ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αδειάζει» Αρβανίτη ο Γάκης για το θέμα της νέας Τούμπας

Ο επικεφαλής της παράταξης  του δήμου Θεσσαλονίκης που ανήκει ο Λευτέρης Αρβανίτης, Βασίλης Γάκης  σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης υποστήριξε  πως  κάποιοι χρησιμοποίησαν τους οπαδούς για πολιτικά οφέλη ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η παράταξη έχει τεθεί υπέρ της ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Συγκεκριμένα ο κύριος Γάκης για τις δηλώσεις του Λευτέρη Αρβανίτη ανέφερε τα εξής:  «Προσωπικά ως παράταξη δεν γνωρίζαμε αυτήν την άποψη. Εγώ την έμαθα από έναν φίλο μου που το άκουσε και με ενημέρωσε. Έφυγε γιατί δέχθηκε πιέσεις. Στην ανακοίνωση μας λέμε ευγενικά ότι το ακούγαμε αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα φτάσει σε τέτοιο σημείο. Για μένα οι ομάδες είναι ιδέες και στηρίζω την οπαδική λογική, την σέβομαι. Γιατί δεν αναφερόμαστε, όμως, και σε εκείνους που άσκησαν πίεση για να φύγει; Ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος που ψήφισε υπέρ για την ανέγερση του γηπέδου, ακόμη και όταν δεχόμαστε επιθέσεις σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, ήμουν εγώ . Πρέπει να ψάξουμε το πώς κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τους οπαδούς για πολιτικά οφέλη. Δεν το έκανα και δεν θα το κάνω».

Κλείνοντας φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους πως η παράταξη του ψήφισε θετικά για τη νέα Τούμπα λέγοντας τα εξής: «Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Ψηφίσαμε θετικά για το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Γιατί να είμαστε αντίθετοι; Το ίδιο θα κάνουμε και για τις άλλες ομάδες. Θα είμαστε αντίθετοι στο να εμφανίζονται οι ομάδες μας αξιοπρεπείς και να παίζουν σε γήπεδα όπως αυτά που ζηλεύουμε στο εξωτερικό»

Διαβάστε επίσης