ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ανεβαίνει επίπεδο ο ΠΑΟΚ με Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο

Γράφει στο PAOKDAY o Κώστας Σοτολίδης

Φερέιρα είσαι μεγάλο αλάνι!

Πειραματίστηκες αρκετά με σχήματα και τακτικές και απ΄ ότι φάνηκε βρήκες τη λύση. Γέμισες τον άξονα με τεχνίτες χαφ φτιάχνοντας ένα πολύ δυνατό ομοιογενές σύνολο, το οποίο εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο το σύστημα και την τακτική. Ειδικά από το κέντρο και μπροστά βρίσκει τους τρόπους να σκοράρει ανελλιπώς σε κάθε ματς.
Ανέδειξες με τον καλύτερο τρόπο ποδοσφαιριστές σαν τον Μίσιτς, τον Γιαννούλη, τον Αουγκούστο, αλλά και τον Σβιντέρσκι σε πιο ξεκάθαρο ρόλο killer.

H διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής Ομάδας θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Και αυτό γιατί έφτασε επιτέλους η άγια ώρα να μπουν δυναμικά στα παιχνίδια οι Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια με τους οποίους ευελπιστούμε να απολαύσουμε τον πραγματικά ανίκητο ΠΑΟΚ μας.

Ειδικά αν βάλεις τον Βιεϊρίνια στο κέντρο στα αριστερά σα χαφ εξτρέμ – κάτι που δεν τόλμησε να κάνει πέρσι ο προκάτοχός σου Λουτσέσκου- βλέπω να τρελαίνουμε πολύ κόσμο και ειδικά τον πρόεδρο μιας άτιτλης τα τελευταία δυο χρόνια ομάδας, που στα δύσκολα στέλνει τους παίκτες του να πάνε πνιγούν…

injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης