ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαραλαμπίδης: «Συγκέντρωση και να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά»

Ο ΠΑΟΚ κλείνει τον πρώτο γύρο του Basketball Champions League στη Βόννη της Γερμανίας απέναντι στην Telekom Baskets Bonn, την οποία αντιμετώπισε και πέρσι, αλλά με διαφορετικές συνθήκες.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα, μίλησε για τι παιχνίδι της πρόκρισης, τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα, αλλά και την ενέργεια που θα πάρει από τους Έλληνες φιλάθλους.
Αναλυτικα όσα δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μετά την άφιξη του ΠΑΟΚ στη Βόννη και πριν την προπόνηση της ομάδας στο Telekom Dome.
«Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας, γιατί αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας κρατήσει μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη όμως, πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα και να τα κάνουμε σωστά. Και σίγουρα να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του αγώνα.
Η Βόννη έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, έχει διαφορετικό προπονητή, αλλά παραμένει μια κλασική Γερμανική ομάδα, με πολλή ενέργεια, την οποία θα πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε. Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, είμαι σίγουρος ότι θα συνδράμουν και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τη Γερμανία. Όπως κάνουν πάντα άλλωστε. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε»
paokbc
injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης