ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Bαλάνη: “H νέα Τούμπα θα δώσει πνοή σε ολόκληρη την πόλη”

Η πολιτεύτρια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της Β΄ Θεσσαλονίκης και μέλος του ΔΣ του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, Στέλλα Βαλάνη μίλησε στο PAOKDAY για τη Νέα Τούμπα και το πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο έργο για την πόλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον δημοσιογράφο του PAOKDAY, Στέλιο Παπαντωνίου:

Για τη νέα Τούμπα“ Εμείς όπως ξέρετε και ο Πάνος ο Καμμένος όσο ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας έμεινε πιστός σε όλα αυτά που είπε και τηρώντας την υπόσχεσή του κατάφερε και πέρασε την τροπολογία που παραχωρεί την έκταση γύρω από την Τούμπα στον ΠΑΟΚ. Για να μπορέσει  να δημιουργήσει τις νέες εγκαταστάσεις του διεθνών προδιαγραφών.Ήταν μεγάλη χαρά στην τελευταία επίσκεψη στο γήπεδο της Τούμπας που έτυχε να ήμουν παρούσα στην συνάντηση με τους ανθρώπους του “Δικεφάλου του Βορρά” και ενημερωθήκαμε πως πλέον είναι σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς του Δήμου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Γιατί εμείς είχαμε εκχωρήσει στον ΠΑΟΚ όλα τα δικαιώματα της έκτασης και να συζητά γι αυτήν ακόμη και προς τρίτους ετσι ώστε να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο που θα δώσει πνοή όχι μόνο στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά σε όλη την περιοχή της Τούμπας αλλά και της Θεσσαλονίκης.” 
Για το αν είναι κοβικής σημασίας η νέα Τούμπα για τις αθλητικές υποδομές της Θεσσαλονίκης: “Θεωρώ πως είναι κομβικής σημασίας όχι μόνο για τις υποδομές της πόλης αλλά για την ίδια την πόλη και για ολόκληρη τη Μακεδονία. περισσότερο όμως θα βοηθήσει έτσι ώστε να ωθήσουμε τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό γιατί όπως ξέρετε πολύ καλά Ο αθλητισμός σώζει ζωές. Ας είναι ο ΠΑΟΚ η αρχή για να δώσουμε μία ενθάρρυνση στα νέα παιδιά.”

Για το αν θα είναι ξανά υποψήφια βουλευτής: “Φυσικά και θα ήθελα να είμαι ξανά υποψήφια Βουλευτής αν μου κάνει την τιμή ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμένος να με αποδεχθεί στα ψηφοδέλτια και να είμαι εκ νέου υποψήφια.”
injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης