ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Με τρομερή εμφάνιση πήρε τον Παναθηναϊκό

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας 7η αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών τον Παναθηναϊκό με 16-8.
Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αλειφτήρα, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλο, Πόλυ Προσινικλή και Κούπμαν.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του αρχηγού της «ασπρόμαυρης» κερκίδας, Μάκη Μαυρομιχάλη.
Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ προσηλωμένος σε όλα τα επίπεδα και έλεγχε πλήρως την ροή της πρώτης περιόδου. Οι ασπρόμαυροι είχαν μερικές «αναγνωριστικές» επιθέσεις στα πρώτα λεπτά οι οποίες δεν μετουσιώθηκαν σε τέρμα, αυτό άλλαξε με τον Μιλάρντοβιτς να βρίσκει δίχτυα αρχικά για το 1-0. Στη συνέχεια ο Κροάτης διπλασίασε τα τέρματα του ευστοχώντας σε πέναλτι και κάνοντας το 2-0, με τις καλές άμυνες αλλά και με τις επεμβάσεις του Αλειφτήρα, αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.
Με τον ίδιο υψηλό ρυθμό συνέχισε ο ΠΑΟΚ και στο δεύτερο οκτάλεπτο. Μετά από ωραία πάσα του Τσολακούδη, ο Πόλυς Προσινικλής σκόραρε για το 3-0 και λίγο αργότερα ο Χαραλαμπόπουλος με γυριστό σουτ έκανε το 4-0. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν κλείνοντας την ψαλίδα του σκορ σε 4-2. Ωστόσο οι παίκτες του Δικεφάλου με δύο συνεχόμενα τέρματα από τους Σάλεχ και Κεχαλάρη έκαναν το 6-2, ενώ ο πρώτο μισό του αγώνα τελείωσε με 6-3.
Στο τρίτο οκτάλεπτο οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν σημαντικά την συχνότητα σκοραρίσματός, χωρίς ωστόσο να χάσουν την συγκέντρωση τους στα μετόπισθεν. Ο Πόλυς Προσινικλής με δύο σερί τέρματα έκανε το 8-4, φέρνοντας και πάλι τον ΠΑΟΚ τέσσερα γκολ μπροστά. Οι παίκτες του Δικεφάλου απάντησαν στο 8-5 του Παναθηναϊκού με πέντε σερί τέρματα, σε αυτό φυσικά συνέβαλε και ο Αλειφτήρας με τις καίριες επεμβάσεις του. Πιο συγκεκριμένα με προσωπικά δύο τέρματα από τους Μιλάρντοβιτς και Νίκο Προσινικλή το σκορ έφτασε στο 12-5, ενώ ο Τσολακούδης βρίσκοντας δίχτυα έκανε το 13-5 με το οποίο ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος.
Στην τέταρτη περίοδο έπεσε το τέμπο με τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται σωστά το υπάρχον προβάδισμα του. Ο Παπαμανωλιουδάκης έκανε το 14-6, βάζοντας το όνομα του στην λίστα των σκόρερ. Ενώ λίγο αργότερα ο Κεχαλάρης έκανε το 15-8 και αμέσως μετά Μιλάρντοβιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 16-8.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 20:30, εκτός έδρας, απέναντι στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστική της Β’ Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών.
acpaok.gr
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Έρικα Ζενέλι!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Έρικα Ζενέλι, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Η διεθνής Ελληνίδα Ίντερ, γεννημένη το 2000 και με ύψος 175cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον Δικέφαλο, μετά την πανάξια κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έρικα Ζενέλι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μία ακόμα χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είναι κάτι το οποίο ήθελα και εγώ, διότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα η οποία κάνει πρωταθλητισμό, με βοηθάει να βελτιωθώ, και στοχεύει μόνο σε τρόπαια και επιτυχίες. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά, να επιστρέψουμε στο γήπεδο παίζοντας μπροστά στον κόσμο μας. Εύχομαι να κυλίσει ομαλά η σεζόν, μακριά από τραυματισμούς, για όλες τις αθλήτριες!».
acpaok.gr
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Στην Κοζάνη οι ευρωπαϊκοί αγώνες του ΠΑΟΚ mαteco στο EHF European League!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση του διοικητικού υπεύθυνου των τμημάτων Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Χασεκίδη, με τον Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Λάζαρο Μαλούτα και τον πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού-Πολιτισμού-Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, κ. Ζήση Μάρα, σχετικά με την «μεταφορά» της γυναικείας ομάδας στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, για τους αγώνες του EHF European League.
Έτσι, ο Δικέφαλος θα δώσει τους σημαντικούς αγώνες της Ευρώπης στο Γήπεδο της Κοζάνης, αναμένοντας την δυναμική στήριξη του κόσμου του, σε μία πόλη η οποία έχει έντονο το «ασπρόμαυρο» στοιχείο.
Η συζήτηση μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και του Δημήτρη Χασεκίδη έγινε σε εξαιρετικά πλαίσια, συνεργασίας και κατανόησης, όσον αφορά την φιλοξενία της πόλης στην Πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του ΠΑΟΚ.
Για την επίτευξη της συμφωνίας αυτής, ο Δημήτρης Χασεκίδης, δήλωσε στο acpaok.gr:
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ως ΠΑΟΚ, από τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Λάζαρο Μαλούτα και τον πρόεδρο του Οργανισμού, κ. Ζήση Μάρα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου μας, η οποία συμμετάσχει στο EHF European League, δηλώνει ως έδρα της το ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, ένα γήπεδο «στολίδι» σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κύριο Δήμαρχο, Λάζαρο Μαλούτα και τον πρόεδρο, κ. Ζήση Μάρα, τόσο για την άμεση αντίδραση- έγκριση του αιτήματος που δηλώσαμε ως ΠΑΟΚ, όσο και για την εγκάρδια συνάντηση που είχαμε σε όλα τα επίπεδα τα οποία αφορούν το αθλητισμό, και όχι μόνο. Πλέον, καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της Δυτικής Μακεδονίας, και ιδιαίτερα το φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ, με κέντρο την Κοζάνη, και των γύρω περιοχών, να στηρίξουν την ομάδα μας και το άθλημα στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης. Πιστεύω ότι στους αγώνες τους οποίους θα δώσουμε το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Ελπίζω και είμαι βέβαιος, ότι και οι υπόλοιποι φορείς της περιοχής, όπως είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η τοπική κοινωνία γενικότερα, και οι επιχειρηματίες της Κοζάνης, θα δουν με θετικό πνεύμα το συγκεκριμένο εγχείρημα, και θα συνδράμουν στον βαθμό τον οποίο τους αναλογεί».
acpaok.gr
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-06-2023, 15:45
Tέλος και ο Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-06-2023, 14:33
Κωστίκος: Εδώ και ενάμισι χρόνο δεν έχω καμία συμμετοχή στις μεταγραφές
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ04-06-2023, 15:11
Οι πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές και οι πιθανές υπερβάσεις στα συμβόλαια
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ05-06-2023, 12:45
Conference League: Oι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και οι ημερομηνίες
-
ΜΠΑΣΚΕΤ02-06-2023, 15:33
ΠΑΟΚ – Περιστέρι για την 3η θέση μετά από 26 χρόνια!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ03-06-2023, 11:57
Μίχελ: “Αυτός ο συνδυασμός ήταν που έφερε το νταμπλ”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ04-06-2023, 17:55
Ιβάν Σαββίδης στους συνεργάτες του για τις μεταγραφές: «Όχι άλλες αστοχίες»
-
ΜΠΑΣΚΕΤ03-06-2023, 13:11
Tακιανός: “H 3η θέση έχει πολύ μεγάλη σημασία για μας”