Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Έναρξη 21/9 στην Handball Premier

Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις για τη νέα Handball Premier

Ίδιο σύστημα πλέι οφ, αλλαγές στα πλέι άουτ, σε θέματα ασφαλείας, χωρητικότητας γηπέδων, ευρωπαϊκών κυπέλλων και ασφάλισης αθλητών.

Εκδόθηκε σήμερα και απεστάλη στα σωματεία η ειδική προκήρυξη της Handball Premier περιόδου 2019-2020.

Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου 2019.

Θα συμμετέχουν τα σωματεία: Ολυμπιακός ΣΦΠ, ΑΕΚ, Αερωπός Έδεσσας, ΠΑΟΚ, ΑΣΕ Δούκα, Διομήδης Άργους, ΓΣ Δράμα 1986, Φίλιππος Βέροιας, Άρης Νίκαιας, ΑΕΣΧ Πυλαίας, Ιωνικός ΝΦ και Φαίακας Κέρκυρας.

Το σύστημα του πρωταθλήματος παραμένει ίδιο όσον αφορά τα πλέι οφ με τέσσερις φάσεις.

Στην Α’ 12 σωματεία θα συναντηθούν μεταξύ τους σε δύο γύρους, στην Β΄οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 1-8 θα παίξουν στα πλέι οφ ως ακολούθως στις δύο νίκες.
Α’ Ζευγάρι: (1η-8η)
Β’ Ζευγάρι: (2η-7η)
Γ’ Ζευγάρι: (3η-6η)
Δ’ Ζευγάρι: (4η-5η )

Στη Γ’ φάση (ημιτελικά) Οι νικήτριες ομάδες των ζευγαριών Α,Β,Γ,Δ της Β’ ΦΑΣΗΣ θα αγωνιστούν μεταξύ τους ως ακολούθως στις δύο νίκες
1ο Ζευγάρι: Νικητής ζευγαριού Α (1-8) με νικητή ζευγαριού Δ (4-5):
2ο Ζευγάρι: Νικητής ζευγαριού Β (2-7) με νικητή ζευγαριού Γ (3-6):
Στη Δ’ φάση: Οι νικήτριες ομάδες των ζευγαριών 1ο & 2ο παίζουν μεταξύ τους στον τελικό στις τρεις (3) νίκες και οι ηττημένες ομάδες παίζουν στον μικρό τελικό στις δύο (2) νίκες.

Πλέι άουτ

Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 9 έως και 12 στην τελική βαθμολογία της Α’ Φάσης, χωρίζονται σε 2 ζευγάρια ως εξής και παίζουν στις δύο νίκες.
Ε’ Ζευγάρι: (9η-10η)
Ζ’ Ζευγάρι: (11η-12η)

Η ηττημένη ομάδα του ζευγαριού Ζ’ καταλαμβάνει την 12η θέση και υποβιβάζεται.

Η ηττημένη ομάδα του ζευγαριού Ε με την νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Ζ αγωνίζονται στις δύο νίκες και η ηττημένη καταλαμβάνει την 11η θέση και υποβιβάζεται.

*Προϋπόθεση για την εκκίνηση όλων των αγώνων των θέσεων 9-12 (Β-Γ φάση) είναι, οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 10η-11η μετά την λήξη της Α Φάσης να έχουν διαφορά μικρότερη ή ίση των 5 βαθμών. Αν αυτή η διαφορά δεν υφίσταται τότε οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 11η,12η υποβιβάζονται απευθείας στην Α2.

*Σε περίπτωση που η ομάδα που κατέλαβε την 12η θέση μετά την λήξη των αγώνων της Α’ Φάσης έχει 0 βαθμούς, τότε οι αγώνες του ζευγαριού 11-12 δεν θα διεξαχθούν. Σε αυτή την περίπτωση το 11 προκρίνεται απευθείας στη Γ’ Φάση.

*Σε όλους τους αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθεί μια 10λεπτη παράταση και κατόπιν η διαδικασία των πέναλτι μέχρι την ανάδειξη νικητή.

Θέματα ασφαλείας- εισιτήρια

Η ΟΧΕ για αγώνες που θεωρεί υψηλής επικινδυνότητας έχει το δικαίωμα 7 ήμερες πριν τον αγώνα να ζητά -σε κλειστό γυμναστήριο που εκτιμά ότι χρειάζεται – την αύξηση του χώρου ασφαλείας από την πλάγια ή/και την πίσω τελική γραμμή ως την πρώτη σειρά καθήμενων ή όρθιων φιλάθλων. Η διαδικασία αυτή εφαρμόζεται σε συνεργασία του γηπεδούχου σωματείου , του Delegate και τον Επικεφαλής Αστυνομίας. Εάν μέχρι την προγραμματισμένη έναρξη δεν έχει επιτευχθεί το ανωτέρω, δεν θα ξεκινά ο αγώνας και μετά από 30 λεπτά αν ακόμα δεν έχει επιτευχθεί, το φύλλο θα κλείνει και θα αποστέλλεται στον Αθλητικό Δικαστή. Κατά την διάρκεια του 7ημερου που μεσολαβεί, το σωματείο θα πρέπει να έχει λάβει κάθε πρόσφορο μέσο για τη επίτευξη αυτού του σκοπού πχ μέριμνα ώστε στην εγκατάσταση να εισέλθει ο υπολειπόμενος αριθμός φιλάθλων (πχ έκδοση λιγότερων εισιτήριων, κλπ).

Ο μέγιστος διανεμόμενος αριθμός εισιτήριων διαρκείας για αγώνες χειροσφαίρισης δεν μπορεί να υπερβαίνει το 90% της επίσημης χωρητικότητας της εγκατάστασης. Σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν δεσμευμένες θέσεις για ΜΜΕ, VIP κλπ το 90% θα υπολογίζεται μετά την αφαίρεση των θέσεων αυτών

Ευρωπαϊκά Κύπελλα

Από την επόμενη σεζόν αλλάζουν δομή τα ευρωπαϊκά κύπελλα μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, έτσι οι θέσεις διαμορφώνονται ως εξής:
Ο πρωταθλητής θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ευρώπης «European Handball League .

Ο δευτεραθλητής θα συμμετάσχει στο Κύπελλο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «E.H.F Cup».

Ο τριταθλητής θα συμμετάσχει στο κύπελλο «E.H.F Cup».

Στην περίπτωση που Κυπελλούχος Ελλάδος αναδειχτεί ο πρωταθλητής τότε η φιναλίστ ομάδα του τελικού του Κυπέλλου θα συμμετάσχει στο «E.H.F Cup».
Σε ειδικές περιπτώσεις (όπως π.χ το ζευγάρι του τελικού Κυπέλου να είναι ο πρωταθλητής και ο δευτεραθλητής ή o τριταθλητής ) τότε συμμετοχή στο«E.H.F Cup». θα έχει και η τέταρτη ομάδας της βαθμολογίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση η κατανομή των θέσεων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα είναι ευθύνη της Ο.Χ.Ε.

Αλλοδαποί αθλητές

Κάθε ομάδα της Α1 Ανδρών δικαιούται να αποκτήσει απεριόριστο αριθμό αλλοδαπών αθλητών εκτός και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ωστόσο στους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας επιτρέπεται να αγωνίζονται από κάθε ομάδα έως δυο (2) αλλοδαποί αθλητές υπήκοοι κρατών εκτός Ε.Ε. και απεριόριστος αριθμός αλλοδαπών κοινοτικών αθλητών.

Ασφάλιση αθλητών

Όπως αναφέρεται στη Γενική Προκήρυξη, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΟΧΕ (6/2015) τα σωματεία οφείλουν να μεριμνούν για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των αθλητών τους. Στα πλαίσια αυτά πρέπει να αποστείλουν στην ΟΧΕ το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων που μετέχουν: είτε αντίγραφο ομαδικού ασφαλιστήριου συμβολαίου, είτε επίσημο έγγραφο με την μορφή υπεύθυνης δήλωσης στο οποίο θα αναγράφεται ότι “με μέριμνα και ευθύνη του σωματείου όλοι οι αθλητές-τριες του που αναγράφονται στα φύλλα αγώνος εθνικών πρωταθλημάτων και Κυπέλλου έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε περίπτωση τραυματισμού κατά την διάρκεια αγώνων ή προπονήσεων του σωματείου”. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ η μη κάλυψη αθλητών σε περιπτώσεις τραυματισμών από το σωματείο συνιστά σπουδαίο λόγο για μεταγραφή χωρίς συναίνεση του τελευταίου, ενώ η ΟΧΕ δύναται να εξετάσει την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων στις περιπτώσεις που αποδεδειγμένα σωματείο δεν μερίμνησε για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη αθλητή ή αθλήτριας.

Πηγή: επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Στο χέρι του η πρόκριση!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

ια το Game 2 της ημιτελικής σειράς της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, γνωρίζοντας την ήττα με 24-23, κάτι το οποίο έφερε την σειρά στο 1-1.

Σ’ ένα πρώτο ημίχρονο με μεγάλες διακυμάνσεις, μπορεί οι γηπεδούχες να ξεκινήσαν καλύτερα, 7-3, ωστόσο ο Δικέφαλος βρήκε τα πατήματά του, φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα του. 9-8. Ο ΠΑΟΚ mαteco «έσφιξε» την άμυνά του, έχοντας σημαντικές βοήθειες από Τομάσεβιτς και Τσικνάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ παράλληλα στην επίθεση κυκλοφόρησε την μπάλα με υπομονή, πετυχαίνοντας σερί τέρματα. Το πρώτο μέρος τελείωσε στο 9-12.

Με ψυχολογία από το τέλος του πρώτου μέρους, ο ΠΑΟΚ mαteco μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο, ανοίγοντας περισσότερο την… ψαλίδα της διαφοράς, 12-16. Μετά την Μπροκάρντο, ο ΠΑΟΚ mαteco έχασε και την Τσικνάκη με τραυματισμό, αφού αμφότερες οι δύο παίκτριες τέθηκαν εκτός συνέχειας του παιχνιδιού. Κάνοντας εξαιρετική διαχείριση του προβαδίσματος, ο Δικέφαλος κρατούσε τις γηπεδούχες σε απόσταση ασφαλείας, 18-21. Το τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού πήρε… φωτιά, καθώς η Πυλαία έβγαλε αντίδραση, ισοφαρίζοντας, 21-21. Με Σεβδίλη να σκοράρει δύο φορές ο Δικέφαλος πήρε προβάδισμα, 21-23, με την Πυλαία να απαντά με 2-0 σερί, 23-23. Δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, η Γκόμες χρεώθηκε με κόκκινη κάρτα, αφού θεωρήθηκε ότι συνέχισε την φάση μετά από σφύριγμα αλλαγής κατεύθυνσης, κάτι το οποίο είναι ταυτοχρόνως και πέναλτι. Η Πυλαία ευστόχησε στο πέναλτι δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, 24-23, ο Δικέφαλος δεν πρόλαβε να εκδηλώσει επίθεση, με αυτό να είναι το τελικό σκορ.

Ο τρίτος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Μαρτίου, ενώ η ώρα της αναμέτρησης θα οριστεί από την ΟΧΕ τις επόμενες μέρες.

acpaok.gr

Περισσότερα

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Νίκη ψυχολογίας και τώρα play off

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Handball Premier ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας των Βριλησσίων με 39-26, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

 

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Γκίγκοφ, Δούγια, Παπάζογλου, Αποστόλου, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, Λαδάκη και Τζωρτζίνη.

 

Σε μία αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Δικέφαλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει συνδυασμούς ενόψει των πλέι-οφ. Ο αγώνας ήταν ανοιχτός σε επιθετικό πλαίσιο, οι δύο ομάδες πηγαίναν χέρι-χέρι μέχρι το 11-11, με τον Αποστόλου να έχει βάλει τρία γκολ και τους Τζωρτζίνη και Λαδάκη να μετρούν από δύο τέρματα. Στη συνέχεια ο Ελευθεριάδης με τρία προσωπικά τέρματα διαμόρφωσε το σκορ σε 14-13. Ο Νικολαΐδης πήρε την σκυτάλη και βρίσκοντας δίχτυα δύο συνεχόμενες φορές έκανε το 16-13, δίνοντας στον ΠΑΟΚ ένα μικρό προβάδισμα. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι «ασπρόμαυροι» επέκτειναν την διαφορά τους σε 19-15.

 

Μετά την ανάπαυλα, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυναμικά έχοντας την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Με ένα σερί 6-0 και τρία τέρματα του Ελευθεριάδη, δύο του Νικολαΐδη και ένα του Παπάζογλου, ο Δικέφαλος απέκτησε ένα προβάδισμα δέκα τερμάτων, με το σκορ να πηγαίνει στο 25-15. Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε η αναμέτρηση με τους «ασπρόμαυρους» να φτάνουν ακόμα και τα 12 γκολ διαφορά, με τον Τζωρτζίνη να κάνει το 31-20 και τον Λαδάκη αμέσως μετά το 32-20. Ενώ η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 39-26.

 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, απέναντι στον ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο της ημιτελική φάσης των πλέι-οφ της Handball Premier.

acpaok.gr

Περισσότερα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-03-2023, 18:34

Στόχος Mαρινάκη-Αυγενακη η παραίτηση Μπαλτάκου και προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-03-2023, 17:18

Ατομικό ο Κουλιεράκης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-03-2023, 10:02

Η ΕΠΟ καταγγέλλει Μαρινάκη και Καραπαπά σε UEFA και FIFA!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-03-2023, 10:02

Ο Μαρινάκης πέταξε μπλοκ σημειώσεων στον Μπαλτάκο φωνάζοντάς του «Φτου σου ρε αλήτη»!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-03-2023, 10:00

«Ο εκπρόσωπος του Άρη τράβηξε το βίντεο» και ετοιμάζεται καταγγελία εις βάρος του!

ΒETDAY28-03-2023, 09:41

Στοίχημα: Προβάδισμα η Ισπανία και το Under

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-03-2023, 01:03

ΝΤΡΟΠΗ: O Καραπαπάς πετάει φούστα στον Μπαλτάκο! (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 21:12

Είχε τις φάσεις αλλά δεν είχε το γκολ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 20:59

Kαθαρές οι εξετάσεις του Κουλιεράκη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 19:48

Σαββίδης: «Πλήρη διερεύνηση της καταγγελίας» – Aυτά ζήτησε ο ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 19:42

Γκαγκάτσης: «Ο Μπένετ μάς αποκάλυψε πως αυτοπροτάθηκε ξένος διαιτητής για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 16:39

Κοσμάς: “Προσπαθούν να το καταστρέψουν επειδή δεν μπορούν να το κάνουν δικό τους”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 16:25

Μαρινάκης: «Χρειάζεται να πω εγώ τι είναι η ΕΠΟ; Ό,τι χειρότερο!»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 15:58

ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ ευχήθηκαν στον Ιβάν Σαββίδη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 15:09

Χωρίς να κάνει δηλώσεις αποχώρησε ο Μελισσανίδης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 13:36

Αποχώρησε ο Μπεός: “Αυτό είναι μια φαρσοκωμωδία”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 13:23

Μπέος κατά την είσοδο του στην ΕΠΟ: “Δεν περιμένουμε τίποτα, ένα φιάσκο είναι”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 12:27

Live η κρίσιμη συνάντηση των 6 με Μπαλτάκο-Μπένετ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 12:27

Επεισόδια, κραυγές και ύβρεις μέσα στη σύσκεψη!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 12:27

Αποχώρησε από την συνάντηση ο Αλαφούζος

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 12:26

Στην γραμμή του Ολυμπιακού και ο Αυγενάκης: Zητά από την ΕΠΟ «τους καλύτερους διαιτητές»!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 12:26

Στην συνάντηση με Μπένετ και ο Ιβάν Σαββίδης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 12:26

Μαρινάκης στους δημοσιογράφους: «Όλα τα σκα@@ μαζεμένα»! (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 12:26

Oλυμπιακος: Πήγε στη συνάντηση ο Μαρινάκης για να τους ζητήσει να παραιτηθούν!

ΒETDAY27-03-2023, 12:08

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο Δουβλίνο

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο Άρης προσπαθεί να βρει άλλοθι, απαράδεκτη η κίνηση του Λουτσέσκου” (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “”Ντόπες” Σαββίδη στους παίκτες, δεν αλλάζει η τετράδα στην επίθεση”

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντική νίκη στον Βόλο, θέλει να κρατήσει Ολιβέιρα και Ντάντας”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ παίρνει γκολ απ’ όλες τις γραμμές του από την αρχή της σεζόν”

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “O ΠΑΟΚ είναι ομάδα κυπέλλου, θα δώσει ανάσες σε παίκτες ο Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ λένε πως ο Τζίμας δεν έχει ταβάνι”

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σωστή η καταγγελία του Λουτσέσκου για το ημίχονο, έπρεπε να πάρει θέση και η ΠΑΕ”

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “O ΠΑΟΚ είχε την ουσία κόντρα στην ΑΕΚ και έναν απίστευτο Κωσταντέλια”

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μίλαν για Κωσταντέλια,ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Mετά τα λάθη του VAR στην Τρίπολη ξένοι διαιτητές παντού, πουθενά Έλληνες”(vid)

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Σε κακό timing η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό γιατί δεν έχει έναν “killer” επιθετικό “

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Σκασμένοι στον ΠΑΟΚ που με τέτοια εμφάνιση δε νίκησαν τον Ολυμπιακό”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Για το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει play-off (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Προχωρημένες συζητήσεις με Κεντζιόρα με συστάσεις Μίρτσεα Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Eξαιρετικό το τελείωμα του Τάισον στο 2-0” (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί σωστά τους Κωσταντέλια και Τζήμα” (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον στόχο του κυπέλλου”(vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Να βοηθήσει ο Τάισον να κλειδώνει τα ματς ο ΠΑΟΚ” (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – ΟΦΗ live από το γήπεδο της Τούμπας

PAOKDAY TV3 μήνες ago

«Κακώς ξεγράφουν τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο»

PAOKDAY TV3 μήνες ago

“Αν κάποιος θέλει να αποχωρήσει ας το κάνει, η πόρτα εξόδου είναι ανοιχτή”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου:”Επιτέλους “κλείδωσε” το ματς, άτοπα τα ιντερνετικά πανηγύρια”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου: “Φτάνει με το άλλοθι της διαιτησίας”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

“Eκεί κρίθηκε το ΠΑΟΚ – Άρης”

mensbook
synergeio

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort