Ο Φερέιρα ζήτησε τον Ολιβέιρα - PAOKDAY- Όλη η ημέρα του ΠΑΟΚ με ένα κλικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019

Ο Φερέιρα ζήτησε τον Ολιβέιρα

Μπάσιμο ΠΑΟΚ για τον Ολιβέιρα

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι το πρώτο όνομα που είναι στην μεταγραφική λίστα του νέου προπονητή
του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Ο νέος τεχνικός του "Δικεφάλου" έχει πιάσει δουλειά από την πρώτη στιγμή που ολοκληρώθηκε το deal ανάμεσα στην Μπράγκα και στους νταμπλούχους Ελλάδος και στις πρώτες συζητήσεις που είχε με τον τεχνικό διευθυντή, Μάριο Μπράνκο ζήτησε την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και συγκεκριμένα του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος μέσος είναι γνωστός και στον Φερέιρα από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Πόρτο αλλά και στον ΠΑΟΚ από την περσινή σεζόν.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος υποσχέθηκαν στον νέο προπονητή πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, καθώς πιστεύουν ότι υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης με την Πόρτο, παρότι ο Ολιβέιρα ανήκει στο ρόστερ της πορτογαλικής ομάδας και έχει ξεκινήσει προετοιμασία μαζί της,

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως κατα την διάρκεια της ημέρα είναι πολύ πιθανό να γίνει γνωστό εαν ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει περιθώρια να εντάξει τον Ολιβέιρα στο ρόστερ του και για την επόμενη σεζόν. Το PAOKDAY  θα παρακολουθεί την συγκεκριμένη υπόθεση και θα σας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου