ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Αντελίνο Βιερίνια αρχηγός μέχρι τέλους

Ο  Γιώργος Σομούνης γράφει στο PAOKDAY για την υπόθεση της ανανέωσης του Αντελίνο Βιερίνια με τον ΠΑΟΚ

Πραγματικά δεν είχα σκοπό, να μιλήσω καθόλου για τον Αντελίνο μέχρι να δοθεί μια οριστική λύση στο θέμα του ίδιου και του μέλλοντος του. Φυσικά όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ και δυστυχώς όχι πρός το καλύτερο, με την υπόθεση να μοιάζει με βραζιλιάνικη σαπουνόπερα.

Ξεκινώντας να ξετυλίγουμε το κουβάρι της υπόθεσης θα παρατηρήσουμε ότι λάθη έχουν πραγματοποιηθεί και από τις δύο πλευρές. Ο οργανισμός ΠΑΟΚ, ο οποίος μέσα στα προβλήματα του πρόσθεσε και άλλο ένα και ίσως από τα μεγαλύτερα. Τι θέλω όμως να πω. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι μεγάλη ομάδα και να αφήνεις την σημαία της ομάδας ελεύθερο γιατί θεωρείς ότι κάτι η αγάπη του για την ομάδα κάτι τα νέα δεδομένα θα τα βρείτε στο τέλος.

Φυσικά και ο ίδιος ο Αντρέ έκανε τα λάθη του με τη σειρά του, μιας και περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή τον ΠΑΟΚ. Βέβαια σωστά θα πουν μερικοί στην αγάπη δε χωρούν συναισθηματισμοί; Η απάντηση απλή, όταν είσαι το Α και το Ω του συλλόγου και έχεις αυτήν τη μεταχείριση δε θα την ονόμαζα και αγάπη παρά σκοτσέζικο ντουζ.

Τα πράγματα πλέον είναι απλά και ξεκάθαρα το ποτήρι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και τον αρχηγό όχι απλά έχει ραγίσει αλλά είναι έτοιμο να σπάσει. Αλλάζει όμως η συγκεκριμένη κατάσταση; Αλλάζει αλλά αρκετά δύσκολα με προϋπόθεση την καλή διάθεση, τις αμοιβαίες υποχωρήσεις και ξεκάθαρες κουβέντες κάτι που από την πλευρά του Αντρέ είναι αποδεκτό και επιθυμητό από την πλευρά του ΠΑΟΚ όμως;

 

injectionservice

mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης