Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί εφημερίδας του Μητρόπουλου για Σαββίδη

Δημοσίευμα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εφημερίδας συμφερόντων του Βίκτωρα Μητρόπουλο!

Η εφημερίδα “Άποψη” (με ασήμαντη κυκλοφορία), με εκδότη τον αδερφό του Θωμά Μητρόπουλο, Βίκτωρα, παίζει “μπάλα” κυρίως στο διαδίκτυο και τα έχει βάλει με τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ.

 

Τελευταία έχει ένα δημοσίευμα, το οποίο αποκαλεί τον Σαββίδη “Ρωσοπόντιο” (δείγμα όχι και τόσο καλής προαίρεσης!), το οποίο αναλύει πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι… τσιγκούνης και δε θέλει να βάλει λεφτά για μεταγραφές!

 

Μάλιστα, το εν λόγο δημοσίευμα έχει γίνει χορηγούμενο ποστ στο facebook, με στόχευση στη Θεσσαλονίκη και στους φίλους του ΠΑΟΚ.

 

Προφανώς, θέλουν να πείσουν τους φίλους του ΠΑΟΚ ότι έμπλεξαν με… καβούρια, λες και θέλουν να προκαλέσουν εσωστρέφεια στον ΠΑΟΚ…

Διαβάστε το φοβερό και… τρομερό ρεπορτάζ της εφημερίδας του Μητρόπουλου και βγάλτε συμπέρασμα !

Μια κλίκα δημοσιογράφων του Σαββιδοτεχνείου βγάζει άχρηστο τον Κοεντράο, Μαουρίτσιο τον Εσίτι, και φραγκοφονιά τον Λουτσέσκου, επειδή δεν βάζει το χέρι στην τσέπη ο Ρωσοπόντιος

Καλώς τον Λουτσέσκου. Φόρα-παρτίδα τούς ξεμπρόστιασε όλους ο Ρουμάνος. Τον Σαββίδη το μεγάλο και το Σαββιδοτεχνείο, βέβαια. Και τι είπε ο Ραζβάν; Ό,τι λέει καιρό τώρα η «Α», μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα.

Ότι ο Ιβάν έριξε λευκή πετσέτα. Και λευκή και μαύρη. Ότι δεν πρόκειται να χώσει χρήμα στην αγορά και θα τη βγάλει με το θωρηκτό Ποτέμκιν που τον λένε Εσίτι από τη Νιγηρία. Τανκ, σου λέει ο Εσίτι. Άφησαν αυτό το πουλάρι οι μεγάλες ομάδες για τον πάρει ο ΠΑΟΚ.

Δεν ήθελε να σπρώξει λεφτά για το Champions League ο Σαββίδης. Το είπε καθαρά ο Λουτσέσκου. Ένα κι ένα κάνουν δύο. Βγήκε η ομάδα αήττητη και νταμπλούχος, ο Ρουμάνος ζήτησε χρήμα για να κάνει μεταγραφές και ο Ιβάντού άναψε κόκκινο.

Αντίο σας και χαίρετε. Τα μάζεψε τα πράγματα και την έκανε για την αραπιά. Ήταν τεράστια έκπληξη για μένα, σου λέει ο Ρουμάνος. Που δεν έβαζε φράγκο για μεταγραφές ο Σαββίδης, βέβαια.

Και τι έγραψε το Σαββιδιτεχνείο όταν την έκανε ο Λουτσέσκου; Ότι πάει εκεί για τα λεφτά. Την αλήθεια που πλάσαρε ο μικρός Γιωργάκης, δηλαδή. Φάτε κουτόχορτο, δηλαδή, πάει το σανό, μας τελείωσε.

Και κατεβάζανε καντήλια οι ΠΑΟΚτσήδες στα σχόλια κατά της «Α», ότι πολεμάμε τον Σαββίδη. Μάλιστα. Και τώρα τι γίνεται, μάστορα, που σ’ τα είπε όλα φόρα-παρτίδα ο Ραζβάν; Κι αυτός βαλτός είναι να τον πολεμάει; Έτσι είναι, όμως. Άπαξ και το συνηθίσεις το κουτόχορτο, είναι σαν το ναρκωτικό.

Είπε και το άλλο, ο πρώην αγαπημένος του Σαββιδοτεχνείου. Ότι δεν υπήρχε σταθερότητα στον ΠΑΟΚ. Τι ήθελε να πει ο ποιητής; Τι θα πει ότι δεν υπήρχε σταθερότητα;

Με τον Ιβάν να είναι ο πληρώνων, δεν υπήρχε σταθερότητα; Αποκλείεται. Κανένας δεν το κατάλαβε. Κι άμα περιμένεις από το Σαββιδοτεχνείο να σ’ το πει, θα ξημερώσει το 2025 και δεν θα έχει γράψει τίποτα.

Κανονικά, δηλαδή, ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να βγει και να ενημερώσει τον λαό του ΠΑΟΚ για όσα είπε ο Ρουμάνος. Μπορεί να είναι και ψέματα. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τον πιστέψουμε.

Να βγει ο Ιβάν και ο μικρός Giorgakis και να πούνε αυτοί την αλήθεια. Ότι ο Λουτσέσκουψεύδεται, γιατί δεν του είπαμε ποτέ ότι δεν θα πάρουμε παικταράδες.

Μάλιστα. Και τι πήρε μέχρι τώρα; Το τανκ Εσίτι. Καταπίνει χιλιόμετρα, σου λέει. Άμα καταπίνει χιλιόμετρα, γιατί δεν πάει να τρέχει με τον Κούρο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη με τα πόδια; Έτσι είναι.

Οι παίκτες δεν είναι σαν τις μπαμπούσκες, να μπαίνει η μία κούκλα μέσα στην άλλη και να είναι ίδιες. Έτσι σέρβιραν τον Εσίτι. Από τη μία μπαμπούσκα Μαουρίτσιο, έβγαλαν μια Εσίτι. Ίδιο πράγμα.

Μόλις βγήκε η είδηση για τον Λουτσέσκου, το Σαββιδοτεχνείο έπιασε δουλειά. Και δεν ξέρουνε ούτε να προστατέψουνε τον Σαββίδη. Φταίει η ΕΡΤ, σου λέει. Μάλιστα.

Με το μπαρδόν, αλλά αυτό το έγραψε η «Α», ότι ο Ιβάν ήθελε τα μιλιόνια της ΕΡΤ για να κάνει μεταγραφές και πάνε και το υπονοούνε και οι Σαββιδοτέχνες.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά γράφουνε και το άλλο. Ότι όλο και πλησιάζει η συμμαχία του Μελισσανίδημε τον Μαρινάκη. Γιατί; Διότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έβγαλε μια ανακοίνωση και λέει, ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

Μάλιστα. Κι απαντάει ο Ολυμπιακός, ευχαριστούμε την ΑΕΚ και ανταποδίδουμε. Κι αυτό είναι τώρα συμμαχία Μελισσανίδη με Μαρινάκη. Ούτε ο σεναριογράφος του «La Casa de Papel» τέτοια φαντασία, μιλάμε.

Έτσι είναι, όμως, με το Σαββιδοτεχνείο. Πρέπει να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον. Ότι τον ΠΑΟΚ θα τον κυνηγάνε θεοί και δαίμονες του χρόνου, επειδή οι δύο ΠΑΕ έβγαλαν ανακοίνωση και εύχονται να τα πάνε καλά οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

Παράκρουση, μιλάμε. Κι αν αύριο, δηλαδή, ο Ολυμπιακός ποστάρει καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, πάει να πει ότι τα βρήκαν Μαρινάκης και Σαββίδης;

Κι άλλο σανό για Κοεντράο

Και δεν είναι μόνο ο Λουτσέσκου, που, όπως θα διαβάσετε στη διπλανή στήλη, είπε την αλήθεια, διότι ο Ιβάν το ξέκοψε ότι δεν κάνει μεγάλες μεταγραφές.

Είναι κι η περίπτωση του Κοεντράο. Κι άλλο σανό πολυτελείας σέρβιρε το Σαββιδοτεχνείο στον λαό του ΠΑΟΚ. Ήρθε ο Πορτογάλος στη Θεσσαλονίκη, δεν τα βρήκαν στα λεφτά κι έφυγε.

Και γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες ότι είχε οικογενειακά προβλήματα και ήθελε να το σκεφτεί. Πάει στην Πόρτο ο Κοεντράο και δεν περνάει τις ιατρικές εξετάσεις. Έτσι έγραψε μόνο το Σαββιδοτεχνείο.

Τα άλλα sites έγραψαν ότι ξεσηκώθηκαν οι οπαδοί της Πόρτο, ότι δεν ήθελαν έναν Μπενφικάνο στην ομάδα τους, ό,τι δηλαδή γράφανε οι Πορτογάλοι. Οι Σαββιδοιέχνες, ωστόσο, τον βγάλανε σακάτη τον Πορτογάλο και καλά, γλίτωσε ο ΠΑΟΚ.

Thessports.gr

Σχόλια

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τσεκάρει” Πολωνία ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Στην Πολωνία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Χρήστος Καρυπίδης προκειμένου να τσεκάρει από κοντά ένα αθλητικό κέντρο για την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη προοπτική δεν φαντάζει, τώρα που μιλάμε, ζεστή για τους Θεσσαλονικείς καθώς συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες, αν συνυπολογίσει κανείς και τα φιλικά που πρέπει να προγραμματιστούν.

Από την άλλη, υπάρχει πάντα η σταθερά της Ολλανδίας αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει ήδη προεργασία του… Βεβαίως το διάστημα της προετοιμασίας και η τελική επιλογή θα καθοριστούν από την κατάταξη στο φετινό πρωτάθλημα αλλά οι ασπρόμαυροι σήκωσαν ήδη μανίκια.

sdna.gr

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Ήττα στο φινάλε από την ΑΕΛ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ, έντονα συναισθήματα, πάθος, ένταση, δύναμη κι έντονες εναλλαγές συναισθημάτων, η ΑΕΛ επικράτησε του ΠΑΟΚ Β με 3-2 στο Αλκαζάρ για την 17η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

31.03.2023Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου. Η ΑΕΛ με τον Όγκμποε πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, πετυχαίνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν γρήγορα και ξεκίνησαν να ψάχνουν την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 16′. Ο Χατζηστραβός δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Σουλούκο μετά από εκτέλεση κόρνερ κι ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μπράντονιτς ήταν εύστοχος κι έκανε το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν και πάλι δίχτυα. Ο Όγκμποε πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ κι έκανε το 2-1, το οποίο όμως δεν κράτησε για πολύ. Στο 27′ ήρθε και πάλι ο Μπράντονιτς να βρει δίχτυα.

Ο Χατζηστραβός έδωσε στον Πανίδη, αυτός με εξαιρετική πάσα έβγαλε τον Βόσνιο απέναντι στον Σουλούκο κι ο παίκτης του Δικεφάλου με άψογο τελείωμα έκανε το 2-2, που ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος, καθώς ο Σουλούκος στο 40′ νίκησε τον Μπράντονιτς σε τετ α τετ.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ο ΠΑΟΚ Β μπήκε καλύτερα και πίεσε κυρίως από αριστερά για το γκολ χωρίς επιτυχία. Όσο περνούσε ο χρόνος ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε, αλλά τα τελευταία λεπτά έκρυβαν κι άλλες συγκινήσεις.

Στο 84′ ο Σπυρίδης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Θωμαΐδη, αλλά ο Σουλούκος νίκησε τον Γκορντεζιάνι στο πέναλτι και κράτησε όρθια την ομάδα του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα το σκηνικό επαναλήφθηκε αλλά στην άλλη περιοχή. Η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι, ο Όγκμποε ήταν εύστοχος και χάρισε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

paokfc.gr

Περισσότερα
ΜΠΑΣΚΕΤ31-03-2023, 20:53

Προπόνηση χωρίς Σαλούστρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-03-2023, 19:58

“Τσεκάρει” Πολωνία ο ΠΑΟΚ

PAOKDAY TV31-03-2023, 19:37

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Θέλει νίκη με την ΑΕΚ για να συνεχίσει να κυνηγά τον τίτλο” (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-03-2023, 18:11

ΠΑΟΚ Β: Ήττα στο φινάλε από την ΑΕΛ

PAOKDAY TV31-03-2023, 15:18

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Χωρίς προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ, οικονομική διαφορά με Ολιβέιρα”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-03-2023, 14:06

Θλάση ο Κεντζιόρα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-03-2023, 13:42

Μπήκε στις προπονήσεις ο Λύρατζης – Ατομικό ο Νάσμπεργκ

ΜΠΑΣΚΕΤ31-03-2023, 12:50

Από νωρίς στο γήπεδο για τον Μπάνε και τον ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-03-2023, 12:47

ΕΠΟ: «Αυτή είναι η αλήθεια για τους elite διαιτητές»

ΒΟΛΕΪ31-03-2023, 12:34

Κλέπκου: «Να πανηγυρίσουμε με τον Κόσμο μας τη νίκη»

ΒΟΛΕΪ31-03-2023, 12:28

Ανεβάζει «στροφές» ενόψει ΑΕΚ

ΜΠΑΣΚΕΤ31-03-2023, 12:25

AΣ ΠΑΟΚ: “Σεβασμός που αρμόζει στην τεράστια ιστορία του σωματείου μας”

ΒΟΛΕΪ31-03-2023, 12:20

Προπόνηση επί καλαματιανού εδάφους!

ΒETDAY31-03-2023, 12:17

Στοίχημα: Σκορ και θέαμα στην Ολλανδία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-03-2023, 23:47

Κούγιας: «Η ομάδα που μου ταιριάζει να αγοράσω είναι ο Άρης»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-03-2023, 21:17

Δεν προτίθεται να παρέμβει αυτεπαγγέλτως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-03-2023, 21:02

Τελικά το πρόβλημα δεν είναι οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-03-2023, 20:45

Γραμμένος για Μπαλτάκο: Να μην παραιτηθεί

ΜΠΑΣΚΕΤ30-03-2023, 19:50

Μαργαρίτης: «Δίπλα μας ο κόσμος για τη νίκη και τον Μπάνε»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-03-2023, 18:54

Μπαλτάκος σε Τσέφεριν: Ζητάει έρευνα για τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-03-2023, 18:40

“Επίθεση” Βόλου: «Συνεταιρισμός του κ…»

ΜΠΑΣΚΕΤ30-03-2023, 18:19

Πρέλεβιτς: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που με ήθελε και γι’ αυτό γράψαμε ιστορία»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-03-2023, 17:48

Συνεχίζουν την τοξική τους πολιτική στον Ολυμπιακό – “Φωνάζουν” για τον elite Κουλμπάκοφ

ΒΟΛΕΪ30-03-2023, 17:38

“Θα τα δώσουμε όλα με σκοπό να κερδίσουμε το τρόπαιο”

ΜΠΑΣΚΕΤ30-03-2023, 16:17

Οι προετοιμασίες στο PAOK Sports Arena και η τοποθέτηση cube (pic)

PAOKDAY TV3 ώρες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Θέλει νίκη με την ΑΕΚ για να συνεχίσει να κυνηγά τον τίτλο” (vid)

PAOKDAY TV7 ώρες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Χωρίς προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ, οικονομική διαφορά με Ολιβέιρα”

PAOKDAY TV3 ημέρες ago

Αθλητική Γνώμη: Τα συμπεράσματα της συνάντησης των “6” (vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο Άρης προσπαθεί να βρει άλλοθι, απαράδεκτη η κίνηση του Λουτσέσκου” (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “”Ντόπες” Σαββίδη στους παίκτες, δεν αλλάζει η τετράδα στην επίθεση”

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντική νίκη στον Βόλο, θέλει να κρατήσει Ολιβέιρα και Ντάντας”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ παίρνει γκολ απ’ όλες τις γραμμές του από την αρχή της σεζόν”

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “O ΠΑΟΚ είναι ομάδα κυπέλλου, θα δώσει ανάσες σε παίκτες ο Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ λένε πως ο Τζίμας δεν έχει ταβάνι”

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σωστή η καταγγελία του Λουτσέσκου για το ημίχονο, έπρεπε να πάρει θέση και η ΠΑΕ”

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “O ΠΑΟΚ είχε την ουσία κόντρα στην ΑΕΚ και έναν απίστευτο Κωσταντέλια”

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μίλαν για Κωσταντέλια,ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Mετά τα λάθη του VAR στην Τρίπολη ξένοι διαιτητές παντού, πουθενά Έλληνες”(vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Σε κακό timing η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό γιατί δεν έχει έναν “killer” επιθετικό “

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Σκασμένοι στον ΠΑΟΚ που με τέτοια εμφάνιση δε νίκησαν τον Ολυμπιακό”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Για το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει play-off (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Προχωρημένες συζητήσεις με Κεντζιόρα με συστάσεις Μίρτσεα Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Eξαιρετικό το τελείωμα του Τάισον στο 2-0” (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί σωστά τους Κωσταντέλια και Τζήμα” (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον στόχο του κυπέλλου”(vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Να βοηθήσει ο Τάισον να κλειδώνει τα ματς ο ΠΑΟΚ” (vid)

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – ΟΦΗ live από το γήπεδο της Τούμπας

PAOKDAY TV3 μήνες ago

«Κακώς ξεγράφουν τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο»

PAOKDAY TV3 μήνες ago

“Αν κάποιος θέλει να αποχωρήσει ας το κάνει, η πόρτα εξόδου είναι ανοιχτή”

mensbook
synergeio

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort