ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαλλάχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η πειθαρχική επιτροπή αποφάσισα να απαλλάξει τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για τις ανακοινώσεις που έβγαλαν εκατέρωθεν με αφορμή τον μεταξύ τους αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

 

Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο Αλέξιο Κούγια του Χρήστου, μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ από την δίωξη που του ασκήθηκε για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2α, 3, 4 και 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέστηκε στις 11-8-2019 κατά τα ειδικότερα εκτιθέμενα στην παρούσα πειθαρχική δίωξη.

 

Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Αλέξιο Κούγια του Χρήστου, μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2α, 3, 4 και 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέστηκε την 1-9-2019 κατά τα ειδικότερα εκτιθέμενα στην παρούσα πειθαρχική δίωξη. Επιβάλλει στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ (18.000€).

 

Απαλλάσσει τις εγκαλούμενες ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα που αφορά στο περιεχόμενο των ανακοινώσεων που εξέδωσαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑEK, που διεξήχθη στις 29.9.2019 και περί ώρα 19:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο (Αθήνα) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Super League.

injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio

Διαβάστε επίσης