Μίλησε για Τούμπα και συμμαχίες - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

Μίλησε για Τούμπα και συμμαχίες


Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκατσης κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων. 
Αναλυτικά τα όσα ειπε:

Για το αήττητο πρωτάθλημα και το νταμπλ: «Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Μακάρι να ξανά έρθει αήττητο, αν και γίνεται μια φορά τα 60 χρόνια αυτό».
Για τις… συμμαχίες: «Όσο ο ΠΑΟΚ ήταν 3ος 4ος τον θέλανε μαζί τους, τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και ο ΠΑΟΚ δυνατός δεν θέλει κανέναν μαζί του. ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν συμμαχία! Μια συμμαχία που υπήρξε, ήταν για να πέσει το σύστημα, κάτι που έγινε και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του».
Για το θέμα της διαιτησίας: «Τη νέα χρονιά πιστεύω πως θα είναι πιο καλά και με το VAR, διότι έρευνες έχουν δείξει πως τα λάθη μειώνονται κατά 70%»
Για τον Τζήλο: «Το θέμα Τζήλου δεν είναι πλέον στα χέρια μας, ο ΠΑΟΚ πιέζει όπως μπορεί, για να επικρατήσει η δικαιοσύνη».
Για τη Νέα Τούμπα: «Υπάρχει καθυστέρηση για την μετακόμιση στο Καυτατζόγλειο. Τώρα λόγω των εκλογών, μπορεί να καθυστερήσουμε κι άλλο. Δεν μπορούμε σαν ΠΑΟΚ να μην μπορούμε να κάνουμε έργα για το Τσάμπιονς Λιγκ και να μην αφαιρούνται από το ενοίκιο του Καυτατζογλείου. Ελπίζουμε να λυθεί. Το θέμα για το χωρικό είναι στο υπουργείο περιβάλλοντος δεν παρατηρείται κάποια καθυστέρηση, μόνο για την μετακόμιση. Όταν υπάρξει κάτι θα ανακοινωθεί. Θα ξεκινήσουμε στην Τούμπα και αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε τις άδειες θα τελειώσουμε εδώ. Όμως εάν έχουμε πάρει όλα τα έγγραφα οποιαδήποτε στιγμή δεν θα καθυστερήσουμε την μετακόμισή μας. Το πιθανότερο είναι να αρχίσουμε και να τελειώσουμε εδώ και τα διαρκείας θα εκδοθούν, για το γήπεδο της Τούμπας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου