Ακολουθήστε μας

Απόψεις

H βοηθεία του Σαββίδη και η επόμενη μέρα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Στέλιος Παπαντωνίου γράφει στο PAOKDAY για την βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την επόμενη ημέρα

O Ιβάν Σαββίδης για ακόμη μια φορά δείχνει με τον τρόπο του πως δεν αφήνει κανένα τμήμα  στην μοίρα του και σαν αρχηγός της “ασπρόμαυρης” οικογένειας δίνει ανάσα ξανά σε ένα ιστορικό τμήμα του συλλόγου που είχε φτάσει ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  συνεχίζει να κοιταει το μέλλον και χωρίς δεύτερη σκέψη  έδωσε την εντολή να πληρώσει ο ίδιος τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ προς εφορία και ΙΚΑ.

Μια ακόμη κίνηση που δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι πλέον ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας από τους ευεργέτες όχι μόνο του ποδοσφαιρικού  αλλά ολόκληρου του συλλόγου που λέγεται ΠΑΟΚ.

Με αυτή την οικονομική βοήθεια δίνει ξανά παλμό στο μπάσκετ του “Δικεφάλου” για να μπορέσει να επιστρέψει στην φυσιολογικότητα. Γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα η ΚΑΕ ουσιαστικά δεν λειτουργούσε.

Πλέον το τμήμα μπορεί να ξεκινήσει να λειτουργεί εκ νέου και να τρέχει θέματα που αφορούν την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, τις οφειλές που υπάρχουν προς παίκτες αλλά και την δημιουργία ομάδας.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα όλα θα τρέξουν και με αγώνα δρόμου ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να ξεκινήσει μετά την γιορτή της Παναγίας την προετοιμασία του για μια πολύ δύσκολη σεζόν.

Από εκεί και πέρα η επόμενη μέρα είναι δύσκολη και θέλει μεγάλες αποφάσεις για να μπορέσει το τμήμα να προχωρήσει και να εξασφαλιστεί με κάποιο τρόπο οτι δεν θα υπάρξουν καταστάσεις ίδιες όπως αυτές που ζήσαμε όλοι μας το φετινό καλοκαίρι.

Το πρώτο βήμα θα πρέπει να είναι  η απομάκρυνση όλων αυτών που ήταν στην προηγούμενη διοίκηση. Εξαίρεση θα πρέπει να  αποτελεί ο Χρήστος Καραμπέρης.

Απο εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η νέα διοίκηση της ΚΑΕ που θα οριστεί από το πρωτοδικείο θα πρέπει να είναι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη μαζί με εκπροσώπους του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Από τον ορισμό της νέας διοίκησης (δεν θα σταθώ στα ονόματα)  θα πρέπει να τρέξουν δύο σημαντικά θέματα.

Το πρώτο μαζί με ολόκληρη την “ασπρόμαυρη” οικογένεια είναι ο έλεγχος των πεπραγμένων της προηγούμενης διοίκησης. Αυτό θα πρέπει να γίνει για να μπορέσει τόσο η διοίκηση που θα έχει αναλάβει τις τύχες της ομάδας,τόσο ΑΣ ΠΑΟΚ αλλά και ο κόσμος να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για όλα αυτά που έγιναν τα τελευταία 8 χρόνια στην ΚΑΕ.

Για να υπάρχει η γνώση σε όλους  για τα λάθη και για τις πιθανές παραλείψεις που έγιναν με στόχο να μην ξανασυμβούν.

Το δεύτερο είναι το πιο σημαντικό και ταυτόχρονα και πιο δύσκολο κομμάτι.  Να μπορέσει η ΚΑΕ με κάποιον τρόπο να λειτουργεί μόνη της, δίχως να φτάνει στο χείλος του γκρεμού και να περιμένει την καλή καρδιά του Σαββίδη για να βοηθήσει για να μην έρθει το μοιραίο.

Αυτό μπορεί  μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.

Ο ένας είναι με την εύρεση ενός επενδυτή που θα έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει μια προσπάθεια ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να βγει απο την αφάνεια και να γίνει ξανά ανταγωνιστικός.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ιβάν Σαββίδη κι άλλοι παράγοντες της “ασπρόμαυρης” οικογένειας και να κοιτάξουν το μέλλον έτσι ώστε να  βοηθήσουν όπως μπορούν  απο κοινού για να μπορέσει η ομάδα βγει απο την αφάνεια του Ελληνικού μπάσκετ.

Κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο αλλά και ταυτόχρονα δεν είναι και δύσκολο. Αν όλοι συστρατευτούν για το κοινό καλό τότε η λύση μπορεί να προκύψει μέσα από την ίδια την οικογένεια….

ΥΓ: Ζουρνατζίδης και Σταυρόπουλος γιατί δεν έχουν παραιτηθεί ακόμη;

ΥΓ: R.I.P. για όλες αυτές τις εξαφανισμένες φωνούλες που είχαν το θράσος να κατηγορήσουν τον Ιβάν Σαββίδη ότι δεν βοηθάει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και το αφήνει να καταστραφεί και δεν έλεγαν κουβέντα γι’ αυτούς που έφεραν το ιστορικό τμήμα σε αυτή την κατάσταση….

YΓ:  Όταν λέω την αλήθεια, δεν το κάνω για να πείσω εκείνους που δεν τη γνωρίζουν, αλλά για να υπερασπιστώ αυτούς που τη γνωρίζουν.

Απόψεις

Τα στοιχήματα που πρέπει να κερδίσει για να επιστρέψει στην κορυφη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Είναι αλήθεια πως ακόμη οι “βολεϊκοί”, προσπαθούμε να καταλάβουμε πως χάθηκε το περσινο πρωτάθλημα. Αυτά τα είπαμε τοσο στις περσινές εκπομπές μας, όσο και στις πρώτες φετινές. Πάμε στο τώρα.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει με τον Μιλενκόφσκι πως μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει ο δικέφαλος να κερδίσει 2 στοιχήματα. Πρώτο και κύριο είναι η σταθερότητα του Ντε Ντρις. Τον θυμόμαστε όλοι απο την πρώτη του θητεία στην ομάδα, το είδαμε και πέρυσι στον ΠΑΟ, πως ο παίκτης είναι ικανός να “σκοτώσει” οποιαδήποτε ομάδα στην καλή του μέρα. Τις περισσότερες φορές όμως στα απαιτητικά παιχνίδια ήταν κάτω του μετρίου. Φυσικά εδώ υπάρχει και η λογική που λέει πως μια ομάδα δεν θα πρέπει να στηρίζετε μόνο στον διαγώνιο της, αλλά και στους ακραίους κατά κύριο λόγο και σε δεύτερο βαθμο στους κεντρικούς της.

Τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν είχε τους ακραίους που θα έκαναν την διαφορά, άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει τους ακραίους των μεγάλων επιτυχιών, Χιμένεζ και Σαφράνοβιτς; Εδώ λοιπόν έρχεται το δεύτερο στοίχημα που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Ράπτης. Ο Έλληνας ακραίος ήρθε στην ομάδα για να δίνει αυτές τις λύσεις που χρειάζεται, με το δυνατό του σέρβις, τα καλά ποσοστά στις επιθέσεις του και τέλος το μπλοκ. Μέχρι στιγμής δείχνει πως ψάχνει τον καλό του εαυτό, κατι το οποίο το κάνει απο πέρυσι που έχασε την βασική του θέση στον ΠΑΟ αλλά και στην εθνική ομάδα.

Ο Ράπτης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα και θα πρέπει να αφυπνιστεί, ώστε επιθετικά ο ΠΑΟΚ να γίνει πραγματικά αχτύπητος. Στο κέντρο Κόστα και Βουλκίδης είναι οι σταθερές του ΠΑΟΚ. Με την φυγή των Μπράουν και Πετρέα, όλοι πιστεύαμε πως η ομάδα θα αποδυναμωθεί εκεί, κάτι που τελικά δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ο Βουλκίδης διανύει, ίσως, τις καλύτερες στιγμές στησ καριέρας του, τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στην εθνική ομάδα, όπως και ο Κόστα δείχνει τον λόγο που πέρυσι ήτανσ τους καλύτερους κεντρικούς στο πρωτάθλημα.

Η κούρσα για τον φετινό πρωταθλητή είναι μεγάλη, αν αναλογιστούμε πως φέτος επιστρέφει, επιτέλους, το σύστημα με τις 3 νίκες στα Play-off, η ομάδα δείχνει μια σταθερότητα και μόνο καλύτερη θα μπορέσει να γίνει. Ο ΠΑΟΚ εάν κερδίσει τα δύο αυτά στοιχήματα που ανέφερα πιο πάνω, ναι θα καταφέρει να κοιτάξει στα μάτια τον Παναθηναϊκό του “πολυβόλου” Ερνάντες.

Περισσότερα

Απόψεις

Βελτιωμένος πέρασε από την Νίκαια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ στην Νίκαια, πέρα από τους τρεις βαθμούς, έδωσε ψυχολογία στην ομάδα που την χρειαζόταν αν μη τι άλλο.  Δεύτερη σερί νίκη μετά τον Αύγουστο, όταν ο Δικέφαλος κέρδισε στην Τούμπα τους Παναιτωλικό και Ατρόμητο.  Μπορεί στη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ το Σάββατο να καθάρισε στα πρώτα δέκα λεπτά την αναμέτρηση η ομάδα του Λουτσέσκου, όμως χθες η νίκη ήταν πιο ολοκληρωτική.

Βασικός ο Φελίπε Σοάρες μετά από καιρό, στα αριστέρα Ράφα Σοάρες που όσο παίρνει χρόνο συμμετοχής, δείχνει θετικά σημάδια και ο Κωνσταντέλιας που εδώ και τρεις  αγωνιστικές που ξεκινάει βασικός, έχει σταθερή πρόοδο.  Εξίσου θετική εμφάνιση και από τον Σβαμπ στο «6», αλλά και από τον Αουγκούστο, ο οποίος απέδωσε καλύτερα στο «8» παρά ως δεκάρι.  Γενικότερα είδαμε μια ομάδα βελτιωμένη, πιο γρήγορη στις αποφάσεις της και συνδυαστικά με την αποτελεσματικότητα ήρθε και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζήτημα φυσικά είναι η διάρκεια. Μεγάλο τεστ είναι η αναμέτρηση της Κυριακής φυσικά, καθώς ο Βόλος είναι ομάδα της πρώτης πεντάδας και όλα αυτά που συζητάμε από χθες ή ακόμα και  μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα, θα πρέπει να επιβεβαιωθούνε ακόμα μια φορά.

Κρατάω το τρίποντο, την βελτιωμένη εμφάνιση του συνόλου και το φως που φαίνεται στον ορίζοντα. Δε ξέρω αν η διακοπή θα είναι για καλό, πάνω που φαίνεται αγωνιστική άνοδος στην ομάδα. Πιστεύω στο καλό σενάριο, ότι θα υπάρξει χρόνος για περισσότερη δουλειά, καθώς υπάρχουν ακόμα αδυναμίες,  περιμένοντας  την επιστροφή των απόντων, ώστε να μπει ο Δικέφαλος στον δεύτερο γύρο πάνοπλος.  Εννοείται πως προηγείται η Κυριακή και επιβάλλεται ακόμα ένα τρίποντο.

Το γεγονός ότι χθες η ομάδα έπαιξε καλά και πήρε το τρίποντο δεν μπορεί να αναιρέσει το γεγονός πως ο κύριος Τσαγκαράκης έκανε τρανταχτά λάθη. Δεύτερη κίτρινη στον Ρομαό για παρατεταμένο τράβηγμα στον Κωνσταντέλια λίγο πριν το τρίτο γκολ, φάουλ στην φάση που χτύπησε ο Ντάντας, που δεν σφυρίχτηκε ποτέ, ενώ στο τέλος υπάρχει και υποψία πέναλτι στον Τόμας.  Δεν ήταν και τόσο γραφικός ο Ρουμάνος τεχνικός, όταν έλεγε για καταλογισμούς πέναλτι από τον αέρα με όσα έχουμε δει. Φυσικά ο ΠΑΟΚ καλό θα είναι να μείνει εκτός από αυτή την τοξικότητα και απλά να κάνει αθόρυβα την δουλειά του, με σκοπό να τους χαλάσει τα σχέδια από εκεί που δεν το περιμένουν.

Περισσότερα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2022, 11:48

Ίλιεφ: «Σε πολύ καλό επίπεδο ο Ζίβκοβιτς»

ΒΟΛΕΪ01-12-2022, 11:39

Ζαροσλίνσκα-Κρολ: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη!»

ΒΟΛΕΪ01-12-2022, 11:32

Προπόνηση επί ισραηλινού εδάφους…

ΜΠΑΣΚΕΤ01-12-2022, 11:29

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ έφτασε στην Θεσσαλονίκη

MUNDIAL01-12-2022, 00:40

Μουντιάλ 2022: Η Πολωνία “υποτάχθηκε” στην Αργεντινή αλλά πήρε την πρόκριση

MUNDIAL01-12-2022, 00:31

Mουντιάλ 2022: Το Μεξικό κέρδισε την Σαουδική Αραβία αλλά έχασε την πρόκριση

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-11-2022, 23:09

Πρώτη μεγάλη νομική νίκη του ΠΑΟΚ η εξαίρεση Τζουλάκη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-11-2022, 22:27

Εκτός ο Νάσμπεργκ και ατομικό ο Λύρατζης

MUNDIAL30-11-2022, 19:58

Μουντιάλ 2022: Ιστορική νίκη για την Τυνησία αλλά αποκλεισμος

MUNDIAL30-11-2022, 19:15

Μουντιάλ 2022: Άλμα πρόκρισης για την Αυστραλία

ΜΠΑΣΚΕΤ30-11-2022, 19:08

Νίκη χαρακτήρα στην παράταση!

PAOKDAY TV30-11-2022, 18:20

Aνακοινώσεις για το PAOKDAY TV

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-11-2022, 17:34

Λάκης Σημαιοφορίδης: «Δεν προκύπτει πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ από την ΕΕΑ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-11-2022, 15:59

Αναβολή εκδίκασης από την ΕΕΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-11-2022, 14:54

Σε πολύ δύσκολη θέση ο Τζουλάκης που τελικά θα απέχει!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-11-2022, 13:59

Διακοπή στην διαδικασία της ακρόασης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-11-2022, 13:52

Αίτημα του ΠΑΟΚ για αποχή του Τζουλάκη από την ακρόαση

ΜΠΑΣΚΕΤ30-11-2022, 13:39

Nα επιστρέψει και στα θετικά αποτελέσματα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-11-2022, 13:31

Αυτοί δίνουν το παρών στην ΕΕΑ από τον ΠΑΟΚ

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ30-11-2022, 13:03

Κεραμυδά για Καυνταζογλείου: “Δεν γίνεται στο μέσο της χρονιάς να αποφασίζουμε για τέτοια πράγματα”

MUNDIAL30-11-2022, 12:32

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Αργεντινή κόντρα στην Πολωνία

ΜΠΑΣΚΕΤ30-11-2022, 12:29

Πόλεϊ: «Παλέψαμε σε όλο το ματς»

ΜΠΑΣΚΕΤ30-11-2022, 12:26

Λυκογιάννης: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι»

ΜΠΑΣΚΕΤ30-11-2022, 00:36

Κρίθηκε στο σουτ και ηττήθηκε στην Ιταλία ο ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-11-2022, 00:33

Μπήκε κανονικά στις προπονήσεις ο Τσαούσης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13 ώρες ago

Πρώτη μεγάλη νομική νίκη του ΠΑΟΚ η εξαίρεση Τζουλάκη

PAOKDAY TV18 ώρες ago

Aνακοινώσεις για το PAOKDAY TV

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

PAOKDAY NEWS 31/10

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

Post Game ΠΑΟΚ – Ιωνικός

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Ιωνικό

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 25/10

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 25/10

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Post Game ΠΑΟΚ- Αστέρας Τρίπολης 2-2

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Pre Game ΠΑΟΚ- Αστέρας Τρίπολης live από την Τούμπα

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 21/10

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 20/10

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Post Game ΠΑΟΚ – Dinamo Sassari 88-68

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Dinamo Sassari Live από το PAOK Sports Arena

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 19/10

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Pre Game Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Post Game ΠΑΟΚ – Άρης 88-66 live από το PAOK Sports Arena

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Άρης live από το PAOK Sports Arena

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 13/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS (12/10)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS (11/10)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS (10/10)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Post Game ΠΑΟΚ – Ντιζον 66-70

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Ντιζόν (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 3/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Post Game ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2

mensbook
synergeio

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort