Το σχόλιο του Παπαντωνίου για την στασιμότητα του Καυτατζογλείου - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

Το σχόλιο του Παπαντωνίου για την στασιμότητα του ΚαυτατζογλείουΤην χρονική στιγμή που η ποδοσφαιροποιηση της πολιτικής σε όλα τα επίπεδα έχει χτυπήσει κόκκινα με ευθύνη τόσο των πολιτικών όσο και μερίδας των ΜΜΕ βλέπουμε θέματα που αφορούν τον Βοτανικό και την πρόοδο του συγκεκριμένου θέματος για τον Παναθηναϊκό, ανάλογη προοδο εντοπίζουμε σε δημοσιεύματα για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ και το θέμα του Καυτατζογλειου παραμένει στάσιμο.


Την στιγμή που παρουσιάζεται μια ΠΑΕ που θέλει να αναβαθμίσει το συγκεκριμένο στάδιο με δικά της χρήματα (καθώς εδώ και χρόνια δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα από την πολιτεία) η ελληνική κυβερνηση σφυρίζει αδιάφορη με κίνδυνο να βγει εκτός χρονοδιαγραμματος ένα έργο που θα αναβάθμιση την περιοχή της Τούμπας και γενικότερα ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης....

Όλα αυτά ένα μήνα πριν τις εθνικές εκλογές... Οταν στις αυτοδιοικητικές εκλογές είδαμε τους "Big 4" του ποδοσφαίρου να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα στους Δήμους Αθηναίων (Μπακογιαννης- Παναθηναϊκός) , Πειραιώς(Μωραλης - Ολυμπιακός) , Φιλαδέλφειας(Βουρος - ΑΕΚ) και Θεσσαλονίκης (Ζέρβας - ΠΑΟΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου