίδα έπεσε δίπλα στον Κωνσταντέλια
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19-03-2023, 23:08
ΠΑΕ Άρης κατά του Λουτσέσκου: “Nτρέπεται και η ντροπή μαζί του”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ20-03-2023, 21:46
Λουτσέσκου: «Στον Άρη ζουν μόνο για να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2023, 18:15
“Καμπάνα” στον Άρη για τις εικόνες ντροπής στο “Κλ. Βικελίδης”