Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Αμοιρίδης: “Θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα”

Ο ηγέτης του τμήματος βόλεϊ γυναικών, αλλά και χρηματοδότης των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ , Κώστας Αμοιρίδης παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτοί που μπορούμε πρέπει να βάλουμε πλάτη, για να μπορέσουμε μια ομάδα που θα μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και να είμαστε περήφανοι με αυτό που βλέπουμε. Το χρήμα είναι άσχημο πράγμα, κάποιοι δύσκολα βάζουν το χέρι στη τσέπη. Είναι μια προσφορά έκτος από τον ΠΑΟΚ και στην πόλη, γιατί ο ΠΑΟΚ την αντιπροσωπεύει και την κάτι περήφανη. Είναι μια ομάδα- σύμβολο για τη Βόρεια Ελλάδα».

Για την υποστήριξη του στα βαρέα αθλήματα: 

«Τα παιδιά κάνουν καταπληκτική δουλειά. Είναι τμήματα που παλεύουν με τη δική μου βοήθεια και πενιχρά εισόδηματα. Ο Χάρης Μάλλιος αφιερώνει πολλές ώρες και ενέργεια για να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο. Το παλεύουμε μαζί, εγώ βάζω σχεδόν όλα τα χρήματα, αυτός τρέχει όλη μέρα. Είμαστε εκεί και η ομάδα μας κάνει περήφανους».

Για την πορεία του τμήματος βόλεϊ γυναικών από τότε που την ανέλαβε:

«Αυτό το τμήμα πριν έξι χρόνια ήταν πρότελευταιο στη Β Εθνική. Ο λόγος που διάλεξα αυτό το τμήμα είναι γιατί το γυναικείο Βόλεϊ είναι το πιο δημοφιλές. Εκεί που ήταν δεν του άξιζε να έχει το όνομα του ΠΑΟΚ. Για αυτό το ανέλαβα. Όταν το ανέλαβα ο έφορος που μου εξηγούσε τις δυσκολίες. Τότε τον ρώτησα αν αυτές δυσκολίες αφορούν μόνο εμάς  ή τις ομάδες που είναι πρώτες. Ο Ολυμπιακός παλιότερα ήταν μονοπώλιο, ο δικός μας ερχομός κινητοποίησε όλο το γυναικείο βόλεϊ, και το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον, είναι ανταγωνιστικό. Το σημαντικότερο είναι ότι βγάζουμε συνεχώς αθλήτριες, και η μισή Εθνική ομάδα αποτελείται από δικά μας κορίτσια. Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη προσφορά μας στο άθλημα, πήραμε κάποια ταλέντα που μπορεί να χανόντουσαν, και τους δώσαμε γυμναστές, εγκαταστάσεις, ζεστό περιβάλλον».

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ φέτος: 

«Μιλάμε για ένα άθλημα που έχουμε απέναντι ομάδες δυνατές  και με ιστορία. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε 14 ικανές παίκτριες. Αν χωρίζαμε την ομάδα στα δύο η μια θα ήταν φαβορί για την πρώτη θέση και η άλλη για την 3-4. Πέρσι αν δεν τραυματιζόταν η Λι θα το παίρναμε το πρωτάθλημα και φέτος πιστεύω ότι αν δεν έχουμε καμιά ατυχία, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Ας κρατήσουμε όμως χαμηλά τη μπάλα, όπως λέω πάντα».

Για την απόφαση να μετακινηθεί η έδρα της ομάδας από τη Μίκρα στο Παλατάκι:

«Παίζαμε στη Μίκρα που είναι ένα μικρό γήπεδο, που γεμίζει εύκολα. Το Παλατάκι είναι μια έδρα που τη νοιώθουμε σαν το σπίτι μας και για αυτό μεταφερθήκαμε στο Παλατάκι. Έχει κόσμο που έρχονται, έχει και δύο τρεις φίλαθλους που ταξιδεύουν όπου πάει η ομάδα, ακόμα και εκτός Ελλάδας. Έχουμε κόσμο, αλλά όχι από τους οργανωμένους. Όταν πάμε στην ΑΕΚ έχει 350 άτομα, σε ένα μικρό γήπεδο, τα ίδια γίνονται στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Εμείς σε αυτό το επίπεδο δεν έχουμε βοήθεια  από τους οργανωμένους. Αλλά ο καθένας κάνει αυτό που νιώθει, εμείς είμαστε εκεί, κάνουμε την προσπάθεια μας. Όποιος το νιώθει θα έρθει, όχι επειδή του το ζητάμε».

Για την πορεία του τμήματος βόλεϊ και τους δικούς του στόχους:

«Πρόπερσι πήραμε το Κύπελλο, έχουμε πρωταθλήματα στις νεάνιδες. Πέρσι στο γυναικών μείναμε τρίτοι, παρά την ατυχία και θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Φέτος έχουμε το 6/6 και συνεχίζουμε. Φέτος πιστεύω ότι έχουμε το ποιοτικότερο ρόστερ, και αντικειμενικά είμαστε η καλύτερη ομάδα. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι θα πάρεις τα αποτελέσματα. Πρέπει να υπάρχει κλίμα, πάθος, όραμα, ένας καλός προπονητής. Παίζουν πολλά ρόλο. Ας κατακτήσουμε πρώτα το πρωτάθλημα και μετά πάντα κοιτάς ψηλότερα».

Για το μπάσκετ και την προσπάθεια του Θανάση Χατζόπουλου: 

«Στο μπάσκετ γίνεται μια δύσκολη προσπάθεια. Τόσα χρόνια παλέυει με τα προβλήματα. Ευτυχώς ήρθε ο κύριος Χατζόπουλος, έβαλε την ενέργεια και τα χρήματα του, και ο κόσμος στηρίζει αρκετά. Θέλω και ελπίζω, γιατί δεν υπάρχουν πολλές προοπτικές, ότι ο κόσμος θα βοηθήσει περισσότερο, για να μπορέσουμε σε κάποια φάση να καταστήσουμε υγείες αυτό το τμήμα που ταλαιπωρείται 15 χρόνια. Στο μπάσκετ χρειάζονται μεγάλα νούμερα για να μπορέσεις να είσαι αξιοπρεπής. Με τη βοήθεια του κόσμος και με διάθεση και μεράκι, μπορούμε να έχουμε ελπίδες».

Για το σπίτι της Άρσης Βαρών στη Σταυρούπολη: 

«Ανήκει σε ένα φορέα στο κράτος, εμείς ενδιαφερθήκαμε αν θα μας το έδινε η πολιτεία. Είχα πει ότι αν μας το δώσει το κράτος , θα βάλω τα χρήματα για να το αγοράσω. Είναι ένα μεγάλο κτήριο που θα μπορούσε να στεγάσει πολλά αθλήματα. Σήμερα το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, εκτός από το ότι δεν υπάρχουν πολλοί με χρήματα, είναι ότι δεν έχουμε ανθρώπους με διάθεση. Υπάρχει ο κύριος Κατσαρής που τρέχει για όλα, και από πίσω δεν υπάρχει άνθρωπος. Θα έπρεπε σε αυτό το ζήτημα να υπάρχει ένας άνθρωπος που να το τρέξει αυτό, να πάμε στον υπουργό, να βάλουμε δικηγόρους. Κάπου εχεί χάθηκε το πράγμα, ενώ το ξεκινήσαμε. Ίσως αν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος, να το είχαμε πάρει».

Για το αν σκέφτεται να αναλάβει κάποια στιγμή τη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ: 

«Το θέμα του προέδρου του ΑΣ είναι καυτό υπό πολλές έννοιες. Μέσα από ένα υγιή ερασιτέχνη μπορεί να υπάρχει υγεία και στις ΠΑΕ και ΚΑΕ. Δυστυχώς σήμερα έχουμε μόνο έναν πρόεδρο και από πίσω δεν υπάρχει τίποτα. Εμένα δυστυχώς οι δουλειές μου δεν μου το επιτρέπονται, χρειάζεται χρόνος, για όλα τα τμήματα. Όλα αυτά δε γίνονται από μόνα τους. Τόσα τμήματα, με πρώτες ομάδες , ακαδημίες. Όλα αυτά έχουν ανάγκες μετακίνησης. Όλα αυτά συν το να νοικοκυρέψεις τα λίγα χρήματα που έχει ο ΑΣ. Εγώ δυστυχώς δεν έχω αυτό το χρόνο, ούτε και την ενέργεια για να το τρέξω. Πριν από δέκα χρόνια ίσως και να υπήρχαν λίγες πιθανότητες»

ΒΟΛΕΪ

Έκαναν το 7Χ7 και τώρα …. Ολυμπιακός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volleyleague γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του ΖΑΟΝ με 3-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Πολυνοπούλου, Κρολ, Στράντζαλη, Βεργίδου, Κάφρεϊ, Τσιόγκα και λίμπερο την Ξανθοπούλου.

Δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στο πρώτο σετ, ο ΠΑΟΚ πήρε από νωρίς το προβάδισμα, έχοντας ως «όπλο» τα καλά σερβίς των Κάφρεϊ, Στράντζαλη και Πολυνοπούλου. Ο Δικέφαλος στα μέσα του σετ είχε μία σαφή διαφορά, 16-8, την οποία συνέχισε να επεκτείνει. Σ’ εκείνο το σημείο ο Φενόλιο πέρασε μέσα την Λιάγκη αντί της Κρολ. Σε κομβικό σημείο ο ΠΑΟΚ είχε διψήφιο προβάδισμα, 21-9, το οποίο τον βοήθησε για την κατάκτηση του σετ με 25-10, 1-0.

Στο δεύτερο σετ, ο Φενόλιο «φρέσκαρε» ακόμα περισσότερο την ομάδα του περνώντας από την αρχή τις Ηλιοπούλου, Παπαδοπούλου, Λιάγκη και Τερζόγλου, μοιράζοντας ουσιαστικά τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις διαθέσιμες αθλήτριες του. Οι «ασπρόμαυρες» ανταπεξήλθαν πλήρως, έχοντας από νωρίς μία σημαντική διαφορά, 16-10, την οποία στα τέλη του σετ την αύξησαν περισσότερο, 21-13. Δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ο ΠΑΟΚ, έκανε με 25-14 το 2-0.

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα του τρίτου σετ, με τον ΖΑΟΝ να εμφανίζεται πιο ανταγωνιστικός, δίνοντας… νότα «ντέρμπι». Ο Δικέφαλος ξεκίνησε με καλό σερί, 8-4, ωστόσο η ομάδα της Αττικής επέστρεψε, μειώνοντας σε πρώτη φάση, 16-14, ενώ στην συνέχεια έφερε το παιχνίδι στα… ίσια, 16-16. Με συνεχόμενους πόντους από τις ακραίες του, Στράντζαλη και Κάφρεϊ, ο Δικέφαλος πέρασε μπροστά και πάλι σε κομβικό σημείο, 21-19. Σε σημείο το οποίο φάνηκε ο ΠΑΟΚ να ελέγχει το σετ, 22-19, ο ΖΑΟΝ μπορεί να μείωσε, 22-21, ωστόσο με Στράντζαλη ο ΠΑΟΚ πήρε και πάλι προβάδισμα δύο πόντων, 23-21. Εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το σετ, με τον ΖΑΟΝ να μην μπορεί να ακολουθήσει, και τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 3-0.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Μάρκο Φενόλιο, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, κόντρα στον ΟΣΦΠ στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

acpaok.gr

Περισσότερα

ΒΟΛΕΪ

Φουλάρει για το 6Χ6

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Για την 6η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 21:30, στο PAOK Sports Arena, τον ΑΟΝΣ Μίλωνα.

Ο Δικέφαλος, μετά τη νίκη του επί του Αριστοτέλη Σκύδρας στο πρωτάθλημα, επέκτεινε το αήττητο σερί του στους πέντε αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας μέχρι στιγμής καλή παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις τις οποίες συμμετέχει.

Το απαιτητικό πρόγραμμα το οποίο έρχεται, με συνεχόμενους αγώνες για Πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ, Σούπερ Καπ και Τσάλεντζ Καπ, μπορεί να θέτει προβληματισμούς στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι όλοι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, αποδίδοντας στο μέγιστο δυνατό σε όλες τις διοργανώσεις.

Απέναντι του, ο ΑΟΝΣ Μίλωνας, ο οποίος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας του ΟΦΗ με 3-1, νίκη η οποία τον έφερε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΝΣ Μίλωνα, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο Μίλωνας παίζει πολύ καλά, όπως ξέρουμε κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Είναι καλή ομάδα, και εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, όπως παίζουμε μέχρι στιγμής. Κάποιες φορές μπορεί να εμφανιστήκαμε χαλαροί σε κάποια σετ, αλλά γενικά πιστεύω πως αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για να συνεχίσουμε καλά. Κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι, μέχρι το τέλος αυτής της σημαντικής περιόδου. Δεν έχουμε καιρό για προπόνηση, διότι θα έχουμε συνεχόμενα ταξίδια. Πρέπει να βρούμε κίνητρο, να είμαστε δυνατοί και να δείξουμε χαρακτήρα». 

acpaok.gr

Περισσότερα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ26-11-2022, 19:49

“Τρένο” ο ΠΑΟΚ που δεν σταμάτησε ούτε στην Άρτα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-11-2022, 19:38

Σνάουτσνερ: «Μας βοήθησε ο Τζίμας»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-11-2022, 19:35

Τζίμας: “Μου το είχαν πει ότι θα μπω και θα σκοράρω”

ΜΠΑΣΚΕΤ26-11-2022, 19:25

Λυκογιάννης: “Nα είμαστε ανταγωνιστικοί”

MUNDIAL26-11-2022, 18:40

Moυντιαλ 2022: Με «φύλακα-άγγελο» τον Σέζνι και εκτελεστή τον Λεβαντόφσκι η Πολωνία

ΒΟΛΕΪ26-11-2022, 18:33

Έκαναν το 7Χ7 και τώρα …. Ολυμπιακός

ΜΠΑΣΚΕΤ26-11-2022, 18:26

Στην Αθήνα χωρίς Jalen Riley

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-11-2022, 16:13

ΠΑΟΚ Β: Νίκη με υπογραφή Τζίμα και κορυφή

ΒΟΛΕΪ26-11-2022, 15:58

Φουλάρει για το 6Χ6

ΒΟΛΕΪ26-11-2022, 15:49

Να συνεχίσει με νίκες…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-11-2022, 15:44

Κ19: Nίκη με τεσάρα τον Παναιτωλικό

MUNDIAL26-11-2022, 14:14

Μουντιάλ 2022: Νίκη της Αυστραλίας και άλμα πρόκρισης στου “16”

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ26-11-2022, 14:11

Έτοιμος για το διπλό στην Άρτα

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ26-11-2022, 14:07

“Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις”

ΒETDAY26-11-2022, 13:18

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αργεντινή κόντρα στο Μεξικό

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ26-11-2022, 12:53

Με ΝΟ Χανίων στους «16» ο ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-11-2022, 12:19

Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλεντ Νάρεϊ

ΜΠΑΣΚΕΤ26-11-2022, 12:09

Χατζόπουλος: «Ευγνώμων στην οικογένεια Σαββίδη, δεν έχει σταματήσει να μας στηρίζει»

MUNDIAL26-11-2022, 11:48

Moυντιάλ 2022: Τα σημερινά ματς

MUNDIAL26-11-2022, 11:43

Moυντιάλ 2022: Tα αποτελέσματα της χθεσινής ημέρας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-11-2022, 11:38

Στη ΝΟVA τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Κύπρο

ΜΠΑΣΚΕΤ26-11-2022, 11:31

O Σαββίδης στηρίζει το μπάσκετ μέσω χορηγίας – Το “ευχαριστώ” της ΚΑΕ και του Χατζόπουλου

ΜΠΑΣΚΕΤ25-11-2022, 23:21

Χωρίς Riley στην Αθήνα…

MUNDIAL25-11-2022, 23:11

Mουντιάλ 2022: Έμειναν στο μηδέν Αγγλία και ΗΠΑ

MUNDIAL25-11-2022, 22:48

Moυντιάλ: Πήρε τον πόντο η Ολλανδία κέρδισε τις εντυπώσεις το Εκουαδόρ

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

PAOKDAY NEWS 31/10

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

Post Game ΠΑΟΚ – Ιωνικός

PAOKDAY TV4 εβδομάδες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Ιωνικό

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 25/10

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 25/10

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Post Game ΠΑΟΚ- Αστέρας Τρίπολης 2-2

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Pre Game ΠΑΟΚ- Αστέρας Τρίπολης live από την Τούμπα

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 21/10

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 20/10

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Post Game ΠΑΟΚ – Dinamo Sassari 88-68

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Dinamo Sassari Live από το PAOK Sports Arena

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 19/10

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Pre Game Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Post Game ΠΑΟΚ – Άρης 88-66 live από το PAOK Sports Arena

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Άρης live από το PAOK Sports Arena

PAOKDAY TV1 μήνα ago

PAOKDAY NEWS 13/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS (12/10)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS (11/10)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS (10/10)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Post Game ΠΑΟΚ – Ντιζον 66-70

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Ντιζόν (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 3/10

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Post Game ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος

PAOKDAY TV2 μήνες ago

PAOKDAY NEWS 28/9

mensbook
synergeio

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort