ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ο Κουέστα δεν πατάει την γραμμή – Λανθασμένα δεν δόθηκε επανάληψη του πέναλντι (pic)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ντάντας: «Στον ΠΑΟΚ μου λένε να κυνηγάω περισσότερο το γκολ»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ και σκόρερ δύο γκολ, Τιάγκο Ντάντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό μίλησε στην κάμερα της Nova και στάθηκε στην οδηγία που του έχει δώσει το “ασπρόμαυρο” τεχνικό επιτελείο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε :
«Οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου, μου λένε να κυνηγάω περισσότερο το γκολ, έτσι έγινε και σήμερα πάτησα περισσότερο περιοχή και κατάφερα να σκοράρω δύο γκολ. Είμαι δεξιοπόδαρος, αλλά σήμερα έτυχε να σκοράρω και με το αριστερό, είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη αυτό.
Δεν έχω κάποια προτίμηση στη θέση, εμείς θέλουμε να αποδίδουμε καλά βάση του πλάνου του προπονητή, προσπαθώ να ανταποκριθώ όπου μου ζητηθεί, θέλω να προσφέρω συνεχώς στην ομάδα, σήμερα πήγαν όλα καλά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.
Ήταν λίγο περίεργο το παιχνίδι, δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα πέναλτι που δεν ήταν, κάπου εκεί χάσαμε λίγο τον έλεγχο, παρόλα αυτά καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό».
Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορείς να παίξεις σε αυτόν τον σύλλογο αν δεν έχεις πάθος. Έχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τον Τάισον, για αυτό πανηγύρισαμε μαζί. Όπως έχω πει από την πρώτη στιγμή απολαμβάνω πολύ την πόλη, την ομάδα, με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μέλλον ότι είναι να φέρει θα το φέρει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι απολαμβάνω την κάθε στιγμή στον ΠΑΟΚ».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Νάρεϊ: “Θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας κόντρα στον Ολυμπιακό”

O μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάλεντ Νάρεϊ στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό στάθηκε στην αξία των τριών βαθμών που πήρε ο “Δικέφαλος του Βορρά” και αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήταν αρκετά δύσκολο παιχνίδι, αυτά τα ματς είναι πιο δύσκολα και από τα ντέρμπι. Το καλό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι που μετράει σήμερα.
Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ήταν αρκετά κοντά στο να μας ισοφαρίσουν, το σημαντικό είναι η νίκη, δεν έχει να κάνει με την κούραση των προηγούμενων ημερών.
Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε ως ομάδα κάθε παιχνίδι το ίδιο».
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-01-2023, 17:23
Ο Πορτοσάλτε, τα υπονοούμενα για τον Κουλμπάκοφ και τα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-01-2023, 12:21
Ενοχλήθηκε ο Καραλής από τον Λουτσέσκου
-
PAOKDAY TV23-01-2023, 15:02
Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ αφήνουν τα πανηγύρια και κοιτάνε την ρεβάνς”(vid)
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS24-01-2023, 22:25
Aνάλυση: Παίκτης “κλειδί” του ντέρμπι ο Κωσταντέλιας με ωριμότητα και αντίληψη (pics)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-01-2023, 13:43
Μπαλτάκος: «Σκέφτομαι τελικό Κυπέλλου στο εξωτερικό, πρέπει όμως να συμφωνήσουν οι ομάδες»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-01-2023, 16:16
Συμφωνία του ΠΑΟΚ με Κεντζιόρα – Έρχεται στην Θεσσαλονίκη
-
Απόψεις23-01-2023, 15:41
Αθήνα πρωτεύουσα, σε διέσυρε η συμπρωτεύουσα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-01-2023, 13:28
Παρέλαση σκάουτερ από την Ευρώπη στην Λεωφόρο για Κωσταντέλια