Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπότο: “Θα δείτε έναν άλλον ΠΑΟΚ, πολύ καλύτερο, πολύ πιο ισχυρό”

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Μακεδονία” τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο “Δικέφαλος του Βορρά”  αισθητά πιο βελτιωμένος στο δεύτερο μισό της σεζόν

 

Αναλυτικά η συνέντευξη: 

Σε περίπου δέκα μέρες το πρωτάθλημα ξαναρχίζει. Είστε ικανοποιημένος από τις μέχρι σήμερα επιδόσεις της ομάδας;

«Είναι στη φύση μου να μην ικανοποιούμαι εύκολα και να επιδιώκω πάντα τη βελτίωση και την εκπλήρωση όλο και υψηλότερων στόχων.

Ένας λόγος παραπάνω, όταν πραγματικά πιστεύω πως μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα. Βρίσκομαι όμως πολλά χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου και γνωρίζω πόσο σημαντικό ρόλο μπορούν να παίξουν οι συγκυρίες.

Θα σας πω κάτι που αφορά στην ευρωπαϊκή μας συμμετοχή. Αν είχαμε καταφέρει να περάσουμε τον πρώτο γύρο, η όλη εξέλιξη της πορείας μας μέχρι τη διακοπή θα ήταν πολύ διαφορετική.

Ο αποκλεισμός ανέκοψε για ένα διάστημα την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας. Όχι γιατί υπάρχει κάποιο έλλειμμα σε ό,τι αφορά στην ποιότητα του ρόστερ ή στη δουλειά του προπονητικού τιμ, αλλά γιατί ο αντίκτυπος στο ηθικό της ομάδας ήταν ισχυρός.

Από τις δύσκολες στιγμές, πάντως, μπορείς να πάρεις χρήσιμα μαθήματα. Αυτό που έχει σημασία είναι μην σε πάρει από κάτω. Να μη μείνεις κολλημένος στην αποτυχία, να μην πέσεις στην παγίδα της αυτοαμφισβήτησης.

ΟΚ, στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή συμβαίνουν και άσχημα πράγματα. Το ζητούμενο είναι να κοιτάς μπροστά και να προσπαθείς να βελτιώνεσαι διαρκώς. Το κακό είναι ότι στην Ελλάδα επικρατεί μία νοοτροπία που δεν βοηθά στο να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Έχουμε και εμείς οι Πορτογάλοι το ίδιο ελάττωμα. Εστιάζουμε υπερβολικά στην αρνητική πτυχή των πραγμάτων. Κάποιες φορές μάλιστα είμαστε θλιμμένοι πριν καν συμβεί το κακό. Υπάρχει μία κατηγορία παραδοσιακών τραγουδιών, που ονομάζεται «Fado», η οποία αντανακλά αυτήν ακριβώς την πεσιμιστική νοοτροπία.

Η νοοτροπία αυτή επηρεάζει και τους παίκτες. Είμαστε άλλωστε μία νέα ομάδα. Δεν αναφέρομαι στην ηλικία των παικτών, αλλά στο γεγονός ότι η ομάδα χτίστηκε από την αρχή με πολλά νέα πρόσωπα που χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στο καινούργιο περιβάλλον.

Ο Νάρεϊ, για παράδειγμα, δεν είναι πολύ νέος σε ηλικία, αλλά προέρχεται από μία χώρα με ριζικά διαφορετική νοοτροπία και σίγουρα δεν ήταν εξοικειωμένος με τον αρνητισμό που μπορεί να προκαλέσει ένα άσχημο αποτέλεσμα σε μία χώρα όπως η Ελλάδα».

Είστε ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε το νέο αγωνιστικό πρότζεκτ, μέρος του οποίου είναι και η ηλικιακή ανανέωση του ρόστερ. Ποιο είναι το όραμά σας για τον ΠΑΟΚ;

«Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουμε στον ΠΑΟΚ απηχεί την εν γένει φιλοσοφία μου για το ποδόσφαιρο και αυτόν τον δρόμο πιστεύω πως πρέπει να ακολουθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του. Ξέρετε, η Ελλάδα δεν είναι τόσο διαφορετική από την Πορτογαλία. Οκ, υπάρχει σήμερα μεγάλη διαφορά ως προς την ποιότητα των παικτών αλλά η διαφορά αυτή δεν έχει να κάνει με το DNA των δύο λαών. Δεν είναι θέμα γονιδίων το αν μία χώρα θα είναι ισχυρή ή όχι στο ποδόσφαιρο. Η Πορτογαλία του παρελθόντος, ακόμη και του 2004, δεν ήταν η χώρα που είναι σήμερα σε ό,τι αφορά στο ποδοσφαιρικό της στάτους. Η εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς.

Η Ελλάδα πρέπει να μάθει από την Πορτογαλία. Πρόκειται άλλωστε για δύο χώρες του ιδίου μεγέθους. Το μοντέλο που ακολουθούμε φέτος στον ΠΑΟΚ και το οποίο έχουν υιοθετήσει εδώ και χρόνια οι ομάδες στην Πορτογαλία είναι η μόνη λύση για χώρες όπως οι δικές μας.

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει κάτι. Η οικονομική βιωσιμότητα ενός κλαμπ είναι προϋπόθεση για την αγωνιστική του εξέλιξη. Αν έχουμε το σωστό πλάνο και δουλεύουμε με οργάνωση και μεθοδικότητα μπορούμε να επιτύχουμε και τους δύο στόχους. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε στον ΠΑΟΚ. Να χτίσουμε έναν οργανισμό που θα συνδυάζει την οικονομική υγεία με την ανταγωνιστικότητα στο γήπεδο. Κάνουν μεγάλο λάθος όσοι πιστεύουν ότι αν δεν ξοδεύεις αλόγιστα δεν μπορείς να διεκδικείς και να κατακτάς τίτλους.

Μόνον σε χώρες όπως η Αγγλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γερμανία και η Γαλλία υπάρχει η δυνατότητα για μεγαλύτερα ανοίγματα. Ακόμη και η Ρεάλ, όμως, έχει αρχίσει να επενδύει σε νέα παιδιά. Επαναλαμβάνω λοιπόν πως το καινοτόμο μοντέλο που έχουμε υιοθετήσει στον ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Η Ελλάδα πρέπει να πάψει να είναι ο τόπος «συνταξιοδότησης» των παικτών που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους».

Είναι εφικτό να δούμε κάποια στιγμή 6-7 Έλληνες παίκτες από τις ακαδημίες στην εντεκάδα της πρώτης ομάδας;

«Φυσικά και είναι εφικτό, αλλά χρειάζεται πολλή και μεθοδική δουλειά. Για να είμαι ειλικρινής εξεπλάγην ευχάριστα όταν διαπίστωσα πόσο ταλέντο υπάρχει στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Δεν είχα αυτήν την αίσθηση πριν έρθω στη Θεσσαλονίκη. Αυτός είναι λοιπόν ο δρόμος. Η παραγωγή και η ανάδειξη ταλέντων. Κάποια στιγμή τα μεγαλύτερα ταλέντα θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον ομάδων από τις μεγάλες χώρες και θα φύγουν.

Ο κόσμος πρέπει να εξοικειωθεί με αυτήν την ιδέα. Το θέμα είναι να έχεις έναν σταθερό κορμό και με τα χρήματα που εισπράττεις από μία πώληση να παίρνεις έναν ή και δύο ισάξιους παίκτες. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα είναι και οικονομικά εύρωστη και ανταγωνιστική στο γήπεδο».

Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει αρκετό έδαφος και η διαφορά από την κορυφή είναι μεγάλη. Η κατάκτηση του τίτλου παραμένει στόχος για τη φετινή σεζόν;

«Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα δείτε έναν άλλον ΠΑΟΚ. Πολύ καλύτερο, πολύ πιο ισχυρό. Η σωστή προσέγγιση είναι να κοιτάμε κάθε ματς ως μεμονωμένη μάχη. Η διαφορά άλλωστε από τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη και δεν υπάρχει λόγος να ασκήσουμε ψυχολογική πίεση στα παιδιά. Εννοείται, όμως, ότι παλεύουμε πάντα για το καλύτερο και η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμη. Θέλω να πω και κάτι ακόμη.

Στα τρία τελευταία ματς πριν τη διακοπή πετύχαμε εύκολες νίκες με πολλά γκολ. Δεν πιστεύω όμως ότι παίξαμε καλύτερα σε σχέση με άλλα παιχνίδια που δεν τελείωσαν όπως θέλαμε. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό παίξαμε, για ένα μεγάλο διάστημα, εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ξέρετε, έχουμε την τάση να το ξεχνάμε, αλλά στο ποδόσφαιρο παίζει σημαντικό ρόλο και η τύχη».

Έχουν ακουστεί πολλά για τη σχέση σας με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και την υποτιθέμενη διαφορά φιλοσοφίας. Υπάρχει κάποια βάση σε όλο αυτό;

«Ακούστε, στην Ελλάδα κυριαρχεί μία λανθασμένη αντίληψη σε ό,τι αφορά τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Πολύς κόσμος νομίζει πως είναι ο άνθρωπος που έχει ως βασική δουλειά να μαλώνει με τον προπονητή.

Αυτό προφανώς δεν ισχύει. Θα είμαι όμως ειλικρινής. Ο προπονητής και μιλώ γενικά, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, δεν βλέπει τα πράγματα όπως η διοίκηση. Τον ενδιαφέρει περισσότερο το σήμερα, δίνει έμφαση στα άμεσα αποτελέσματα. Άλλωστε και η δουλειά του εξαρτάται από αυτά. Η διοίκηση, από την άλλη, βλέπει πιο μακριά και εξετάζει και άλλες παραμέτρους, όπως το οικονομικό και η μακροπρόθεσμη απόδοση μίας επένδυσης.

Ο τεχνικός διευθυντής βρίσκεται στη μέση και προσπαθεί να συγκεράσει τις δύο οπτικές. Προφανώς και υπάρχουν ζητήματα στα οποία δεν συμφωνούμε απόλυτα. Δουλεύουμε όμως όλοι για έναν κοινό σκοπό και μέσα από τη συζήτηση, βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη λύση με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΟΚ.

Εκτιμώ ιδιαίτερα τον προπονητή και το επιτελείο του και σας διαβεβαιώ ότι έχουμε άριστη συνεργασία, ακόμη και αν σε ένα επιμέρους ζήτημα υπάρξει κάποιου είδους διαφωνία. Όλη αυτή η συζήτηση σε σχέση με εμένα και τον Ράζβαν ήταν υπερβολική».

Ζήσατε τρία χρόνια στην Ουκρανία και φύγατε λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος. Πώς αισθανθήκατε όταν μάθατε για τη ρωσική εισβολή;

«Δεν θα κάνω γεωπολιτικού τύπου αναλύσεις, διότι δεν έχω τις γνώσεις. Θα σταθώ στο συναισθηματικό κομμάτι. Εγώ δούλεψα τρία χρόνια στη Σαχτάρ και ήρθα στον ΠΑΟΚ έναν μήνα πριν ξεσπάσει ο πόλεμος. Ήμουν πολύ τυχερός. Έχω όμως φίλους, Ουκρανούς και Πορτογάλους, που είναι ακόμη εκεί και προσπαθώ να έχω επαφή μαζί τους, γιατί θέλω να ξέρω ότι είναι καλά. Όταν βλέπεις να πέφτουν βόμβες σε μέρη όπου πριν από ένα χρόνο περπατούσες ή έπινες καφέ, έχεις πολύ έντονα συναισθήματα μέσα σου. Ελπίζω αυτός ο πόλεμος να τελειώσει το συντομότερο δυνατό».

Το Μουντιάλ του Κατάρ συνδέθηκε με την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την άθλια μεταχείριση χιλιάδων μεταναστών. Πιστεύετε πως θα έπρεπε να είχαν εισακουστεί οι εκκλήσεις για μποϊκοτάζ;

«Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως υπάρχει πολλή υποκρισία πίσω από αυτήν την ιστορία. Βλέπουμε ανθρώπους που κάνουν λόγο για μποϊκοτάζ, αλλά την ίδια στιγμή υποστηρίζουν φανατικά ομάδες που ανήκουν σε ζάπλουτους Σαουδάραβες ή σε άλλα αραβικά funds. Είναι δυνατόν να καταγγέλλεις το Μουντιάλ του Κατάρ αλλά να μην έχεις πρόβλημα με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν; Είμαι ρομαντικός και χαίρομαι που στην Πορτογαλία δεν θα συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, αφού στο καταστατικό των ομάδων προβλέπεται πως το 51% των μετοχών θα βρίσκεται πάντα στα χέρια των πραγματικών φιλάθλων».

Πολύς λόγος γίνεται για τη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πιστεύετε πως έχει βάλει το «εγώ» του πάνω από την εθνική Πορτογαλίας;

«Ο Κριστιάνο έχει γράψει ιστορία με τα επιτεύγματά του, μολονότι, σε επίπεδο τεχνικής κατάρτισης, δεν ήταν ποτέ εφάμιλλος άλλων μεγάλων Πορτογάλων παικτών του παρελθόντος, όπως οι Φούτρε, Σαλάνα και Φίγκο. Αυτή η Πορτογαλία είναι η καλύτερη όλων των εποχών και ο Κριστιάνο δεν είναι πια αυτός που ήταν. Βλέπετε πως η ομάδα παίζει καλύτερα χωρίς εκείνον και ο Σάντος κάνει καλά που βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον της εθνικής.

Οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να ξέρουν πότε να κάνουν πίσω, διαφορετικά κινδυνεύουν να χαλάσουν την εικόνα που με τόσο κόπο έχτισαν. Στην εποχή των social media, οι ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου συμπεριφέρονται περισσότερο σαν ροκ σταρ, παρά ως αθλητές».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Διαμαντόπουλος επιβεβαίωσε τους λόγους που ήρθαν οι ξένοι διαιτητές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο διαιτητής του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος φρόντισε με την παρουσία του στην Τούμπα να επιβεβαιώσει τους λόγους που οι ομάδες πήραν την απόφαση να έρθουν ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα.

Ο Φωτιάς  όπως ορίζει ο κανονισμός  κάλεσε στο VAR τον Διαμαντόπουλο, προκειμένου να δει ξανά την φάση και να την αξιολογήσει προκειμένου να μην πάρει λάθος απόφαση.

Και αυτός όχι μόνο δεν άλλαξε  γνώμη αλλά επέμεινε στην αρχική του απόφαση που ήταν να  καταλογίσει πέναλτι στην Τούμπα, τη στιγμή που ο επιθετικός (Λούα Λούα) πατάει το πόδι του τερματοφύλακα (Κοτάρσκι)!

Μετά απ’ όλα αυτά το ερώτημα που προκύπτει είναι αν γίνονται λάθη ολκής σε τέτοιου είδους ματς πως μπορεί ο κάθε πρόεδρος της ΚΕΔ να πάρει την απόφαση να ορίσει Έλληνα διαιτητή σε ντέρμπι;

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O ΠΑΟΚ στο match report: “Ο Λεβαδειακός ήρθε ψυχωμένος, βρήκε σύμμαχο έναν διαιτητή”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από το match report που δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της φρόντισε να ρίξει τα “καρφιά” της για την διαιτησία του Διαμαντόπουλου.

«Σε ένα παιχνίδι που στιγματιστηκε από μία απίθανη διαιτητική απόφαση του ρέφερι Διαμαντόπουλου, ο ΠΑΟΚ με ψυχή, πάθος και συγκέντρωση κατάφερε να ανταπεξέλθει και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο με 3-2 επί του Λεβαδειακού για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2022-23.

Μόνος του. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Όπως άλλωστε έχει μάθει. Όσοι περίμεναν ένα εύκολο απόγευμα στην Τούμπα διαψεύστηκαν. Ο Λεβαδειακός ήρθε ψυχωμένος, βρήκε σύμμαχο έναν διαιτητή που του έδωσε ένα πέναλτι που θα συζητείται για καιρό κι έτσι ο Δικέφαλο έπαιξε έναν ακόμα… τελικό”, αναφέρει στην αρχή του  match report ο “Δικέφαλος του Βορρά” για την απαράδεκτη διαιτησία του Διαμαντόπουλου.

 

Διαβάστε αναλυτικά το match report της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Σε ένα παιχνίδι που στιγματιστηκε από μία απίθανη διαιτητική απόφαση του ρέφερι Διαμαντόπουλου, ο ΠΑΟΚ με ψυχή, πάθος και συγκέντρωση κατάφερε να ανταπεξέλθει και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο με 3-2 επί του Λεβαδειακού για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2022-23.

Μόνος του. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Όπως άλλωστε έχει μάθει. Όσοι περίμεναν ένα εύκολο απόγευμα στην Τούμπα διαψεύστηκαν. Ο Λεβαδειακός ήρθε ψυχωμένος, βρήκε σύμμαχο έναν διαιτητή που του έδωσε ένα πέναλτι που θα συζητείται για καιρό κι έτσι ο Δικέφαλο έπαιξε έναν ακόμα… τελικό.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι με αποφασιστικότητα και προσήλωση στο πλάνο του, πήρε τη μπάλα στα πόδια του, προειδοποίησε στο 2′ με κεφαλιά του Ντάντας και στο 10′ ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ.

Μετά από εξαιρετική κάθετη του Κάργα , ο Νάρεϊ βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, έκανετο γύρισμα κι ο επερχόμενος Ντάντας με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Η απάντηση του Λεβαδειακού ήταν άμεση. Δύο λεπτά αργότερα ο ΛουαΛούα βγήκε απέναντι από τον Κοτάρσκι , πήγε να τον περάσει, έπεσε κι ο Διαμαντόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα. Ο VAR διαφώνησε, ο διαιτητής πήγε να το δει ο ίδιος και αποφάσισε πέναλτι, προκαλώντας την έκρηξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης του Λεβαδειακού δεν είχε καμία επαφή με τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου. Ο Μουτίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κοτάρσκι , ο οποίος αν και βρήκε την γωνία δεν κατάφερε να αποκρούσει.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν παρασύρθηκαν από το γκολ των φιλοξενούμενων και με καθαρό μυαλό έκαναν το παιχνίδι τους, με τον Λεβαδειακό να κλείνει τους χώρους και να περιμένει στο μισό γήπεδο.

Τη λύση τελικά έδωσε ο Τιάγκο Ντάντας ο οποίος στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους είδε τη μπάλα να του στρώνεται μετά από διώξιμο και με μονοκόμματο σουτ έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από την αρχή, έκανε κάποιες καλές ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του Κωνσταντέλια που δεν βρήκε στόχο όντας μόνος απέναντι στον Στογιάνοβιτς, αλλά τελικά το γκολ ήρθε από τα στόπερ του. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 61′ ο Κάργας πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Κουλιεράκης τη δεύτερη και διαμόρφωσε το 3-1.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Δικέφαλος θα έκλεινε το παιχνίδι, ο Λεβαδειακός από του πουθενά με ένα τυχερό σουτ του Τσάπρα που κόντραρε στο πόδι του Κάργα και ξεγέλασε τον Κοτάρσκι έκανε το 3-2 και έδωσε χαρακτήρα θρίλερ στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο Λεβαδειακός είχε μία ακόμα καλή στιγμή μέχρι το φινάλε με πλασέ του Γερμέγιεφ, που μπλόκαρε ο Κοτάρσκι , ενώ ο Ολιβέιρα στο 87′ βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Στογιάνοβιτς αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Εν τέλει οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν την ηρεμία να διαχειριστούν σωστά το υπόλοιπο της αναμέτρησης και να πάρουν ένα ακόμα κρίσιμο τρίποντο, πριν το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Περισσότερα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 22:22

Ο Διαμαντόπουλος επιβεβαίωσε τους λόγους που ήρθαν οι ξένοι διαιτητές

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 21:59

O ΠΑΟΚ στο match report: “Ο Λεβαδειακός ήρθε ψυχωμένος, βρήκε σύμμαχο έναν διαιτητή”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 21:28

Λουτσέσκου: «Mου επιτίθενται αλλά ξέρουν ότι λέω την αλήθεια»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 21:18

Κάκωση δευτέρου βαθμού Βιεϊρίνια – Αύριο πάει για μαγνητική!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 20:53

ΠΑΟΚ:”Εμείς δεν προσπαθούμε να κερδίσουμε εντυπώσεις, αλλά ό,τι μας αξίζει μέσα στο γήπεδο”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 20:47

Ολιβέιρα: «Υπάρχει και πνευματική κόπωση»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 20:42

Βέλιτς: «Δύναμη για εμάς η εμφάνισή μας κόντρα στον ΠΑΟΚ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 20:34

Απίστευτο ξέσπασμα Λουτσέσκου: “«Φτάνει πια»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 19:56

Νίκησε τον Λεβαδειακό με υπογραφή Ντάντας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 19:08

Συμπλήρωσε κάρτες ο Κοτάρσκι

PAOKDAY TV30-01-2023, 17:54

Pre Game ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός live από την Τούμπα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 17:25

Αυτή είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 16:05

H φαρμακερή ατάκα του Γκαγκάτση στον Αγραφιώτη για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 15:43

Αίτημα για elite διαιτητή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός

Απόψεις30-01-2023, 15:00

Κόσμος και ομάδα ένα μέχρι τέλους

PAOKDAY TV30-01-2023, 14:59

Παπαντωνίου στο AΡΤ: ” Θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα ο Λουτσέσκου κόντρα στον Λεβαδειακό”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 14:01

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ- Λεβαδειακός

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 13:18

Βιεϊρίνια: «Δεν γεννήθηκα ΠΑΟΚ, αλλά ΠΑΟΚ θα πεθάνω»

Απόψεις30-01-2023, 12:54

Μόνο νίκη σήμερα, για να παραμείνει μέσα στους στόχους του

ΜΠΑΣΚΕΤ30-01-2023, 12:48

Πρώτη «30άρα» από μη Αμερικανό έπειτα από 10 χρόνια για τον ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 12:29

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 11:56

Σε αυτούς δεν μπορεί να υπολογίζει ο Λουτσέσκου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 11:42

Μίτσελ: “Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-01-2023, 11:38

Πασχαλάκης: «Πάμε συγκεντρωμένοι στην Τούμπα»

ΒETDAY30-01-2023, 11:24

Στοίχημα: Έχει το μομέντουμ η Ντε Γκράαφτσαπ

PAOKDAY TV5 ώρες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός live από την Τούμπα

PAOKDAY TV8 ώρες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: ” Θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα ο Λουτσέσκου κόντρα στον Λεβαδειακό”

PAOKDAY TV3 ημέρες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Μετά την πρόκριση θέλει να πάει για δύο μεταγραφές” (vid)

PAOKDAY TV4 ημέρες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει για να μην δεχθεί ένα γρήγορο γκολ”

PAOKDAY TV5 ημέρες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: Οι Ιταλοί “τσεκάρουν” Ελ Καντουρί (vid)

PAOKDAY TV5 ημέρες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, μετά την ρεβάνς οι μεταγραφές”(vid)

PAOKDAY TV6 ημέρες ago

Το αήττητο αλλά και η προσοχή για την Πέμπτη (vid)

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ αφήνουν τα πανηγύρια και κοιτάνε την ρεβάνς”(vid)

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να πουλήσουν άμεσα τον Κωσταντέλια” (vid)

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Προχωρημένες συζητήσεις με Κεντζιόρα με συστάσεις Μίρτσεα Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Eξαιρετικό το τελείωμα του Τάισον στο 2-0” (vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί σωστά τους Κωσταντέλια και Τζήμα” (vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον στόχο του κυπέλλου”(vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Να βοηθήσει ο Τάισον να κλειδώνει τα ματς ο ΠΑΟΚ” (vid)

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – ΟΦΗ live από το γήπεδο της Τούμπας

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

«Κακώς ξεγράφουν τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο»

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

“Αν κάποιος θέλει να αποχωρήσει ας το κάνει, η πόρτα εξόδου είναι ανοιχτή”

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου:”Επιτέλους “κλείδωσε” το ματς, άτοπα τα ιντερνετικά πανηγύρια”

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου: “Φτάνει με το άλλοθι της διαιτησίας”

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

“Eκεί κρίθηκε το ΠΑΟΚ – Άρης”

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Άρης απευθείας απο την Τούμπα

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Γιάννης Κωσταντέλιας: Γι’ αυτό είναι απαραίτητος στον ΠΑΟΚ

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου: “Με συνέπεια, σοβαρότητα πήρε τη νίκη στο Αγρίνιo”

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Φράνκε, Ράιλι, Χαντς και λαός σφράγισαν τον θρίαμβο στην Γαλλία

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Επιστροφή στην δράση για το πρωτάθλημα με αποστολή στο Αγρίνιο

mensbook
synergeio

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort