Ακολουθήστε μας

THESSDAY

Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Μητσοτάκη – Μαρινάκη

Πιέσεις από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, υπονοούμενα από τον Πρωθυπουργό

Ένα δημοσίευμα από το «Documento» αποκαλύπτει ότι ήδη έχουν βγει τα μαχαίρια μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αναλυτικά το άρθρο αναφέρει:

«Έχουμε κάποιες βολικές συμφωνίες με επιχειρήσεις που κατέχουν σχεδόν μονοπωλιακή θέση, οι οποίες με τα δικά τους μέσα ενημέρωσης προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πολιτική και ελπίζουν να εξασφαλίσουν την προστασία τους» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στη γερμανική «Frankfurter Allgemeine Zeitung» αφήνοντας υπονοούμενα για ερευνώμενες υποθέσεις.

Ο μήνας του μέλιτος τελειώνει (και άσχημα καταπώς φαίνεται) για τον πολιτικό προϊστάμενο της κυβέρνησης ΑΕ. Σε όλα τα επίπεδα!

Για παράδειγμα, σε ό,τι αφορά τα χοντροκομμένα ψέματα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης «τάισε» το φιλοθεάμον κοινό της ΝΔ και όσους τον πίστεψαν, η ώρα της αλήθειας έφτασε. Στη ΔΕΘ, και σίγουρα μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, θα αναγκαστεί να ομολογήσει τι θα κάνει με την οικονομία, τα πλεονάσματα και το ξεπούλημα των ασημικών της χώρας.

Θα αναγκαστεί να ομολογήσει στους πολίτες γιατί όλα αυτά περί μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων ήταν απλώς (δεξιά) φούμαρα. Θα αναγκαστεί να ομολογήσει γιατί ετοιμάζεται να ξεπουλήσει (βλ. ΔΕΗ και όχι μόνο) τη δημόσια περιουσία της χώρας στα διάφορα κερδοσκοπικά funds που από την πρώτη μέρα που ορκίστηκε πρωθυπουργός έχουν πιάσει στασίδι στο Μαξίμου. Και φυσικά σύντομα θα αποκαλυφθούν τα προεκλογικά του ψεύδη για τις περιβόητες «φοροελαφρύνσεις» και για το πόσο «νοιάζεται» τη μεσαία τάξη.

Ωστόσο αυτές τις μέρες ο Μητσοτάκης έχει ένα άλλο πρόβλημα και δη μεγάλο που πρέπει να αντιμετωπίσει. Κι αυτό λέγεται Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο «χορηγός» της ΝΔ εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, θυμωμένος και οργισμένος με τον πρωθυπουργό και με ορισμένα «επίλεκτα» μέλη της ομάδας του που βρίσκονται στο Μαξίμου ή στο Μέγαρο Σταθάτου. Προφανώς ο εφοπλιστής και μεγαλοεκδότης θεωρεί ότι ήγγικεν η ώρα να «εισπράξει τα νόμιμα» (για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, δεν εννοούμε και δεν υπονοούμε οικονομικά ανταλλάγματα) για την απλόχερη και πολύμηνη στήριξη που έδωσε στο κόμμα του Κυρ. Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες ο Βαγγ. Μαρινάκης επιθυμεί-απαιτεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να τον «βοηθήσει να μαζέψει τα ρούχα του από τις ταράτσες των δικαστηρίων».

Τα «Παραπολιτικά» και οι «οχτροί»

Από συνεργάτες του Βαγγ. Μαρινάκη μαθαίνουμε ότι «απαιτεί» να παυθεί πάραυτα ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης. Εντελώς τυχαία, αλλά νομίζουμε ότι έχει τη σημασία του, στις 6 Αυγούστου τα «φιλικά» προς τον εφοπλιστή Μαρινάκη «Παραπολιτικά» του Γιάννη Κουρτάκη έγραφαν: «Απορίες για τη στάση του νέου υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος διατηρεί στη θέση του τον αμφιλεγόμενο επικεφαλής του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Ράπτη».

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», τα οποία είναι φιλικά προσκείμενα προς τον υπόδικο Βαγγ. Μαρινάκη, «εκτεθειμένος είναι ο νέος υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος (είτε από άγνοια είτε από άγνωστη αιτία) επέλεξε, πριν ακόμη συμπληρωθεί ένας μήνας από την ανάληψη των καθηκόντων του, να εμφανιστεί δημόσια την περασμένη Πέμπτη στο λιμάνι του Πειραιά έχοντας στο πλευρό του τον πολυσυζητημένο και αμφιλεγόμενο επικεφαλής του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Ράπτη.

Για όσους δεν θυμούνται, πρόκειται για πρόσωπο που απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, καθώς μαζί με τον πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ Αριστείδη Ανδρικόπουλο ήταν παρόντες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις ευρωκάλπες της 26ης Μαΐου.

Μάλιστα και οι δύο αξιωματικοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα να βρεθούν δίπλα στα κορυφαία στελέχη του τότε κυβερνώντος κόμματος, αδιαφορώντας για τα προσχήματα.

Οταν, δε, έγινε γνωστή η παρουσία του Στ. Ράπτη στη συγκέντρωση, υπήρξαν πληροφορίες περί προτροπής του και σε άλλα στελέχη του σώματος του οποίου ηγείται να τον ακολουθήσουν στο Σύνταγμα, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθυνόταν στους οπαδούς του κόμματός του. Κι όλα αυτά ενώ ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ καρατομήθηκε άμεσα, σε αντίθεση με τον κ. Ράπτη, ο οποίος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία παραμένει κανονικά στη θέση του. Ακόμη όμως κι αν ο υπουργός… ξέχασε την παρουσία Ράπτη στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα θα έπρεπε να είναι ενήμερος για τις διάφορες υποθέσεις που έχουν δημιουργήσει σκιές στη διάρκεια της θητείας του ως αρχηγού, αλλά και για το γεγονός ότι είναι υπόδικος για παράβαση καθήκοντος».

Επίσης τα φιλικά –επαναλαμβάνουμε– «Παραπολιτικά» του εκδότη Γ. Κουρτάκη ζητούν – μέσω σχολίων και ανάλογων θεμάτων– τον «εξοβελισμό» της ανακρίτριας Ειρήνης Τζίβα. Γενικώς και ειδικώς, η συγκεκριμένη εφημερίδα ξιφουλκεί και απαιτεί (!), με μεγάλη συχνότητα, την απομάκρυνση όσων έχουν χειριστεί σε διάφορες περιόδους και από διάφορες θέσεις δικαστικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο Βαγγ. Μαρινάκης. Ειδικά για την υπόθεση του «Noor 1».

Ασφυκτικές πιέσεις από το λιμάνι

Οι πιέσεις που δέχονται από το… λιμάνι ο Μητσοτάκης και η ομάδα του είναι ασφυκτικές. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, από το περιβάλλον Μαρινάκη έχουν ήδη «σταλεί τα μηνύματα» στο σύστημα Μαξίμου για «βοήθεια» αναφορικά με τις δικαστικές υποθέσεις του. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι είναι άγνωστο εάν οι «πρωτοβουλίες των φίλων Μαρινάκη» είναι σε γνώση του εφοπλιστή και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι πιέσεις ασκούνται, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στον στενότερο συνεργάτη του πρωθυπουργού, ο οποίος εκτός από τον θεσμικό του ρόλο είναι αυτός που αναλαμβάνει «όλες τις δύσκολες αποστολές» για λογαριασμό του Μητσοτάκη. Από το να μιλάει με ισχυρούς και ενίοτε αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες, να «φροντίζει για την οικονομική ευρωστία του καθεστώτος» και να «μιλάει» με δικαστικούς κύκλους για διάφορες «ευαίσθητες υποθέσεις» που ενδιαφέρουν τη νέα κυβέρνηση.

Τέλος, υπάρχει κι άλλος στενός συνεργάτης του Κυρ. Μητσοτάκη (βολεύτηκε πριν από λίγες ημέρες σε ζηλευτή θέση στη Βουλή) ο οποίος από την πρώτη ημέρα που εκλέχθηκε αρχηγός της ΝΔ ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε και έχει καθημερινές επαφές με ανθρώπους και φίλους του Βαγγ. Μαρινάκη στα μέσα ενημέρωσης. Αυτός λοιπόν ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού δέχεται από τους «φίλους Μαρινάκη», όπως φημολογείται, ασφυκτικές πιέσεις για να «παρέμβει» και να «βοηθήσει» στις δικαστικές υποθέσεις του εφοπλιστή».

Πηγή: documentonews.gr

THESSDAY

Στοίχημα: “Πληρώνει” η διαφορά ποιότητας της Χάκεν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (05/06), έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγώνες με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και φινάλε σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Παρά τις μειωμένες επιλογές το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Σουηδία και την αναμέτρηση Βάρμπεργκς – Χάκεν, την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

 

11η Αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας με τη Βάρμπεργκς να βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, πραγματοποιώντας απογοητευτικό ξεκίνημα. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ντέγκερφορς την προηγούμενη αγωνιστική, είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες, αγνοεί τη νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

 

Σε αντίθετη κατάσταση η Χάκεν που βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης, διέλυσε με 4-1 την Γκέτεμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική κια παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο, κόντρα σε μια αντίπαλο που δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δικαιολογημένα τον τίτλο του φαβορί, θα τους στηρίξουμε και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 2 & Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Δευτέρας στο Betarades.gr!

Περισσότερα

THESSDAY

Στο γήπεδο με κασκόλ του Ολυμπιακού ο Γεραπετρίτης (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

O Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης βρέθηκε στο  «Παπαστράτειο» για τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του  Ολυμπιακού με την Σαμπαντέλ.

Ο Υπουργός έδωσε το παρών φορώντας μάλιστα κασκόλ των «ερυθρόλευκων» βλέποντας τον αγώνα μαζί με τους Μαρινάκη, Μώραλη, Τσιλιγκίρη, Κουντούρη.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Περισσότερα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 17:52

Η δέσμευση Μητσοτάκη για τη Νέα Τούμπα και η στάση του ΠΑΟΚ

ΒΟΛΕΪ10-06-2023, 17:50

«Χτίζει» τα άκρα του με Κασαούνα Ουίλιαμς ο ΠΑΟΚ!

ΒΟΛΕΪ10-06-2023, 16:09

Πήρε «γεύση» από Θεσσαλονίκη και PAOK Sports Arena ο Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 13:09

Καθυστερεί η απόκτηση του επιθετικού

ΒΟΛΕΪ10-06-2023, 12:31

Με οδηγό τον Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 12:26

Σακελαρίου: “Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια”

ΒETDAY10-06-2023, 12:05

Στοίχημα: Με το φαβορί Μάντσεστερ Σίτι στο 2.27

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 04:11

Σχεδιασμός για συνεχόμενες ευρωπαϊκές προκρίσεις και το 10% που φτάνει ως τους ομίλους

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 04:08

Εκτός μεταγραφικής λίστας ο Πούκι – Αυτό το συμβόλαιο ζητάει

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ10-06-2023, 00:28

Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Έρικα Ζενέλι!

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ09-06-2023, 22:06

Στην Κοζάνη οι ευρωπαϊκοί αγώνες του ΠΑΟΚ mαteco στο EHF European League!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 19:58

Νάρεϊ για το βραβείο του ΜVP: “Είμαι ευγνώμων στην ομάδα”

ΜΠΑΣΚΕΤ09-06-2023, 17:44

Κακλαμανάκης:”Συγκέντρωση για να ανατρέψουμε την κατάσταση”

ΜΠΑΣΚΕΤ09-06-2023, 16:06

Με προβλήματα στην Αθήνα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 14:34

ΠΑΟΚ Β: Oι επιλογές του Γκαρσία

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ09-06-2023, 13:46

Έντινα Γκάνγκλ: Μία Ολυμπιονίκης κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 13:42

Τσιαπακίδης: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, σήμερα θα απολαύσουμε τη νίκη»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 13:22

MVP της χρονιάς ο Νάρεϊ

ΒETDAY09-06-2023, 13:13

Στοίχημα: Διπλασιασμός με… κάλυψη στη Δανία

Απόψεις09-06-2023, 13:10

Η τοξικότητα δεν έχει ΚΑΜΙΑ θέση στις αναπτυξιακές ηλικιές

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 00:00

K17: Κέρδισαν την ΑΕΚ και προκρίθηκαν στον τελικό

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ08-06-2023, 21:03

Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Αβραμίνα Σεβδίλη!

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ08-06-2023, 19:57

Τρίτη συνεχή σεζόν στον ΠΑΟΚ ο Τάσος Τσαμουρίδης!

PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS08-06-2023, 15:14

Aνάλυση: Πώς μπορεί η Ίντερ να νικήσει την Man City;

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2023, 14:00

Ο Ιβάν Σαββίδης αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΠΑΟΚ

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ “τρέχει” για την απόκτηση επιθετικού γιατί ο χρόνος πιέζει πολύ”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Oμιλία Ιβάν στους παίκτες και πριμ εφόσον κερδίσουν το τρόπαιο”

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Η κατάκτηση του κυπέλλου μπορεί να σώσει την σεζόν”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Κακός ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, δεν βοήθησαν τα βαρόμετρα της ομάδας”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Θέλει νίκη με την ΑΕΚ για να συνεχίσει να κυνηγά τον τίτλο” (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Χωρίς προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ, οικονομική διαφορά με Ολιβέιρα”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Αθλητική Γνώμη: Τα συμπεράσματα της συνάντησης των “6” (vid)

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο Άρης προσπαθεί να βρει άλλοθι, απαράδεκτη η κίνηση του Λουτσέσκου” (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “”Ντόπες” Σαββίδη στους παίκτες, δεν αλλάζει η τετράδα στην επίθεση”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντική νίκη στον Βόλο, θέλει να κρατήσει Ολιβέιρα και Ντάντας”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ παίρνει γκολ απ’ όλες τις γραμμές του από την αρχή της σεζόν”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “O ΠΑΟΚ είναι ομάδα κυπέλλου, θα δώσει ανάσες σε παίκτες ο Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ λένε πως ο Τζίμας δεν έχει ταβάνι”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σωστή η καταγγελία του Λουτσέσκου για το ημίχονο, έπρεπε να πάρει θέση και η ΠΑΕ”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “O ΠΑΟΚ είχε την ουσία κόντρα στην ΑΕΚ και έναν απίστευτο Κωσταντέλια”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μίλαν για Κωσταντέλια,ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Mετά τα λάθη του VAR στην Τρίπολη ξένοι διαιτητές παντού, πουθενά Έλληνες”(vid)

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Σε κακό timing η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό γιατί δεν έχει έναν “killer” επιθετικό “

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Σκασμένοι στον ΠΑΟΚ που με τέτοια εμφάνιση δε νίκησαν τον Ολυμπιακό”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Για το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει play-off (vid)

PAOKDAY TV5 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Προχωρημένες συζητήσεις με Κεντζιόρα με συστάσεις Μίρτσεα Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV5 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Eξαιρετικό το τελείωμα του Τάισον στο 2-0” (vid)

PAOKDAY TV5 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί σωστά τους Κωσταντέλια και Τζήμα” (vid)

PAOKDAY TV5 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον στόχο του κυπέλλου”(vid)

mensbook
synergeio

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort