ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρβανίτης: «Πάντα αρνητική η ψήφος μου για τη Νέα Τούμπα»

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμους Θεσσαλονίκης, Λευτέρης Αρβανίτης δεν στάθηκε στο ύψος που αρμόζει το δημόσιο αξίωμα που κατέχει  και δήλωσε πως λέει “οχι” σε ένα έργο πνοής για την Θεσσαλονίκη και την Β.Ελλάδα χωρίς να παρουσιάσει επιχειρήματα για την συγκεκριμένη του στάση.

Η κατάσταση στην χώρα και στην Θεσσαλονίκη είναι σε οριακό σημείο όσον αφορά την οικονομία και τα  μικροπολιτικά οφέλη, οι ποδοσφαιρικές προτιμήσεις  σε τέτοια έργα δεν χωράνε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν άκουσα την συνέντευξη του κ.Χριστοφορίδη, την διάβασα στο ίντερνετ. Μια ψηφοφορία έγινε στις 9/9 στο δημοτικό συμβούλιο που γνωμοδοτεί, δεν αποφασίζει. Σε μια γενική τοποθέτηση είπε ότι ψήφισαν όλοι θετικά.

Σε εκείνη την συνεδρίαση και σε πολλές συνεδριάσεις δυστυχώς απουσίαζα. Δεν ψήφισα ούτε “ναι”, ούτε “όχι”, ούτε “παρών”. Δεν είναι η μοναδική φορά που απουσίαζα.

Η ψήφος μου αν συμμετείχα θα ήταν πάντα αρνητική για το θέμα της Νέας Τούμπας. Το λέω δημόσια και έχει καταγραφεί. Επειδή έγινε ένα σούσουρο στα social media. Θα έρθουν ξανά τέτοια θέματα και εκεί θα φανεί ποιος ψηφίζει “ναι” και ποιος ψηφίζει “όχι”».

Ερωτηθείς αν μπορούσε να μπει για πέντε λεπτά στην τηλεδιάσκεψη για να απαντήσει το «όχι», απάντησε: «Δεν είχα την δυνατότητα να το κάνω αυτό. Αν την είχα θα το έκανα. Ούτε με ένα e-mail θα μπορούσα να είχα ψηφίσει. Δεν μπορούσα να βρω δέκα λεπτά. Έτσι κι αλλιώς και να ψήφιζα οι καταστάσεις αυτές κρίνονται κατά πλειοψηφία. Εγώ για αυτό ανεξαρτητοποιήθηκα επειδή η παράταξη μου έλεγε “ναι”».

Σχετικά με τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους, ο Λευτέρης Αρβανίτης σχολίασε: «Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, μπορεί να συμφωνούν, μπορεί να διαφωνούν. Δεν θέλω να αφήσω καμία αιχμή για κανέναν».

Απαντώντας στην ερώτηση ακροατή «γιατί παραμένει στο δημοτικό συμβούλιο, αφού δεν μπορεί να συμμετέχει» απάντησε: «Απουσιάζω όταν δεν μπορώ, όταν μπορώ συμμετέχω. Τι λέει ο φίλος; Ότι δεν προσφέρω στο δημοτικό συμβούλιο. Συμμετέχω σε όσα συμβούλια μπορώ, προσφέρω όσο μπορώ».

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης