Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωσταντέλιας: Πορεία που θυμίζει όνειρο….

H τέχνη του να μετατρέπεις τους περιορισμούς σε αρετές στο ποδόσφαιρο, αρετές τόσο ελκυστικές, είναι ενδεχομένως ένα από τα αποτελέσματα της ερωτικής σχέσης ανάμεσα σ’ ένα παιδί και στη μπάλα. Ο λακωνικός και συνήθως αμήχανος Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν θα μπορούσε να το διατυπώσει πιο μεστά, άλλωστε. «Το ποδόσφαιρο το ερωτεύτηκα…». Συγχωρήστε μας μια δόση υπερβολής, μα πλέον και το ποδόσφαιρο και ο κόσμος του όπως τον ζούμε στην Ελλάδα κι όχι μόνο, έχει «ερωτευτεί» τον Κωνσταντέλια. Ομολογούμε δε, ότι η παρθενική του κλήση στην Εθνική Ελλάδας νομιμοποιεί ίσως τον ΠΑΟΚ να αναφερθεί σε ένα ακόμα δικό του παιδί που λάμπει, με τον τρόπο που συνειδητά δεν έχει κάνει ως τώρα. Όχι από δισταγμό, προσποιητή ταπεινότητα ή, κάποια ανησυχία. Κάθε άλλο. Η ποιότητα και η συνέπεια του Γιάννη σε όλα τα επίπεδα «μιλά» αβίαστα. Εμείς αφορμές αναζητούμε, ως γνωστόν…

Αύριο Παρασκευή 24.03, παραμονή της εθνικής μας εορτής, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μαζί με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη θα βρίσκονται στην Πορτογαλία για το παιχνίδι της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ (21:45) για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Περιποιεί τιμήν το δίχως άλλο, να φορά κανείς τη φανέλα με το εθνόσημο, πολλώ δε μάλλον στα 20 του χρόνια. «Θα πω ψέματα, αν ισχυριστώ ότι δεν περίμενα την κλήση στην Εθνική», λέει ο Γιάννης, «μα όπως και να έχει ένιωσα πολύ ωραία όταν μου έστειλε μήνυμα ο κ. Πογέτ». «Είναι ωραία που είμαστε και μαζί με τον «Κούλιε» και απλά ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους». Αυτά… Λιτά και περιεκτικά. Δεν του αρέσει να μιλάει πολύ.Συμφωνούμε, σε κλισέ θα καταφύγουμε, αλλά στις μέχρι στιγμής συστάσεις του στον κόσμο του ανδρικού ποδοσφαίρου – το αναπτυξιακό τον γνώριζε πολύ καλά – έχει «μιλήσει» ήδη με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Ελκυστικός, ευφυής, επιδραστικός, με ενέργειες που έγιναν δικαίως viral, με ποδοσφαιρικό αλτρουισμό – προφανώς δείγμα ωριμότητας, σε απόλυτο contrast με το παιδικό του χαμόγελο – και χαμηλωμένο βλέμμα σε απανωτά standing ovation στην Τούμπα κι αλλού. Το παιδί του PAOK Academy που πέρασε όλα τα στάδια εκπαίδευσης, που προσέλκυε στα γήπεδα του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου εκείνους που είχαν ακούσει για έναν μικροκαμωμένο «μάγο», που κέρδισε το ενδιαφέρον της Masia, μεγάλωσε. Είναι στην Εθνική Ελλάδας. Και είμαστε τόσο περήφανοι και τόσο χαρούμενοι με τη χαρά του!

Ο Γιάννης έκλεισε τα 20 του χρόνια στις 5 Μαρτίου, στον ΠΑΟΚ ανήκει από το 2013, την πρώτη του εμφάνιση στην ανδρική ομάδα κατέγραψε στις 17.01.2021 σε εκείνο το 0-3 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και το πρώτο του γκολ πέτυχε στις 22.01.2023 στο επίσης 0-3 επί του Παναθηναϊκού. Ήταν το πρώτο του γκολ στον 24ο αγώνα του με την ανδρική ομάδα. Ίσως άργησε, εξ ου και ο χαρακτηριστικός πανηγυρισμός. Μέχρι στιγμής στη σεζόν μετρά 26 εμφανίσεις, τρία γκολ, τρεις ασίστ, 108 μεταβιβάσεις, 39 κλεψίματα.

Στις λεγόμενες σημαντικές στατιστικές κατηγορίες ο Κωνσταντέλιας έχει περίοπτη θέση. Στις επαφές με τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου ανά 90λεπτό είναι 6ος μεταξύ των παικτών που δεν αγωνίζονται ως φορ. Στο ποσοστό ακριβείας των smart passes είναι 3ος στην Super League. Στο ποσοστό ακριβείας των προωθητικών πασών είναι 4ος στην Super League. Επομένως, με διαφορά από τον δεύτερο, είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής κάτω των 24 ετών που την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία. Καθόλου άσχημα…

Όταν ήρθε από την Αγία Παρασκευή Βόλου στην Θεσσαλονίκη, έπαιζε αρχικά ως φορ, μετά μετατοπίστηκε στο κέντρο, αλλά και στις πλευρές. Ο ίδιος μέχρι και σήμερα ισχυρίζεται ότι και «10άρι μου αρέσει και αριστερό εξτρέμ νομίζω μου ταιριάζει».

Στο PAOK Academy δούλεψε, κόπιασε, βίωσε ωραίες στιγμές, πήρε πολύτιμες εμπειρίες σε εγχώρια και διεθνή τουρνουά και αναδείχθηκε δύο φορές mvp στο εξωτερικό. Τράβηξε από πολύ μικρή ηλικία πολλά βλέμματα πάνω του, άκουσε ευρωπαϊκές σειρήνες επίσης πολύ νωρίς. Με την Κ17 έζησε έναν χαμένο τελικό, απόλαυσε έναν κερδισμένο, με την Κ19 πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα, όντας μάλιστα από μικρός στους «μεγάλους» της ακαδημίας. Την σεζόν 2017-18 σε 14 ματς πέτυχε εννιά γκολ και μοίρασε επτά ασίστ. Την επόμενη σε 18 παιχνίδια πέτυχε τέσσερα γκολ κι έδωσε 15 πάσες για γκολ. Την περίοδο 2019-20 – όσο πρόλαβε να παιχτεί το πρωτάθλημα της Κ19, λόγω της διακοπής εξαιτίας της πανδημίας – σε επτά παιχνίδια πέτυχε ένα γκολ.  Οσο για την «μισή» σεζόν 2020-2021, είχε προλάβει σε έξι ματς να σκοράρει πέντε φορές και να βγάλει τρεις ασίστ.

Στις «μικρές» Εθνικές δεν πρόλαβε να αγωνιστεί πολύ, δεδομένου πάντα των ικανοτήτων του. Ειρωνεία, αν μη τι άλλο… Τρεις συμμετοχές κι ένα γκολ με την Κ16, μία με την Κ19, μία με την Ελπίδων Κ21. Υπάρχουν καταγεγραμμένα τα στατιστικά του, εξ ου και γνωρίζουμε. Διότι ο ίδιος δεν δίνει δα και σημασία, δεν ήταν ποτέ από τα παιδιά που σημείωνε, θυμόταν ή κυνηγούσε ρεκόρ. Κι όταν ερωτάται για τις συμμετοχές του στις μικρές Εθνικές, δεν απαντά ακριβώς και με σιγουριά. «Κάτι η περίοδος του κορωνοϊού, λίγο κι ένας τραυματισμός μου στο χέρι και δεν ταξίδεψα πολύ ως διεθνής», θυμάται.

Δεν έχει σημασία, άλλωστε. Μόλις πέντε μήνες από τη στιγμή που δεν δίστασε στιγμή φορώντας τη φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚ, ήρθε η κλήση στην Εθνική Ανδρών. Αναμενόμενη εν πολλοίς, επιβράβευση προφανώς, σημαντικό βήμα στην καριέρα του το δίχως άλλο. Ουδεμία αμφιβολία έχουμε ότι «η μπάλα θα παραμείνει χαμηλά». Ένα γήπεδο, η μπάλα, μια ομάδα –οικογένεια, η εμπιστοσύνη που τον κάνει ν’ «ανθίζει», κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Πάντα, μα πάντα να εμπιστεύεσαι την διαδικασία…

paokfc.gr

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League:Στην κορυφή της Ευρώπης η Σίτι του Γκουαρδιόλα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η νικήτρια του UEFA Champions League για το 2023. Οι «πολίτες» νίκησαν με 1-0 την Ίντερ στο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης στον τελικό της διοργάνωσης.

Αυτό είναι το πρώτο Champions Leagaue για τη Μάντσεστερ Σίτι στην ιστορία της και τρίτο στην καριέρα του Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά το 2009 και το 2011 (με τη Μπαρτσελόνα).

Σκόρερ των «citizens» ο Ρόδρι στο 68’ λεπτό. Και μάλιστα, έγινε μόλις ο δεύτερος Ισπανός που σκοράρει για αγγλική ομάδα σε τελικό. Ο προηγούμενος ήταν ο Τσάμπι Αλόνσο για τη Λίβερπουλ στον ανεπανάληπτο τελικό του 2005, πάλι στο ίδιο γήπεδο!

Απέναντι σε μια αξιόμαχη Ίντερ, που το πάλεψε ωε το τέλος και ειδικά στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, που ωστόσο δεν το κατάφερε.

Παράλληλα, η Σίτι κατακτά το τρεμπλ, μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αγγλίας και προστίθεται στη λίστα των Σέλτικ (1967), Άγιαξ (1972), Αϊντχόφεν (1988), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1999), Μπαρτσελόνα (2009 & 2015), Ίντερ (2010), Μπάγερν Μονάχου (2013 & 2020) που το έχουν καταφέρει.

Επίσης, μπαίνει και στη λίστα των ομάδων που το έχουν κατακτήσει αήττητες μετά τις Ίντερ (1964), Άγιαξ (1972, 1995), Νότιγχαμ Φόρεστ (1979), Λίβερπουλ (1981, 1984), Μίλαν (1989, 1994), Ερυθρός Αστέρας (1991), Μαρσέιγ (1993), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1999, 2008), Μπαρτσελόνα (2006), Μπάγερν Μονάχου (2020).

Όσον αφορά τον Πεπ Γκουαρντιόλα μπαίνει στη λίστα των προπονητών που το έχουν κατακτήσει με δύο διαφορετικές ομάδες, μαζί με τους: Ερνστ Χάπελ (1970, Φέγενορντ, 1983, Αμβούργο), Ότμαρ Χίτσφελντ (1997, Ντόρτμουντ, 2001, Μπάγερν Μονάχου), Ζοζέ Μουρίνιο (2004, Πόρτο, 2010, Ίντερ), Γιουπ Χάινκες (1998, Ρεάλ Μαδρίτης, 2013, Μπάγερν Μονάχου), Κάρλο Αντσελότι (2003, 2007, Μίλαν, 2014, Ρεάλ Μαδρίτης).

Το ματς

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκίνησε με 3-2-4-1 τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Έντερσον στο τέρμα, Ντίας, Ακάντζι, Ακέ στην άμυνα, Στόουνς, Ρόδρι στον άξονα, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις στα πλάγια, Ντε Μπρόινε, Γκουντογκάν σε δημιουργικό ρόλο και Χάαλαντ στην κορυφή.

Από την άλλη, ο Σιμόνε Ιντζάγκι ξεκίνησε με 3-5-2 την Ίντερ, με Ονάνα στο τέρμα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι στην άμυνα, Ντάμφρις, Ντιμάρκο στα πλάγια, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου στο κέντρο, Λαουτάρο Μαρτίνες, Τζέκο στην επίθεση.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Χάαλαντ βρέθηκε στη θέση βολής και εκτέλεσε άστοχα, ωστόσο είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

Στο 6’ ο Μπερνάρντο μπήκε στην περιοχή, έκλεισε προς τα μέσα, σούταρε υπό πίεση με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Στο 20’ μετά από κλέψιμο του Ντιμάρκο, η μπάλα έφτασε στον Μπρόζοβιτς που σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 27’ ο Χάαλαντ μπήκε στην περιοχή, σούταρε από πλάγια με τον Ονάνα να το βγάζει. Στον τερματοφύλακα της Ίντερ κατέληξε και το σουτ του Ντε Μπρόινε δύο λεπτά μετά.

Ωστόσο ο Βέλγος αποχώρησε πριν το ημίχρονο τραυματίας.

Στο 45’+1’ ο Ακάντζι σούταρε λίγο άστοχα.

Στο 55’ ο Τσαλχάνογλου σούταρε στην κίνηση με τη μπάλα να βρίσκει στα σώματα.

Η Ίντερ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 59’. Ο Λαουτάρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Σίτι, μπήκε από πλάγια, πλάσαρε, με τον Έντερσον να διώχνει, ενώ είχε την επιλογή να δώσει στον Λουκάκου που ήταν σε θέση βολής.

Και στο 68’ ήρθε το γκολ για τους Άγγλους. Ο Ακάντζι έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μπερνάρντο μέσα στην περιοχή, εκείνος γύρισε από δεξιά, η μπάλα κόντραρρε και έφτασε στον Ρόδρι στο όριο της περιοχήςπου με φοβερό τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Η Ίντερ στο 71’ έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Ντιμάρκο έκανε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, επέστρεψε στον ίδιο που έπιασε νέα κεφαλιά η οποία σταμάτησε στο πόδι του Λουκάκου.

Στο 73’ ο Λουκάκου μπήκε από δεξιά, σούταρε, με τον Έντερσον να μπλοκάρει.

Στο 88’ ο Γκόζενς έκανε κεφαλιά-πάσα στον αμαρκάριστο Λουκάκου, που πήγε να σκοράρει, αλλά ο Έντερσον έδιωξε ενστικτωδώς με το γόνατο πριν η μπάλα καταλήξει κόρνερ.

Ενώ στο 90’+6’ ο Νταμπρόζιο έκανε κεφαλιά με τον Έντερσον να διώχνει, κρατώντας το «μηδέν» και δίνοντας το Κύπελλο στην ομάδα του.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Ντίας, Ακάντζι, Ακέ, Στόουνς, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις, Ντε Μπρόινε (36’ λ.τρ. Φόντεν), Γκουντογκάν, Χάαλαντ

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (76’ Γκόσενς), Ντάμφρις (76’ Μπελανόβα), Ντιμάρκο, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Λαουτάρο Μαρτίνες, Τζέκο (57’ λ.τρ. Λουκάκου)

πηγή:kingsport.gr

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Nίκη με ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό Β

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με τέσσερα γκολ, δύο πέναλτι,τρία δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1 τον Παναθηναϊκό Β, το απόγευμα του Σαββάτου στην Ευκαρπία. Απομένει πια ένα ματς για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αυτό του προσεχούς Σάββατου με τον Μακεδονικό.

Ωραίο παιχνίδι, ενδιαφέρον, ελεύθερο από άγχος και με πολλές ευκαιρίες. Ήδη στο 8′ ο ΠΑΟΚ είχε αστοχήσει σε πέναλτι (το κέρδισε ο Γκορντεζιάνι , το εκτέλεσε ο Δαρέλας), ενώ στο 22′ είχε προλάβει να καταγράψει δύο δοκάρια (με Δαρέλα και Χατζηστραβό). Είχε και ο Παναθηναϊκός τις ευκαιρίες του, στο 11′ και 18′, ωστόσο επενέβη ορθά ο Μοναστηρλής. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα τρόπον τινά, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 36′ με τον Μπιλάλ, οποίος απείλησε και στο 42′.

Με δυναμισμό μπήκε ο Δικέφαλος και στο δεύτερο ημίχρονο, απειλώντας μάλιστα δις με τον Γκορντεζιάνι στο 46′ και στο 48′. Η ισοφάριση έδειχνε θέμα χρόνου και ήρθε στο 57′ με την ωραία ενέργεια του Πανίδη και το δυνατό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα. Συνέχισε να κυριαρχεί ο ΠΑΟΚ, συνέχισε να σημαδεύει και τα δοκάρια βέβαια, όπως στην εκτέλεση φάουλ του Νινούα στο 66′. Το δεύτερο γκολ για τον Δικέφαλο που τον έβαλε μπροστά στο σκορ, επετεύχθη στο 71′ με τον Γκορντεζιάνι να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Πανίδης. Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ έφτασε και σε τρίτο γκολ. Στο 89′ ο Νινούα εκτέλεσε το φάουλ και ο Κωττάς από κοντά με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

paokfc.gr

Περισσότερα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ11-06-2023, 00:23

Champions League:Στην κορυφή της Ευρώπης η Σίτι του Γκουαρδιόλα!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 21:41

ΠΑΟΚ Β: Nίκη με ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό Β

ΜΠΑΣΚΕΤ10-06-2023, 21:28

Τακιανός: «Είμαστε πολύ περήφανοι…»

ΜΠΑΣΚΕΤ10-06-2023, 21:22

Βαριά ήττα από το Περιστέρι και 4η θέση στο πρωτάθλημα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 20:53

Στο MLS ο Πούκι!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 17:52

Η δέσμευση Μητσοτάκη για τη Νέα Τούμπα και η στάση του ΠΑΟΚ

ΒΟΛΕΪ10-06-2023, 17:50

«Χτίζει» τα άκρα του με Κασαούνα Ουίλιαμς ο ΠΑΟΚ!

ΒΟΛΕΪ10-06-2023, 16:09

Πήρε «γεύση» από Θεσσαλονίκη και PAOK Sports Arena ο Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 13:09

Καθυστερεί η απόκτηση του επιθετικού

ΒΟΛΕΪ10-06-2023, 12:31

Με οδηγό τον Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 12:26

Σακελαρίου: “Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια”

ΒETDAY10-06-2023, 12:05

Στοίχημα: Με το φαβορί Μάντσεστερ Σίτι στο 2.27

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 04:11

Σχεδιασμός για συνεχόμενες ευρωπαϊκές προκρίσεις και το 10% που φτάνει ως τους ομίλους

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 04:08

Εκτός μεταγραφικής λίστας ο Πούκι – Αυτό το συμβόλαιο ζητάει

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ10-06-2023, 00:28

Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Έρικα Ζενέλι!

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ09-06-2023, 22:06

Στην Κοζάνη οι ευρωπαϊκοί αγώνες του ΠΑΟΚ mαteco στο EHF European League!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 19:58

Νάρεϊ για το βραβείο του ΜVP: “Είμαι ευγνώμων στην ομάδα”

ΜΠΑΣΚΕΤ09-06-2023, 17:44

Κακλαμανάκης:”Συγκέντρωση για να ανατρέψουμε την κατάσταση”

ΜΠΑΣΚΕΤ09-06-2023, 16:06

Με προβλήματα στην Αθήνα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 14:34

ΠΑΟΚ Β: Oι επιλογές του Γκαρσία

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ09-06-2023, 13:46

Έντινα Γκάνγκλ: Μία Ολυμπιονίκης κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 13:42

Τσιαπακίδης: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, σήμερα θα απολαύσουμε τη νίκη»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 13:22

MVP της χρονιάς ο Νάρεϊ

ΒETDAY09-06-2023, 13:13

Στοίχημα: Διπλασιασμός με… κάλυψη στη Δανία

Απόψεις09-06-2023, 13:10

Η τοξικότητα δεν έχει ΚΑΜΙΑ θέση στις αναπτυξιακές ηλικιές

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ “τρέχει” για την απόκτηση επιθετικού γιατί ο χρόνος πιέζει πολύ”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Oμιλία Ιβάν στους παίκτες και πριμ εφόσον κερδίσουν το τρόπαιο”

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Η κατάκτηση του κυπέλλου μπορεί να σώσει την σεζόν”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Κακός ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, δεν βοήθησαν τα βαρόμετρα της ομάδας”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Θέλει νίκη με την ΑΕΚ για να συνεχίσει να κυνηγά τον τίτλο” (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Χωρίς προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ, οικονομική διαφορά με Ολιβέιρα”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Αθλητική Γνώμη: Τα συμπεράσματα της συνάντησης των “6” (vid)

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο Άρης προσπαθεί να βρει άλλοθι, απαράδεκτη η κίνηση του Λουτσέσκου” (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “”Ντόπες” Σαββίδη στους παίκτες, δεν αλλάζει η τετράδα στην επίθεση”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντική νίκη στον Βόλο, θέλει να κρατήσει Ολιβέιρα και Ντάντας”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ παίρνει γκολ απ’ όλες τις γραμμές του από την αρχή της σεζόν”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “O ΠΑΟΚ είναι ομάδα κυπέλλου, θα δώσει ανάσες σε παίκτες ο Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ λένε πως ο Τζίμας δεν έχει ταβάνι”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σωστή η καταγγελία του Λουτσέσκου για το ημίχονο, έπρεπε να πάρει θέση και η ΠΑΕ”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “O ΠΑΟΚ είχε την ουσία κόντρα στην ΑΕΚ και έναν απίστευτο Κωσταντέλια”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μίλαν για Κωσταντέλια,ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Mετά τα λάθη του VAR στην Τρίπολη ξένοι διαιτητές παντού, πουθενά Έλληνες”(vid)

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Σε κακό timing η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό γιατί δεν έχει έναν “killer” επιθετικό “

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Σκασμένοι στον ΠΑΟΚ που με τέτοια εμφάνιση δε νίκησαν τον Ολυμπιακό”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Για το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει play-off (vid)

PAOKDAY TV5 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Προχωρημένες συζητήσεις με Κεντζιόρα με συστάσεις Μίρτσεα Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV5 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Eξαιρετικό το τελείωμα του Τάισον στο 2-0” (vid)

PAOKDAY TV5 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί σωστά τους Κωσταντέλια και Τζήμα” (vid)

PAOKDAY TV5 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον στόχο του κυπέλλου”(vid)

mensbook
synergeio

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort