Μάλλιος: " Είναι η χρονιά καταξίωσης του τμήματος πάλης" - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Μάλλιος: " Είναι η χρονιά καταξίωσης του τμήματος πάλης"

Σχετική εικόνα

O έφορος του τμήματος πάλης του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος από το βήμα της γενικής συνέλευσης έκανε ένα απολογισμό για την εξαιρετική πορεία του τμήματος σε όλες τις κατηγορίες και στο τέλος κατέθεσε και μια πρόταση έτσι ώστε ο ΑΣ ΠΑΟΚ να αποκτήσει έξτρα έξοδα.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε από τα μικρά τμήματα του ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε μεγαλώσει τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Είναι η 4η χρονιά που κατακτούμε ξανά τίτλους. Είναι η χρονιά καταξίωσης του τμήματος, αφού ήμασταν στο βάθρο και στις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες.

Η επιτυχία μας στους παμπαίδες με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί ήρθε από αθλητές που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και πέρα από τον αθλητισμό έχουν μέσα τους και το στοιχείο του πρωταθλητισμού. Έχω τη στήριξη τη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά είμαι τυχερός που έχω δίπλα μου τον κ. Αμοιρίδη. Δεν είμαι μόνο η χρηματική βοήθεια, αλλά και η ηθική στήριξη που παρέχει σε όλα τα τμήματα. Κάναμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, το πλήρωσε ο κ. Αμοιρίδης και το "έτρεξε" ο ΠΑΟΚ. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι μας. Δείξαμε τις δυνατότητες που έχει το Παλατάκι.

Είναι στεναχώρια αυτό που γίνεται στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πρέπει να αναδειχθεί το γήπεδο για τον λόγο που έγινε. Για το μπάσκετ. Πρέπει να ξεσηκωθεί κάτι μέσα από εμάς! Πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι. Έρχεται μεγαλύτερος πόλεμος. Πριν τέσσερα χρόνια η πάλη έριξε το κατεστημένο της Αθήνας. Η συνέχεια δε θα είναι εύκολη. Είμαι ευτυχισμένος γιατί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα από τους 20 αθλητές των τελικών οι 10 ήταν του ΠΑΟΚ και οι πέντε πρωταθλητές που κατέβηκαν από το βάθρο ήθελαν να έρθουν στον ΠΑΟΚ! Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να αναβαθμίσει και να αναδείξει το άθλημα αυτό. Ασφαλίσαμε 20 παλαιστές με τη βοήθεια του κ. Αμοιρίδη. Ήταν κάτι σημαντικό με τους τραυματισμούς που είχαν φέτος και δε χρειάστηκε να πληρώσουν από την τσέπη τους. 30 μετάλλια, Βαλκανιωνίκη, Μεσογειονίκη και ελπίδα όλων να έχουμε τους Κεσίδη και Τσεκερίδη στην Ολυμπιάδα. Στόχος μας είναι να φέρουμε και άλλους ανθρώπους κοντά μας. Ευχαριστώ τον κ. Νάκο. Πληρώνουμε από την τσέπη μας τα ταξίδια των αθλητών. Οι ομοσπονδίες είναι χρεοκοπημένες και δεν είναι δίπλα μας!

Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς, τους συνδέσμους της περιφέρειας που είναι και θα είναι δίπλα μας. Το γυμναστήριο είναι αυτό που μας λείπει. Ελπίζω οι διαδικασίες να είναι πιο γρήγορες, αλλά πέσαμε και στις εκλογικές διαδικασίες. Έχουμε επίσης και τα παιδιά της Πάφου, που είναι ΠΑΟΚ και είναι περισσότερα από αυτά που έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Να βγάζουμε αθλητές, πρωταθλητές και ΠΑΟΚτσάκια. Με το γυμναστήριο στη Σταυρούπολη ελπίζω να τελειώσει η διαδικασία αυτή. Ελπίζω να έχουμε μία σημαντική χορηγία, ώστε ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ να πηγαίνει με χορηγία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων και να δίνει κάθε χρόνο το παρών εκεί και να αναδεικνύει το σύλλογο.

 Να έχουμε μία πρόσβαση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να έχουμε έσοδα και από τα διαρκείας που πληρώνουν οι φίλοι της ομάδας για το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου