Ικανοποιητική παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Εφήβων - Νεανίδων! - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019

Ικανοποιητική παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Εφήβων - Νεανίδων!

paok

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Εφήβων - Νεανίδων στην πόλη της Κατερίνης, με την αποστολή του ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις.

Οι αθλητές του τμήματος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ξεπερνώντας πολλές φορές τα όριά τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσολακίδης ξεχώρισε στο άλμα επί κοντώ με την ώριμη παρουσία του, καθώς για πολύ λίγο έχασε το χάλκινο μετάλλιο και τελικά κατετάγη στην ιδιαιτέρως τιμητική 4η θέση στην Ελλάδα.

Στον τελικό του άλματος επί κοντώ βρέθηκαν επίσης και άλλοι δύο αθλητές μας, ο Νίκος Πέτρου και ο Κυριάκο Χόντο, όπου κατέκτησαν την 9η και 13η πανελλήνια θέση αντίστοιχα.

Τους αθλητές του Νίκου Βαρσάμη στο άλμα επί κοντώ πλαισίωσε και η Περσεφόνη Βασιλειάδου που αν και μικρότερη ηλικιακά, κατέλαβε την 11η πανελλήνια θέση στο αγώνισμα.

Ο Γεράσιμος Μαβιλίδης επίσης νεαρότερος ηλικιακά, τερμάτισε τελικά 6ος Πανελληνιονίκης στα 400 μέτρα Εφήβων καθώς μια ενόχληση τραυματισμού δεν τον άφησε να κάνει την εμφάνιση που θα επιθυμούσε τόσο στα 400 όσο και στα 200 μέτρα. Στόχος του αθλητή μας εξάλλου είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του.

Η Μαρία Χριστίνα Σιγούρου δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του άλματος σε μήκος όπως και οι επίσης νεαρότερες Βασιλική Τατιανή Κυριακίδου στο άλμα τριπλούν και Βασιλική Παπαλαδά στα 100μ..

Παρόλα αυτά έκαναν ένα καλό τεστ ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος της κατηγορίας τους.

acpaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου