ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τα γυρίζει ο Καρυπίδης για Κλάτενμπεργκ

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας αναφέρθηκε στον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ, Μάρκ Κλάντεμπεργκ με τα καλύτερα λόγια ξεχνώντας φυσικά τα όσα είχε εκφράσει μέσα από επίσημες ανακοινώσεις.
“Και πέρυσι υπήρχε πρόβλημα στη διαθεσιμότητα, ο Κλάτενμπεργκ έχει κύρος και τους έπειθε”, αναφέρει ο Καρυπίδης μεταξύ άλλων και στην συνέχεια τονίζει πως “Ο Κλάτενμπεργκ δεν έκανε αυτά τα καραγκιοζιλίκια”.
Φυσικά όλα τα παραπάνω λεγόμενα έρχονται σε αντίφαση με τις επίσημες τοποθετήσεις της “”κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ για το χρονικό διάστημα που ήταν στην θέση του προέδρου της ΚΕΔ.
Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Άρης μέσα από ανακοίνωση της στις 5 Μαϊου του 2021 αναφέρει: “Ώρα, λοιπόν, να πακετάρεις τα πράγματά σου κ. Κλάτενμπεργκ. Στο καλό και θα ξεχαστείς γρήγορα. Δεν θα λείψεις σε κανέναν. Ούτε στα «αφεντικά» σου, πίστεψε μας…“.
Η επόμενη ανακοίνωση έρχεται στις 20 Μαρτίου του 2022 με του “κιτρινόμαυρους να αναφέρουν τα εξής: “Καιρό τώρα δεν ασχολούμαστε μαζί σου Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά τελευταία βλέπουμε ότι αγχώνεσαι πολύ για να βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Δεν κρατάς, πλέον, ούτε τα προσχήματα και μας αναγκάζεις σήμερα να ασχοληθούμε μαζί σου…”
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΣΟΚ:Παίκτης της Λούτον κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο

Σοκ και «παγωμάρα» στους θεατές στον τελικό ανόδου στην Premier League μεταξύ της Κόβεντρι και της Λούτον καθώς ένας ποδοσφαιριστής της δεύτερης κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ.
Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ουαλός αμυντικός των «Hatters» Τομ Λόκγιερ σωριάστηκε στο χορτάρι σε σημείο μακριά από το οποίο εξελισσόταν το παιχνίδι.
Αμέσως ο διαιτητής του αγώνα, ο Μάικλ Όλιβερ διέκοψε το παιχνίδι και κάλεσε το ιατρικό τιμ για τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή της Λούτον.
Στον Λόκγιερ τοποθετήθηκε κολλάρο και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο στο 12ο λεπτό και τη θέση του πήρε ο Ρις Μπερκ.
mynews.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο: “Θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα επιστρέψουμε»

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από τα social media φρόντισε να στείλει το δικό της μήνυμα στους φίλους της ομάδας μετά το τέλος της αποτυχημένης σεζόν δίνοντας την υπόσχεση πως θα διορθώσει τα λάθη και θα επιστρέψει.
Φυσικά κάτω από την σχετική ανάρτηση αρκετοί φίλοι του “Δικεφάλου του Βορρά” με σχόλια τους ζητούσαν πράξεις και όχι λόγια από τα στελέχη της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ.
«Είμαστε απογοητευμένοι. Είμαστε θυμωμένοι. Είμαστε πληγωμένοι. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα δουλέψουμε σκληρότερα. Θα επιστρέψουμε. Ενωμένοι, αποφασισμένοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε», ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δείτε την δημοσίευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ20-05-2023, 12:01
Ο Αυγενάκης απαγόρευσε τη μετακίνηση για τον τελικό
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-05-2023, 12:32
Aυτά είπε ο Γιώργος Σαββίδης στους οπαδούς για την επόμενη μέρα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ22-05-2023, 14:37
ΑΕΚ: Από απόψε στο ξενοδοχείο η αποστολή ενόψει του τελικού Κυπέλλου
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-05-2023, 12:38
Τελευταία προπόνηση στην Τούμπα πριν τον τελικό (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-05-2023, 12:13
Αυτός σφυρίζει στον τελικό
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ22-05-2023, 20:23
Τελικός κυπέλλου – ΓΕΔ Θεσσαλίας: «Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση στον τελικό, αυστηρά αστυνομικά μέτρα»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24-05-2023, 19:32
Tελικός κυπέλου: Aυτή είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-05-2023, 20:26
Ο Λουτσέσκου για τα σενάρια αποχώρησης του