Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί εφημερίδας του Μητρόπουλου για Σαββίδη

Δημοσίευμα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εφημερίδας συμφερόντων του Βίκτωρα Μητρόπουλο!

Η εφημερίδα “Άποψη” (με ασήμαντη κυκλοφορία), με εκδότη τον αδερφό του Θωμά Μητρόπουλο, Βίκτωρα, παίζει “μπάλα” κυρίως στο διαδίκτυο και τα έχει βάλει με τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ.

 

Τελευταία έχει ένα δημοσίευμα, το οποίο αποκαλεί τον Σαββίδη “Ρωσοπόντιο” (δείγμα όχι και τόσο καλής προαίρεσης!), το οποίο αναλύει πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι… τσιγκούνης και δε θέλει να βάλει λεφτά για μεταγραφές!

 

Μάλιστα, το εν λόγο δημοσίευμα έχει γίνει χορηγούμενο ποστ στο facebook, με στόχευση στη Θεσσαλονίκη και στους φίλους του ΠΑΟΚ.

 

Προφανώς, θέλουν να πείσουν τους φίλους του ΠΑΟΚ ότι έμπλεξαν με… καβούρια, λες και θέλουν να προκαλέσουν εσωστρέφεια στον ΠΑΟΚ…

Διαβάστε το φοβερό και… τρομερό ρεπορτάζ της εφημερίδας του Μητρόπουλου και βγάλτε συμπέρασμα !

Μια κλίκα δημοσιογράφων του Σαββιδοτεχνείου βγάζει άχρηστο τον Κοεντράο, Μαουρίτσιο τον Εσίτι, και φραγκοφονιά τον Λουτσέσκου, επειδή δεν βάζει το χέρι στην τσέπη ο Ρωσοπόντιος

Καλώς τον Λουτσέσκου. Φόρα-παρτίδα τούς ξεμπρόστιασε όλους ο Ρουμάνος. Τον Σαββίδη το μεγάλο και το Σαββιδοτεχνείο, βέβαια. Και τι είπε ο Ραζβάν; Ό,τι λέει καιρό τώρα η «Α», μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα.

Ότι ο Ιβάν έριξε λευκή πετσέτα. Και λευκή και μαύρη. Ότι δεν πρόκειται να χώσει χρήμα στην αγορά και θα τη βγάλει με το θωρηκτό Ποτέμκιν που τον λένε Εσίτι από τη Νιγηρία. Τανκ, σου λέει ο Εσίτι. Άφησαν αυτό το πουλάρι οι μεγάλες ομάδες για τον πάρει ο ΠΑΟΚ.

Δεν ήθελε να σπρώξει λεφτά για το Champions League ο Σαββίδης. Το είπε καθαρά ο Λουτσέσκου. Ένα κι ένα κάνουν δύο. Βγήκε η ομάδα αήττητη και νταμπλούχος, ο Ρουμάνος ζήτησε χρήμα για να κάνει μεταγραφές και ο Ιβάντού άναψε κόκκινο.

Αντίο σας και χαίρετε. Τα μάζεψε τα πράγματα και την έκανε για την αραπιά. Ήταν τεράστια έκπληξη για μένα, σου λέει ο Ρουμάνος. Που δεν έβαζε φράγκο για μεταγραφές ο Σαββίδης, βέβαια.

Και τι έγραψε το Σαββιδιτεχνείο όταν την έκανε ο Λουτσέσκου; Ότι πάει εκεί για τα λεφτά. Την αλήθεια που πλάσαρε ο μικρός Γιωργάκης, δηλαδή. Φάτε κουτόχορτο, δηλαδή, πάει το σανό, μας τελείωσε.

Και κατεβάζανε καντήλια οι ΠΑΟΚτσήδες στα σχόλια κατά της «Α», ότι πολεμάμε τον Σαββίδη. Μάλιστα. Και τώρα τι γίνεται, μάστορα, που σ’ τα είπε όλα φόρα-παρτίδα ο Ραζβάν; Κι αυτός βαλτός είναι να τον πολεμάει; Έτσι είναι, όμως. Άπαξ και το συνηθίσεις το κουτόχορτο, είναι σαν το ναρκωτικό.

Είπε και το άλλο, ο πρώην αγαπημένος του Σαββιδοτεχνείου. Ότι δεν υπήρχε σταθερότητα στον ΠΑΟΚ. Τι ήθελε να πει ο ποιητής; Τι θα πει ότι δεν υπήρχε σταθερότητα;

Με τον Ιβάν να είναι ο πληρώνων, δεν υπήρχε σταθερότητα; Αποκλείεται. Κανένας δεν το κατάλαβε. Κι άμα περιμένεις από το Σαββιδοτεχνείο να σ’ το πει, θα ξημερώσει το 2025 και δεν θα έχει γράψει τίποτα.

Κανονικά, δηλαδή, ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να βγει και να ενημερώσει τον λαό του ΠΑΟΚ για όσα είπε ο Ρουμάνος. Μπορεί να είναι και ψέματα. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τον πιστέψουμε.

Να βγει ο Ιβάν και ο μικρός Giorgakis και να πούνε αυτοί την αλήθεια. Ότι ο Λουτσέσκουψεύδεται, γιατί δεν του είπαμε ποτέ ότι δεν θα πάρουμε παικταράδες.

Μάλιστα. Και τι πήρε μέχρι τώρα; Το τανκ Εσίτι. Καταπίνει χιλιόμετρα, σου λέει. Άμα καταπίνει χιλιόμετρα, γιατί δεν πάει να τρέχει με τον Κούρο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη με τα πόδια; Έτσι είναι.

Οι παίκτες δεν είναι σαν τις μπαμπούσκες, να μπαίνει η μία κούκλα μέσα στην άλλη και να είναι ίδιες. Έτσι σέρβιραν τον Εσίτι. Από τη μία μπαμπούσκα Μαουρίτσιο, έβγαλαν μια Εσίτι. Ίδιο πράγμα.

Μόλις βγήκε η είδηση για τον Λουτσέσκου, το Σαββιδοτεχνείο έπιασε δουλειά. Και δεν ξέρουνε ούτε να προστατέψουνε τον Σαββίδη. Φταίει η ΕΡΤ, σου λέει. Μάλιστα.

Με το μπαρδόν, αλλά αυτό το έγραψε η «Α», ότι ο Ιβάν ήθελε τα μιλιόνια της ΕΡΤ για να κάνει μεταγραφές και πάνε και το υπονοούνε και οι Σαββιδοτέχνες.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά γράφουνε και το άλλο. Ότι όλο και πλησιάζει η συμμαχία του Μελισσανίδημε τον Μαρινάκη. Γιατί; Διότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έβγαλε μια ανακοίνωση και λέει, ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

Μάλιστα. Κι απαντάει ο Ολυμπιακός, ευχαριστούμε την ΑΕΚ και ανταποδίδουμε. Κι αυτό είναι τώρα συμμαχία Μελισσανίδη με Μαρινάκη. Ούτε ο σεναριογράφος του «La Casa de Papel» τέτοια φαντασία, μιλάμε.

Έτσι είναι, όμως, με το Σαββιδοτεχνείο. Πρέπει να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον. Ότι τον ΠΑΟΚ θα τον κυνηγάνε θεοί και δαίμονες του χρόνου, επειδή οι δύο ΠΑΕ έβγαλαν ανακοίνωση και εύχονται να τα πάνε καλά οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

Παράκρουση, μιλάμε. Κι αν αύριο, δηλαδή, ο Ολυμπιακός ποστάρει καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, πάει να πει ότι τα βρήκαν Μαρινάκης και Σαββίδης;

Κι άλλο σανό για Κοεντράο

Και δεν είναι μόνο ο Λουτσέσκου, που, όπως θα διαβάσετε στη διπλανή στήλη, είπε την αλήθεια, διότι ο Ιβάν το ξέκοψε ότι δεν κάνει μεγάλες μεταγραφές.

Είναι κι η περίπτωση του Κοεντράο. Κι άλλο σανό πολυτελείας σέρβιρε το Σαββιδοτεχνείο στον λαό του ΠΑΟΚ. Ήρθε ο Πορτογάλος στη Θεσσαλονίκη, δεν τα βρήκαν στα λεφτά κι έφυγε.

Και γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες ότι είχε οικογενειακά προβλήματα και ήθελε να το σκεφτεί. Πάει στην Πόρτο ο Κοεντράο και δεν περνάει τις ιατρικές εξετάσεις. Έτσι έγραψε μόνο το Σαββιδοτεχνείο.

Τα άλλα sites έγραψαν ότι ξεσηκώθηκαν οι οπαδοί της Πόρτο, ότι δεν ήθελαν έναν Μπενφικάνο στην ομάδα τους, ό,τι δηλαδή γράφανε οι Πορτογάλοι. Οι Σαββιδοιέχνες, ωστόσο, τον βγάλανε σακάτη τον Πορτογάλο και καλά, γλίτωσε ο ΠΑΟΚ.

Thessports.gr

Σχόλια

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για την δεύτερη “μάχη” στην ΕΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ημέρα ΕΕΑ στον ΠΑΟΚ καθώς στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η ακρόαση του ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη μετά την αναβολή που πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης την προηγούμενη φορά.

Στην πρώτη ακρόαση οι άνθρωποι του “Δικεφάλου του Βορρά” ζήτησαν αποχή του προέδρου της Επιτροπής, Νίκου Τζουλάκη, καταγγέλλοντας το ρόλο του στην υπόθεση «περί πολυιδιοκτησίας», με τον κ.Τζουλάκη να δηλώνει ότι θα απέχει για λόγους ευθιξίας. Έτσι η σημερινή ακρόαση θα πραγματοποιηθεί υπό τον αναπληρωτή πρόεδρο της Επιτροπής, Χρήστο Κουμπή.

Το PAOKDAY θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει….

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις προπονήσεις και ατομικό για τρεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η προετοιμασία στην Κύπρο ολοκληρώθηκε και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στη βάση του και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τετάρτης (07.12), με ένα πρόγραμμα που ήταν αφιερωμένο στο επιθετικό κομμάτι.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποια παιχνίδια τακτικής, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, το άλλο έκανα εξάσκηση στα τελειώματα, ενώ στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Οι Λευτέρης Λύρατζης , Μάριος Τσαούσης και Ντόουγκλας Αουγκούστο δούλεψαν ατομικά και σταδιακά θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Την Παρασκευή (09.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

paokfc.gr

Περισσότερα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-12-2022, 10:53

Για την δεύτερη “μάχη” στην ΕΕΑ

ΒΟΛΕΪ09-12-2022, 10:28

Πρώτα Σύρος… μετά Μακάμπι!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-12-2022, 21:01

Επιστροφή στις προπονήσεις και ατομικό για τρεις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-12-2022, 20:08

Super League: Το πρόγραμμα μέχρι την 20η αγωνιστική

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-12-2022, 19:57

Καλαμάτα: Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ για το Κύπελλο

ΜΠΑΣΚΕΤ08-12-2022, 19:53

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Unicaja Malaga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ08-12-2022, 17:56

Βράνσιτς: «Με πειθαρχία και την στήριξη του Κόσμου μπορούμε το βήμα παραπάνω!»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-12-2022, 17:53

Η… ώρα του «ντέρμπι»

ΒETDAY08-12-2022, 13:14

Στοίχημα: Τους δένει “κόμπο” η Λεβάντε

ΜΠΑΣΚΕΤ08-12-2022, 13:01

Τσιακμάς: “Οι συνθήκες στον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικές, σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ”

MUNDIAL08-12-2022, 12:53

Καντουρί: «Οι τραυματισμοί με κράτησαν εκτός Εθνικής»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-12-2022, 12:47

Σάστρε: “Δεν είχα κάποια δεύτερη σκέψη για τον ΠΑΟΚ”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-12-2022, 12:41

Βιεϊρίνια: «Είχα προειδοποιήσει Μιχαηλίδη και Λύρατζη για τον Γκονζάλο Ράμος»

ΒΟΛΕΪ07-12-2022, 21:19

«Στροφή» σε Λαμία…

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ07-12-2022, 20:04

Το καθήκον του στην Κατερίνη!

ΜΠΑΣΚΕΤ07-12-2022, 18:34

ΕΣΑΚΕ: «Αυτονόητο ότι δεν θα διαταραχθεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων»

ΜΠΑΣΚΕΤ07-12-2022, 16:15

Hands: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι με διαφορά»

ΜΠΑΣΚΕΤ07-12-2022, 12:39

O Jaylen Hands είναι ο MVP της 8ης αγωνιστικής

PAOKDAY TV07-12-2022, 12:34

Φάκελος: Mετακινήσεις οπαδών

ΒETDAY07-12-2022, 12:28

Στοίχημα: Σοβαρή και αποτελεσματική η Σπόρτινγκ

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ07-12-2022, 12:09

AΣ ΠΑΟΚ για Καρακούση: “Ταχεία ανάρρωση”

ΜΠΑΣΚΕΤ07-12-2022, 11:48

Πρέλεβιτς: «Έκανα τον κύκλο μου στον ΠΑΟΚ»

MUNDIAL07-12-2022, 01:48

Μουντιάλ 2022: Η Πορτογαλία “σκόρπισε” με εξάρα την Ελβετία

ΜΠΑΣΚΕΤ06-12-2022, 22:12

KAE ΠΑΟΚ για Καρακούση: “Tαχεία ανάρρωση και να τον δούμε σύντομα και πάλι στο γήπεδο”

ΜΠΑΣΚΕΤ06-12-2022, 21:37

Ατομικό ο Jalen Riley

PAOKDAY TV2 ημέρες ago

Φάκελος: Mετακινήσεις οπαδών

PAOKDAY TV3 ημέρες ago

Τελείωσε την Καρδίτσα από τα 6,75 – Aυτά είναι τα οφέλη της νίκης

PAOKDAY TV6 ημέρες ago

Η ήττα στην Ιταλία και το ματς “κλειδί” στην Καρδίτσα

PAOKDAY TV6 ημέρες ago

Η μεταγραφή του Σαϊμπερτ και ο Ντάρκο Κέλι

PAOKDAY TV6 ημέρες ago

Περισσότερα από 23 χιλιάδες ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

PAOKDAY TV7 ημέρες ago

Η διακοπή βοηθά τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Επιτυχία του Χατζόπουλου η χορηγία του Σαββίδη στην ΚΑΕ

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Πρώτη μεγάλη νομική νίκη του ΠΑΟΚ η εξαίρεση Τζουλάκη

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Aνακοινώσεις για το PAOKDAY TV

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 31/10

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Post Game ΠΑΟΚ – Ιωνικός

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Ιωνικό

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 25/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 25/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Post Game ΠΑΟΚ- Αστέρας Τρίπολης 2-2

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game ΠΑΟΚ- Αστέρας Τρίπολης live από την Τούμπα

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 21/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 20/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Post Game ΠΑΟΚ – Dinamo Sassari 88-68

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Dinamo Sassari Live από το PAOK Sports Arena

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 19/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Post Game ΠΑΟΚ – Άρης 88-66 live από το PAOK Sports Arena

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Άρης live από το PAOK Sports Arena

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 13/10

mensbook
synergeio

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort