Ο Ίνγκασον μίλησε για τον ΠΑΟΚ - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

Ο Ίνγκασον μίλησε για τον ΠΑΟΚ

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για τις πρώτες εντυπώσεις του από την Ελλάδα.
Αναλυτικά, τα όσα είπε σε ΜΜΕ της πατρίδας του:
Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την σεζόν που ολοκληρώθηκε:
«Ήταν εξαιρετικά διασκεδαστικός ο τελευταίος  μήνας, αφού ο ΠΑΟΚ κέρδισε δυο τίτλους. Φυσικά ήταν όμορφο που συμμετείχα αλλά θα ήθελα να παίξω περισσότερο. Όταν έφτασα στην ομάδα τον Ιανουάριο ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να πάρω πολλές ευκαιρίες, αφού η ομάδα ήταν αήττητη στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, είμαι αποφασισμένος να κερδίσω μια θέση. Τώρα βρίσκομαι στην αποστολή της Εθνικής και ο στόχος είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Στην συνέχεια θα υπάρχουν οι διακοπές, πριν την καλοκαιρινή προετοιμασία.
Για την Ελλάδα: 
«Είναι εξαιρετικό μέρος για να παίζεις και να μένεις. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, ενώ υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στα παιχνίδια».
Για το αν είναι ευχαρίστηση να παίζεις μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ:
«Απόλυτα. Έχουμε μεγάλη υποστήριξη σε όλα τα παιχνίδια από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα όταν σηκώσαμε τα τρόπαια, και τα πανηγυρίσαμε με τον κόσμο. Όλα αυτά μου θύμισαν τα όσα ζήσαμε στην επιστροφή μας στην Ισλανδία, μετά την παρουσία μας στο Euro. Στην Ελλάδα, όταν τα πράγματα πάνε καλά το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο, αλλά όταν πάνε στραβά επικρατεί μια εντελώς διαφορετική εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου