ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λύρατζης: “Ο τελευταίος με στεναχώρησε ιδιαίτερα”

O νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο istagram έκανε μια κατάθεση ψυχής για τους τραυματισμούς που τον έχουν ταλαιπωρήσει πολύ τους τελευταίους μήνες, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στη νέα περιπέτεια που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
«Εδώ και αρκετούς μήνες αντιμετωπίζω αλλεπάλληλους τραυματισμούς που δεν μου επιτρέπουν να είμαι ο παίκτης που θέλω και μπορώ να είμαι. Ο τελευταίος με στεναχώρησε ιδιαίτερα καθώς με αφήνει μακριά από τα γήπεδα για αρκετές εβδομάδες.
Είμαι ευγνώμων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που φρόντισε για την νοσηλεία μου και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς άπαντες για τις ευχές , την συμπαράσταση και την αγάπη που μου δίνετε μέσα από τα μηνύματα σας. Ευχαριστω τους γιατρούς κυριο Μπούρα και κύριο Καραπαντζο αλλά και το ιατρικό διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης για την φροντίδα τους.
Υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά για να επανέλθω πιο δυνατός και σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό το συντομότερο δυνατόν μαζί με τον παράγοντα της τύχης.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου , τα δυο μου αδέρφια και την κοπέλα μου για την υπομονή και την στήριξη τους!»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
H απάντηση της ΑΕΚ στον Άρη: «Το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι αν εκδόθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ή… εδώ γύρω»!

H ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης σχετικά την φάση του 52ου λεπτού μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αθανασιάδης βγήκε και έδιωξε με τη γροθιά την μπάλα, αλλά βρήκε με το γόνατο στο κεφάλι τον Φαμπιάνο, που σωριάστηκε στο έδαφος.
Με την Ένωση στην συνέχεια να αναρωτιέται αν η ανακοίνωση του Άρη “εκδόθηκε στην Βόρεια Ελλάδα ή εδώ γύρω”
«Όσο και να ζορίζονται και να ψάχνουν να βρουν φάσεις, για να μιλήσουν για ίχνος εύνοιας στην ΑΕΚ, δεν θα τα καταφέρουν, γιατί υπάρχουν πάντα η πραγματικότητα και η εικόνα, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο. Το μόνο, που έχει ενδιαφέρον και αναρωτιόμαστε, είναι αν η ανακοίνωση εκδόθηκε στην Βόρεια Ελλάδα ή εδώ γύρω», τονίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οργισμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: «Αφού δεν…σκότωσε τον παίκτη μας, δεν υπάρχει παράβαση»

H ΠΑΕ Άρης εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Πορτογάλου Λουίς Γκοντίνιο για τον μη καταλογισμό πέναλτι στη φάση που ενεπλάκη ο Φαμπιάνο Λέισμαν με τον τερματοφύλακα της Γιώργο Αθανασιάδη.
Επίσης φροντίζει η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ καλεί για μία ακόμη φορά τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ να παραιτηθεί επιστρέφοντας στην Αγγλία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σωστά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι στη φάση που ο Αθανασιάδης γκρεμίζει τον Φαμπιάνο. Αφού δεν…. σκότωσε τον παίκτη της ομάδας μας δεν υπάρχει παράβαση!!!
Κύριε Μπένετ καληνύχτα. Εάν έχεις λίγη τσίπα οφείλεις τώρα κιόλας να επιστρέψεις στην Αγγλία. Όσο για σένα κ. Αυγενάκη, παραμένεις θεατής των όσων συμβαίνουν και καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Καληνύχτα και καλή τύχη σε όλους σας. Ντροπή…».
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-01-2023, 17:23
Ο Πορτοσάλτε, τα υπονοούμενα για τον Κουλμπάκοφ και τα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-01-2023, 12:21
Ενοχλήθηκε ο Καραλής από τον Λουτσέσκου
-
PAOKDAY TV23-01-2023, 15:02
Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ αφήνουν τα πανηγύρια και κοιτάνε την ρεβάνς”(vid)
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS21-01-2023, 14:06
Aνάλυση: Πως ο Κωσταντέλιας οδήγησε στο λάθος τον Βαγιαννίδη και ήρθε το γκολ του Τόμας (pic)
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS24-01-2023, 22:25
Aνάλυση: Παίκτης “κλειδί” του ντέρμπι ο Κωσταντέλιας με ωριμότητα και αντίληψη (pics)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-01-2023, 13:43
Μπαλτάκος: «Σκέφτομαι τελικό Κυπέλλου στο εξωτερικό, πρέπει όμως να συμφωνήσουν οι ομάδες»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-01-2023, 16:16
Συμφωνία του ΠΑΟΚ με Κεντζιόρα – Έρχεται στην Θεσσαλονίκη
-
Απόψεις23-01-2023, 15:41
Αθήνα πρωτεύουσα, σε διέσυρε η συμπρωτεύουσα