O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA και σχολίασε μεταξύ άλλων την απόφαση του Λέο Μάτος να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λουτσέσκου: «Με τον Μάτος κατακτήσαμε δύο νταμπλ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Γνωρίζω καλά πως η επόμενη μέρα για κάθε ποδοσφαιριστή που αποφασίζει να ολοκληρώσει την καριέρα του είναι δύσκολη και σκληρή. Εγώ χαίρομαι που ήδη αποφάσισε να συνεχίσει στο ποδόσφαιρο και ξέρω πως θα γίνει αθλητικός διευθυντής στη Βάσκο. Αυτό θα τον διευκολύνει για την επόμενη μέρα. Τι να πω για τον Λέο; Ζήσαμε μαζί δυο φανταστικά χρόνια μαζί και θα πω και πάλι πως μαζί κατακτήσαμε δυο νταμπλ και όχι ένα. Αυτή η αδικία που ζήσαμε εκείνη τη χρονιά μας έκανε πιο ισχυρούς και μας έφερε πιο κοντά. Ωραίες στιγμές, η σχέση μου με τον Λέο ήταν ισχυρή και τον αγαπώ πολύ. Πάντα θα τον έχω στην καρδιά μου. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».
Αναφερόμενος στο ματς με τον ΟΦΗ είπε: «Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει τεράστια πρόοδο το τελευταίο διάστημα, έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα όπως για παράδειγμα η ισοπαλία που πήρε εκτός έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό και παίζοντας μάλιστα από την αρχή του αγώνα σχεδόν με παίκτη λιγότερο. Κατάφερε μάλιστα να σκοράρει και να παλέψει ως το τέλος. Ακολούθησε η ισοπαλία με τον ΝΠΣ και η εντυπωσιακή του νίκη μέσα στο Αγρίνιο και αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν πως βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο και καταδεικνύει πως μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Αλλά από την άλλη και εμείς έχουμε καλά αποτελέσματα, διανύουμε και εμείς μια καλή περίοδο και έχουμε αυτοπεποίθηση. Επομένως περιμένω να δω έναν αγώνα ανάμεσα σε δυο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό είναι ωραίο».
Σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζουν οι απουσίες λόγω των τραυματισμών σημείωσε: «Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να τη διαχειριστούμε και δεν πρέπει να τη σκεφτόμαστε. Στην παρούσα φάση αυτό που με ενδιαφέρει είναι το πώς θα κερδίσουμε τον ΟΦΗ».
Δεν θέλησε να σταθεί στην μείωση της διαφοράς από την κορυφή: «Ο στόχος μας δεν αλλάζει. Να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα και φυσικά να φτιάξουμε την ομάδα μας που χτίστηκε από την αρχή. Τα οφέλη της φετινής σεζόν θα τα δείτε του χρόνου και το τονίζω αυτό».
Τέλος, αναφέρθηκε και στην εικόνα τόσο ο Σελιμάι όσο και ο Τζίμας να χαίρονται με τον κόσμο το ντεμπούτο τους με την πρώτη ομάδα στο ματς με την Καλαμάτα: «Είναι θέμα κινήτρου και αυτοεποίθησης για αυτά τα παιδιά που βρίσκονται στο ξεκίνημα μιας καριέρας που δεν έχει φτάσει ακόμη στο σημείο να πούμε πως είναι έτοιμα να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να δείξουν πειθαρχία, διάθεση σκληρής δουλειάς και αυτοπεποίθηση. Στην Ελλάδα έχουμε την τάση να είμαστε «καλοί» με τα νέα παιδιά αλλά αυτά τα στοιχεία που σας ανέφερα είναι η βάση για να προοδεύσουν. Αυτά τα στοιχεία προηγούνται για να έρθει η στιγμή να φτάσουν στο πιο υψηλό επίπεδο που είναι το να αποτελέσουν μέλη της βασικής ενδεκάδας του ΠΑΟΚ ή όπου στο μέλλον υπάρχει η συνέχεια της καριέρας τους».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού με απουσίες

Οι μέρες περνούν, η δουλειά συνεχίζεται κι όλα κινούνται σε ρυθμούς κυριακάτικου ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ να έχει στραμμένη την προσοχή του αποκλειστικά και μόνο στο ποδόσφαιρο, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να στρέψουν το ενδιαφέρον εκτός γηπέδου.
Το αγωνιστικό τμήμα είναι απόλυτα συγκεντρωμένο στο στόχο, που δεν είναι άλλος από τρεις ακόμα βαθμούς. Την Πέμπτη (02.02) η επιθετική τακτική βρέθηκε στο προσκήνιο, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.
Οι Τόμας Μουργκ κι Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία.
Την Παρασκευή (03.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.
paokfc.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στον “πάγο” ο Διαμαντόπουλος

Οι Θεσσαλονικείς είχαν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του διεθνούς ρέφερι στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, καθώς δεν διόρθωσε το λάθος του για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ των φιλοξενούμενων, στο τετ α τετ του Λούα Λούα με τον Κοτάρσκι.
Παρότι κλήθηκε από το VAR για να ξαναδεί τη φάση, ο Διαμαντόπουλος επέμεινε στην αρχική του απόφαση κι έδωσε την ευκαιρία στους Βοιωτούς να ισοφαρίσουν.
Η ΚΕΔ πάντως τιμώρησε τον Αρκά διαιτητή και τον άφησε εκτός ορισμών για την 21η αγωνιστική.
Στον αντίποδα ορίστηκε κανονικά ο Βασίλης Φωτιάς που βρισκόταν στο VAR και τον φώναξε για να κάνει on field review, παρότι τελικά δεν πήρε πίσω το πέναλτι.
sdna.gr
-
PAOKDAY TV26-01-2023, 14:58
Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει για να μην δεχθεί ένα γρήγορο γκολ”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-01-2023, 11:39
Παναθηναϊκός: Aνακοίνωσε Μαντσίνι για τα επόμενα 3,5 χρόνια
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-01-2023, 14:18
Καρούλιας: «Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός, ειδικά μετά τη… σφαλιάρα»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-01-2023, 14:29
Γεωργόπουλος για Kωσταντέλια: «Πριν πάρει την μπάλα ξέρει που θα τη δώσει»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-01-2023, 22:11
Καραπαπάς για το υβριστικό πανό: «ΕΠΟ, ΕΛΑΣ και ΠΑΕ Άρης δεν ήθελαν ν’ αφαιρέσουν αυτή την αηδία!» (pics)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-01-2023, 13:04
Μεγαλώνει η «ασπρόμαυρη» βάση στη βόρειο Αμερική!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-01-2023, 21:49
Κύπελλο ήταν και πάει για 53η χρονιά για τον Άρη
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-01-2023, 22:19
Aγκούστο: “Xρειάζεται προσοχή από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος”