Λουτσέσκου: «Έχω ισχυρό κίνητρο για τη νέα χρονιά» - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

Λουτσέσκου: «Έχω ισχυρό κίνητρο για τη νέα χρονιά»

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό  της χώρας  του και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου του Βορρά" τα τελευταία δύο χρόνια.
Αναλτικά τα όσα είπε: 
«Όταν έφτασα εκεί, οι άνθρωποι δεν ήταν και πολύ χαρούμενοι μαζί μου. Γιατί όταν ήμουν στην Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ δεν κέρδιζε πάντα απέναντί μας. Οι οπαδοί με έβλεπαν ως… αντίπαλο. Έπρεπε όλη την ώρα να παλεύουμε, να δείξουμε πως έχουμε μια καλή ομάδα που αποδίδει. Τώρα είμαι χαρούμενος. Μετά από δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι με σέβονται και αυτό είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Επίσης, μίλησε για την κατάκτηση του νταμπλ: «Είχαμε μια καλή απόδοση και η ομάδα δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι μέσα στη σεζόν. Ονειρευόμουν συνέχεια τη στιγμή της κατάκτησης του πρωταθλήματος με αυτήν την ομάδα. Ήταν όλη την ώρα στο μυαλό μου. Μετά την κατάκτηση, ήθελα να βρίσκομαι στο μπαλκόνι μου, να είμαι μόνος και να απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί. Απλά χαρούμενος…».
Για την επόμενη σεζόν σχολίασε: «Τώρα δεν νιώθω πως είμαι σε διακοπές γιατί μετά από μια τέτοια σεζόν όλοι νομίζουν πως ξέρουν ποδόσφαιρο, θέλουν να πουν την γνώμη τους και τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι εύκολα… Θα έχουμε μια δύσκολη σεζόν και οι απαιτήσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Τώρα όμως θέλουμε περισσότερα και περισσότερα. Είναι φυσιολογικό. Έχω ισχυρό κίνητρο και γι΄αυτό θα πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά την στρατηγική μου. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια καλή αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου