Μιρτσέα και Ράζβαν Λουτσέσκου: «Μιλούσε με Ολυμπιακό, αλλά δεν τον πίστεψαν…»! - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019

Μιρτσέα και Ράζβαν Λουτσέσκου: «Μιλούσε με Ολυμπιακό, αλλά δεν τον πίστεψαν…»!

O Μιρτσέα Λουτσέσκου  σε μια μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ρουμανία αναφέρθηκε και στον γιο του, Ράζβαν. 
Aναλυτικά τα όσα είπε: 
«Ήταν μια φανταστική χρονιά για τον Ράζβαν, όμως πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν άφησε την Ξάνθη δεν ήξερε τι να κάνει. Μάλιστα, ήταν κοντά στο να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά εκείνοι την τελευταία στιγμή έκαναν πίσω, γιατί δεν τον πίστευαν. Τελικά δεν προχώρησε η συμφωνία. Μετά γύρισε σπίτι, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν, αλλά όταν ήταν στην Ξάνθη έχασαν ένα πρωτάθλημα επειδή δεν κατάφεραν ποτέ να νικήσουν την Ξάνθη και όλοι οι οπαδοί ήταν εναντίον του. Κάποια στιγμή, κάποιοι έβαλαν φωτιά και στο αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη, όταν έπαιξε η Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ.
Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο για τον Ράζβαν, καθώς η ομάδα τιμωρήθηκε με 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και ήταν αναγκασμένη να αγωνίζεται στην έδρα της χωρίς φιλάθλους.
Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, γιατί για μένα κατέκτησε και το περσινό! Αυτό όμως που με εντυπωσίασε περισσότερο, ήταν η ικανότητα αυτής της ομάδας, του προπονητή αλλά και των ΜΜΕ να μην τα παρατήσουν και να πάρουν εκδίκηση! Τελικά φέτος, κατέκτησαν αήττητο πρωτάθλημα και Κύπελλο».
Για τ πως ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο ο Ράζβαν: 
«Πρέπει να καταλάβετε ότι ήταν δίπλα μου από την ηλικία των 4-5 ετών σε όλα τα γήπεδα, παντού. Είχε ένα απίστευτο πάθος από μικρός για το ποδόσφαιρο, πάντα αυτό σκεφτόταν! Έτσι, κάποια στιγμή του είπα «γίνε τερματοφύλακας, αυτός είναι ο μόνος τρόπος, ώστε κανείς να μη σε συγκρίνει με μένα». Μπορεί να μην είχε το απαραίτητο ύψος, αλλά είχε μια… τρομακτική φιλοδοξία, πολύ καλές αντιδράσεις».
Πώς έγινε προπονητής: «Αφού τελείωσε την καριέρα του ποδοσφαιριστή, παρέμεινε στο χώρο ως αντιπρόεδρος της Ραπίντ, με την οποία κατέκτησε μάλιστα το πρωτάθλημα. Όμως, μετά από ένα χρόνο μου είπε: «Πατέρα, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, θέλω να γίνω προπονητής, θέλω να γίνω προπονητής». Έτσι, εγώ του είπε: «Ωραία σταμάτα και άρχισε να προετοιμάζεσαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου