ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

VERIOTIS

Χαμηλά ποσοστά ΠΑΟΚστερόλης

Γράφει ο Veriotis στο PAOKDAY

Έχουν περάσει μόλις τρεις ημέρες από το τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και από το τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ γενικώς.

Και το θέμα δεν είναι αυτό. Εξάλλου και κανονικά να είχε αγωνιστική δράση στο Σαβ-Κυρ που έρχεται, πάλι τρεις ημέρες θα είχαν περάσει.

Το πρόβλημα βρίσκεται στο υπόλοιπο των ημερών που ακολουθεί. Εκεί είναι που πονάει η όλη ιστορία. Θα φτάσει δηλ η Κυριακή και δεν θα έχει ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να περιμένεις τέλος πάντων άλλη μία διαβολοβδομάδα.
Και δεν σε βοηθά και η επικαιρότητα. Η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει, συγχρόνως είμαστε καλά καθώς η διακοπή του πρωταθλήματος συνοδεύτηκε με νίκη αλλά είμαστε και λίγο σφιγμένοι εξαιτίας της γενικότερης απόδοσης της ομάδας, τέλος πάντων υπάρχει μια ησυχία.

Παίζει να αναπολείς τις ημέρες που άνοιγες τα ραδιόφωνα ή αγόραζες τις φυλλάδες και διάβαζες για τα 17 συστήματα που μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ, για τους 34 μεταγραφικούς στόχους που πρόκειται να κλείσει η ομάδα, φτιαχνόσουν και με κανένα press analysis, την έβγαζες την μέρα! Τώρα, ησυχία.

Και ενώ λες να κάνεις διαλογισμό μπας και περάσουν ανώδυνα οι μέρες μέχρι να έχει ΠΑΟΚ, έρχεται ο άλλος δήθεν να σε παρηγορήσει…
«Έλα μωρέ, έχει Μουντομπάσκετ», και τον κοιτάς όπως κοιτούσε ο μεγάλος Garcia τον Κάκο κάθε φορά που του έκανε παρατήρηση.

Τα πράγματα χειροτερεύουν αν συνεχίσει λέγοντας…
«Έχει και μπάλα Φινλανδία – Ελλάδα ρε συ. Για τα προκριματικά». Εκεί απλά δεν τον κοιτάς άλλο. Τον κυνηγάς αλά Pablo Garcia εναντίον καημένου Dudu.

Τουλάχιστον κάτι τέτοιες μέρες ΠΑΟΚτσήδικης ανομβρίας γελάω με εκείνες τις έρευνες που ισχυρίζονται πως ο άντρας σκέφτεται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα. Τραβάτε να κάνετε μια αντίστοιχη έρευνα έξω από την Τούμπα ρε επιστήμονες.
Όταν έχει ΠΑΟΚ, εκεί μπαίνει φραγή κλήσεων στα πάντα!
Κάθε σκέψη, κάθε έκφραση, κάθε επιθυμία… όλα βάφονται στα ασπρόμαυρα και κάνουν ΝΤΟΥ από παντού.

Μπορεί όταν παίζει ο ΠΑΟΚ να μην υπάρχει τίποτα άλλο αλλά όταν δεν παίζει υπάρχει αυτή η απίστευτη επιθυμία, η ατελείωτη προσμονή. Και αυτό είναι το πιο δυνατό συναίσθημα απ’ όλα!

Με μία φράση… «ΠΑΟΚ θα έχει πάντα»!

3η αγωνιστική αργείς???

Διαβάστε επίσης