Ακολουθήστε μας

THESSDAY

Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Μητσοτάκη – Μαρινάκη

Πιέσεις από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, υπονοούμενα από τον Πρωθυπουργό

Ένα δημοσίευμα από το «Documento» αποκαλύπτει ότι ήδη έχουν βγει τα μαχαίρια μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αναλυτικά το άρθρο αναφέρει:

«Έχουμε κάποιες βολικές συμφωνίες με επιχειρήσεις που κατέχουν σχεδόν μονοπωλιακή θέση, οι οποίες με τα δικά τους μέσα ενημέρωσης προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πολιτική και ελπίζουν να εξασφαλίσουν την προστασία τους» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στη γερμανική «Frankfurter Allgemeine Zeitung» αφήνοντας υπονοούμενα για ερευνώμενες υποθέσεις.

Ο μήνας του μέλιτος τελειώνει (και άσχημα καταπώς φαίνεται) για τον πολιτικό προϊστάμενο της κυβέρνησης ΑΕ. Σε όλα τα επίπεδα!

Για παράδειγμα, σε ό,τι αφορά τα χοντροκομμένα ψέματα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης «τάισε» το φιλοθεάμον κοινό της ΝΔ και όσους τον πίστεψαν, η ώρα της αλήθειας έφτασε. Στη ΔΕΘ, και σίγουρα μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, θα αναγκαστεί να ομολογήσει τι θα κάνει με την οικονομία, τα πλεονάσματα και το ξεπούλημα των ασημικών της χώρας.

Θα αναγκαστεί να ομολογήσει στους πολίτες γιατί όλα αυτά περί μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων ήταν απλώς (δεξιά) φούμαρα. Θα αναγκαστεί να ομολογήσει γιατί ετοιμάζεται να ξεπουλήσει (βλ. ΔΕΗ και όχι μόνο) τη δημόσια περιουσία της χώρας στα διάφορα κερδοσκοπικά funds που από την πρώτη μέρα που ορκίστηκε πρωθυπουργός έχουν πιάσει στασίδι στο Μαξίμου. Και φυσικά σύντομα θα αποκαλυφθούν τα προεκλογικά του ψεύδη για τις περιβόητες «φοροελαφρύνσεις» και για το πόσο «νοιάζεται» τη μεσαία τάξη.

Ωστόσο αυτές τις μέρες ο Μητσοτάκης έχει ένα άλλο πρόβλημα και δη μεγάλο που πρέπει να αντιμετωπίσει. Κι αυτό λέγεται Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο «χορηγός» της ΝΔ εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, θυμωμένος και οργισμένος με τον πρωθυπουργό και με ορισμένα «επίλεκτα» μέλη της ομάδας του που βρίσκονται στο Μαξίμου ή στο Μέγαρο Σταθάτου. Προφανώς ο εφοπλιστής και μεγαλοεκδότης θεωρεί ότι ήγγικεν η ώρα να «εισπράξει τα νόμιμα» (για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, δεν εννοούμε και δεν υπονοούμε οικονομικά ανταλλάγματα) για την απλόχερη και πολύμηνη στήριξη που έδωσε στο κόμμα του Κυρ. Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες ο Βαγγ. Μαρινάκης επιθυμεί-απαιτεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να τον «βοηθήσει να μαζέψει τα ρούχα του από τις ταράτσες των δικαστηρίων».

Τα «Παραπολιτικά» και οι «οχτροί»

Από συνεργάτες του Βαγγ. Μαρινάκη μαθαίνουμε ότι «απαιτεί» να παυθεί πάραυτα ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης. Εντελώς τυχαία, αλλά νομίζουμε ότι έχει τη σημασία του, στις 6 Αυγούστου τα «φιλικά» προς τον εφοπλιστή Μαρινάκη «Παραπολιτικά» του Γιάννη Κουρτάκη έγραφαν: «Απορίες για τη στάση του νέου υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος διατηρεί στη θέση του τον αμφιλεγόμενο επικεφαλής του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Ράπτη».

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», τα οποία είναι φιλικά προσκείμενα προς τον υπόδικο Βαγγ. Μαρινάκη, «εκτεθειμένος είναι ο νέος υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος (είτε από άγνοια είτε από άγνωστη αιτία) επέλεξε, πριν ακόμη συμπληρωθεί ένας μήνας από την ανάληψη των καθηκόντων του, να εμφανιστεί δημόσια την περασμένη Πέμπτη στο λιμάνι του Πειραιά έχοντας στο πλευρό του τον πολυσυζητημένο και αμφιλεγόμενο επικεφαλής του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Ράπτη.

Για όσους δεν θυμούνται, πρόκειται για πρόσωπο που απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, καθώς μαζί με τον πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ Αριστείδη Ανδρικόπουλο ήταν παρόντες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις ευρωκάλπες της 26ης Μαΐου.

Μάλιστα και οι δύο αξιωματικοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα να βρεθούν δίπλα στα κορυφαία στελέχη του τότε κυβερνώντος κόμματος, αδιαφορώντας για τα προσχήματα.

Οταν, δε, έγινε γνωστή η παρουσία του Στ. Ράπτη στη συγκέντρωση, υπήρξαν πληροφορίες περί προτροπής του και σε άλλα στελέχη του σώματος του οποίου ηγείται να τον ακολουθήσουν στο Σύνταγμα, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθυνόταν στους οπαδούς του κόμματός του. Κι όλα αυτά ενώ ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ καρατομήθηκε άμεσα, σε αντίθεση με τον κ. Ράπτη, ο οποίος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία παραμένει κανονικά στη θέση του. Ακόμη όμως κι αν ο υπουργός… ξέχασε την παρουσία Ράπτη στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα θα έπρεπε να είναι ενήμερος για τις διάφορες υποθέσεις που έχουν δημιουργήσει σκιές στη διάρκεια της θητείας του ως αρχηγού, αλλά και για το γεγονός ότι είναι υπόδικος για παράβαση καθήκοντος».

Επίσης τα φιλικά –επαναλαμβάνουμε– «Παραπολιτικά» του εκδότη Γ. Κουρτάκη ζητούν – μέσω σχολίων και ανάλογων θεμάτων– τον «εξοβελισμό» της ανακρίτριας Ειρήνης Τζίβα. Γενικώς και ειδικώς, η συγκεκριμένη εφημερίδα ξιφουλκεί και απαιτεί (!), με μεγάλη συχνότητα, την απομάκρυνση όσων έχουν χειριστεί σε διάφορες περιόδους και από διάφορες θέσεις δικαστικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο Βαγγ. Μαρινάκης. Ειδικά για την υπόθεση του «Noor 1».

Ασφυκτικές πιέσεις από το λιμάνι

Οι πιέσεις που δέχονται από το… λιμάνι ο Μητσοτάκης και η ομάδα του είναι ασφυκτικές. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, από το περιβάλλον Μαρινάκη έχουν ήδη «σταλεί τα μηνύματα» στο σύστημα Μαξίμου για «βοήθεια» αναφορικά με τις δικαστικές υποθέσεις του. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι είναι άγνωστο εάν οι «πρωτοβουλίες των φίλων Μαρινάκη» είναι σε γνώση του εφοπλιστή και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι πιέσεις ασκούνται, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στον στενότερο συνεργάτη του πρωθυπουργού, ο οποίος εκτός από τον θεσμικό του ρόλο είναι αυτός που αναλαμβάνει «όλες τις δύσκολες αποστολές» για λογαριασμό του Μητσοτάκη. Από το να μιλάει με ισχυρούς και ενίοτε αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες, να «φροντίζει για την οικονομική ευρωστία του καθεστώτος» και να «μιλάει» με δικαστικούς κύκλους για διάφορες «ευαίσθητες υποθέσεις» που ενδιαφέρουν τη νέα κυβέρνηση.

Τέλος, υπάρχει κι άλλος στενός συνεργάτης του Κυρ. Μητσοτάκη (βολεύτηκε πριν από λίγες ημέρες σε ζηλευτή θέση στη Βουλή) ο οποίος από την πρώτη ημέρα που εκλέχθηκε αρχηγός της ΝΔ ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε και έχει καθημερινές επαφές με ανθρώπους και φίλους του Βαγγ. Μαρινάκη στα μέσα ενημέρωσης. Αυτός λοιπόν ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού δέχεται από τους «φίλους Μαρινάκη», όπως φημολογείται, ασφυκτικές πιέσεις για να «παρέμβει» και να «βοηθήσει» στις δικαστικές υποθέσεις του εφοπλιστή».

Πηγή: documentonews.gr

THESSDAY

Στο γήπεδο με κασκόλ του Ολυμπιακού ο Γεραπετρίτης (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

O Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης βρέθηκε στο  «Παπαστράτειο» για τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του  Ολυμπιακού με την Σαμπαντέλ.

Ο Υπουργός έδωσε το παρών φορώντας μάλιστα κασκόλ των «ερυθρόλευκων» βλέποντας τον αγώνα μαζί με τους Μαρινάκη, Μώραλη, Τσιλιγκίρη, Κουντούρη.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Περισσότερα

THESSDAY

ΤHESSDAY: Αν θες να έχεις όλα τα νέα της Θεσσαλονίκης στην οθόνη σου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

To ΤHESSDAY ξεκίνησε από μια απλή στήλη του PAOKDAY και πλέον έφτασε η στιγμή να γίνει μια  ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που έχει σαν σκοπό να σας προσφέρει εύκολη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Το μεγαλύτερο βάρος θα είναι σε αυτά που συμβαίνουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και οχι μόνο.

Μια σκέψη αρκετών μηνώ σήμερα παίρνει σάρκα και οστά και φέρει την υπογραφή του Γιώργου Αγκόρτζα.

Σας περιμένουμε για την πρώτη διαδικτυακή βόλτα στο THESSDAY (πατήστε ΕΔΩ) και τις πρώτες σας εντυπώσεις.

Καλη μας αρχή λοιπόν!!

 

 

 

 

Περισσότερα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-12-2022, 21:01

Επιστροφή στις προπονήσεις και ατομικό για τρεις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-12-2022, 20:08

Super League: Το πρόγραμμα μέχρι την 20η αγωνιστική

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-12-2022, 19:57

Καλαμάτα: Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ για το Κύπελλο

ΜΠΑΣΚΕΤ08-12-2022, 19:53

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Unicaja Malaga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ08-12-2022, 17:56

Βράνσιτς: «Με πειθαρχία και την στήριξη του Κόσμου μπορούμε το βήμα παραπάνω!»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-12-2022, 17:53

Η… ώρα του «ντέρμπι»

ΒETDAY08-12-2022, 13:14

Στοίχημα: Τους δένει “κόμπο” η Λεβάντε

ΜΠΑΣΚΕΤ08-12-2022, 13:01

Τσιακμάς: “Οι συνθήκες στον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικές, σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ”

MUNDIAL08-12-2022, 12:53

Καντουρί: «Οι τραυματισμοί με κράτησαν εκτός Εθνικής»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-12-2022, 12:47

Σάστρε: “Δεν είχα κάποια δεύτερη σκέψη για τον ΠΑΟΚ”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-12-2022, 12:41

Βιεϊρίνια: «Είχα προειδοποιήσει Μιχαηλίδη και Λύρατζη για τον Γκονζάλο Ράμος»

ΒΟΛΕΪ07-12-2022, 21:19

«Στροφή» σε Λαμία…

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ07-12-2022, 20:04

Το καθήκον του στην Κατερίνη!

ΜΠΑΣΚΕΤ07-12-2022, 18:34

ΕΣΑΚΕ: «Αυτονόητο ότι δεν θα διαταραχθεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων»

ΜΠΑΣΚΕΤ07-12-2022, 16:15

Hands: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι με διαφορά»

ΜΠΑΣΚΕΤ07-12-2022, 12:39

O Jaylen Hands είναι ο MVP της 8ης αγωνιστικής

PAOKDAY TV07-12-2022, 12:34

Φάκελος: Mετακινήσεις οπαδών

ΒETDAY07-12-2022, 12:28

Στοίχημα: Σοβαρή και αποτελεσματική η Σπόρτινγκ

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ07-12-2022, 12:09

AΣ ΠΑΟΚ για Καρακούση: “Ταχεία ανάρρωση”

ΜΠΑΣΚΕΤ07-12-2022, 11:48

Πρέλεβιτς: «Έκανα τον κύκλο μου στον ΠΑΟΚ»

MUNDIAL07-12-2022, 01:48

Μουντιάλ 2022: Η Πορτογαλία “σκόρπισε” με εξάρα την Ελβετία

ΜΠΑΣΚΕΤ06-12-2022, 22:12

KAE ΠΑΟΚ για Καρακούση: “Tαχεία ανάρρωση και να τον δούμε σύντομα και πάλι στο γήπεδο”

ΜΠΑΣΚΕΤ06-12-2022, 21:37

Ατομικό ο Jalen Riley

MUNDIAL06-12-2022, 20:21

Μουντιάλ 2022: Το τρομερό Μαρόκο έστειλε την Ισπανία στο σπίτι της

PAOKDAY TV06-12-2022, 18:19

Τελείωσε την Καρδίτσα από τα 6,75 – Aυτά είναι τα οφέλη της νίκης

PAOKDAY TV2 ημέρες ago

Φάκελος: Mετακινήσεις οπαδών

PAOKDAY TV3 ημέρες ago

Τελείωσε την Καρδίτσα από τα 6,75 – Aυτά είναι τα οφέλη της νίκης

PAOKDAY TV5 ημέρες ago

Η ήττα στην Ιταλία και το ματς “κλειδί” στην Καρδίτσα

PAOKDAY TV6 ημέρες ago

Η μεταγραφή του Σαϊμπερτ και ο Ντάρκο Κέλι

PAOKDAY TV6 ημέρες ago

Περισσότερα από 23 χιλιάδες ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

PAOKDAY TV7 ημέρες ago

Η διακοπή βοηθά τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Επιτυχία του Χατζόπουλου η χορηγία του Σαββίδη στην ΚΑΕ

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Πρώτη μεγάλη νομική νίκη του ΠΑΟΚ η εξαίρεση Τζουλάκη

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Aνακοινώσεις για το PAOKDAY TV

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 31/10

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Post Game ΠΑΟΚ – Ιωνικός

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Ιωνικό

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 25/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 25/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Post Game ΠΑΟΚ- Αστέρας Τρίπολης 2-2

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game ΠΑΟΚ- Αστέρας Τρίπολης live από την Τούμπα

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 21/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 20/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Post Game ΠΑΟΚ – Dinamo Sassari 88-68

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Dinamo Sassari Live από το PAOK Sports Arena

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 19/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Post Game ΠΑΟΚ – Άρης 88-66 live από το PAOK Sports Arena

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Άρης live από το PAOK Sports Arena

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 13/10

mensbook
synergeio

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort