Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χατζόπουλος: «Οι ομάδες να υποβιβάζονται στο γήπεδο, όχι στα χαρτιά»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης libero 107,4fm  και μίλησε για την απόφαση του  να ψηφίσει κατά του υποβιβασμού των τεσσάρων ομάδων  που δεν πήραν άδεια, αλλά και για την επίθεση που δέχθηκε.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιτροπή αδειοδότησης:

«Πριν τελειώσει το πρωτάθλημα περνάμε μια νέα διαδικασία. Είναι μια καινούρια επιτροπή του ΕΣΑΚΕ, εκτός από την ΕΕΑ. Στην ουσία περνάμε δύο φορές φάκελο αδειοδότησης. Αυτό κατά τη γνώμη μου γίνεται νωρίς, μιας και οι φάκελοι πρέπει να κατατεθούν 30/5. Δεν έχει κλείσει ακόμα η αγωνιστική σεζόν και η χρήση των ομάδων, η οποία συνήθως τελειώνει 30/6. Εδώ καλούμαστε να φέρουμε κάποια έγγραφα, εκτός από φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μια έξτρα εγγυητική, τον προϋπολογισμό μας αλλά και πως θα βρούμε τα έσοδα για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις της νέας χρονιάς. Αυτό ωστόσο είναι δύσκολο να γίνει, καθώς καμία ομάδα στο τέλος της σεζόν δεν ξέρει ακριβώς τα έσοδα της επόμενης. Αυτό γενικός δημιουργεί μια δυσκολία».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει:

«Υπάρχει αυτός ο κανονισμός που ξεκίνησε από τη σεζόν 2019-20, τότε δεν ήμουν παρόν. Βρήκαμε έναν κανονισμό που έχει κάποιες δυσκολίες αλλά εμείς σαν ΠΑΟΚ προσπαθήσαμε να τον ακολουθήσουμε. Και εμείς είχαμε ερωτήματα. Τρέχαμε για αρκετές ημέρες για αυτό το πράγμα. Πρόκειται για κάτι αρκετά σύνθετο και από τι στιγμή που περνάμε την ΕΕΑ, δεν ξέρω γιατί πρέπει να περάσουμε και αυτό. Στην ουσία κάνουμε διπλή δουλειά για το ίδιο πράγμα».

Για τον ανταγωνισμό και της ομάδες που έχουν ban και χρωστάνε: 

«Για να πάμε συγκεκριμένα, επειδή μιλάμε για την ΑΕΚ, η ομάδα είχε καταθέσει τα χαρτιά και τον φάκελο από ότι κατάλαβα, απλώς άργησαν σε κάποια έξτρα έγγραφα. Δεν ήταν ότι δεν είχε τακτοποιημένα κάποια πράγματα. Αφορούσε κάποιες λεπτομέρειες. Ξέρετε ότι όλες οι ομάδες φέτος υποφέρουν με το θέμα των χρημάτων του στοιχήματος. Χρειαζόταν να έχουν κάποια χρήματα για να λειτουργήσουν. Εγώ σας λέω οκ, να τις απορρίψουμε. Τι πρωτάθλημα θέλουμε να έχουμε; Χωρίς ΑΕΚ, Άρη ή ΠΑΟΚ; Δύο χρόνια ζω το πρόβλημα με τα χρέη, έχει μπει μέσα στο πετσί μου και υποφέρω. Μπορώ να καταλάβω τι περνάνε αυτές οι ομάδες. Αν σταματήσουν να λειτουργούν, ποιον θα ζημιώσουν;  Όχι μόνο τις ίδιες, αλλά και αυτούς που έχουν να παίρνουν, το ελληνικό πρωτάθλημα. Με πόσες ομάδες θα γίνει το πρωτάθλημα. Πάνω σε αυτή τη βάση ψήφισα να μην εγκριθεί η εισήγηση της Επιτροπής, δεν ξέρω που θα φτάσει το μπάσκετ. Αν φύγουν ομάδες με κόσμο, που προσπαθούν να ξεχρεώσουν. Κακά τα ψέματα, δεν είναι εύκολο, βλέπω προσπάθεια από κάποιες ομάδες».

Για την κίνηση αλληλεγγύης του ΠΑΟΚ: 

«Εγώ είμαι ένας τέτοιος άνθρωπος. Θέλω όποιος πέσει να πέσει μέσα στο γήπεδο, όχι για χαρτιά.  Χθες (16/6) φτάνοντας στη συνεδρίαση προπηλακίστηκα από οπαδούς και υπήρχε ένα ζήτημα, όταν έφευγα είδα ότι υπήρχαν ζημιές και στο αυτοκίνητο μου. Δεν τα μετράω αυτά, ο κόσμος είναι ανεγκέφαλος. Τι να πω τώρα, ορισμένοι οπαδοί δεν έχουν ούτε κουκούτσι μυαλό. Αν θέλουμε το καλό του μπάσκετ, πρέπει να υπάρχει μια λογική. Καταλαβαίνω τους κανόνες, αλλά στραβά τόσων χρόνων πως θέλουμε να τα διορθώσουμε σε ένα- δύο χρόνια. Ναι εμείς σαν ΠΑΟΚ είμαστε σύννομοι και πληρώνουμε κανονικά, τα έχουμε όλα αλλά πάλι πληρώνουμε χρέη και τραβάμε ζόρι. Άλλες ομάδες μπορεί να μην έχουνε Χατζόπουλο που μπορεί να πληρώνει και να κρατιέται με νύχια και με δόντια για να υπάρχει η ομάδα. Εμείς έχουμε την τεράστια τρέλα και αγάπη για την ομάδα μας και είμαστε εκεί και προσπαθούμε, δεν είμαστε μόνοι. Κάποιες ομάδες είχανε πρόβλημα γιατί παίκτες δεν υπογράφανε τους διακανονισμούς. Κι εμείς είχαμε ένα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν είναι εύκολο, και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τις ομάδες. Να λειτουργούμε όλοι μαζί. Να πληρώνουμε τους παίκτες, αλλά μια ομάδα δεν μπορεί να έχει ρευστότητα κάθε μήνα, είναι αδύνατο, αν δεν έχει ζάμπλουτο ιδιοκτήτη. Εγώ προσωπικά ζορίζομαι, προσπαθώ να κρατάω τις ημερομηνίες, κι εγώ μπορεί να αργήσω κάποιες ημέρες. Στο παρελθόν έχει γινεί πολλές φορές το λάθος να απλώνεται μια ομάδα πέρα από το οικονομικό της «πάπλωμα» με τη λαχτάρα της διάκρισης. Έχω πει ότι αυτό το λάθος εγώ δεν θα το κάνω».

Για την επίθεση κι αν ήταν οπαδοί της ΑΕΚ: 

«Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο, μου επιτέθηκαν οι μοναδικοί που ήταν εκεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Εγώ δεν «τρώω» τσαμπουκάδες, απάντησα γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα. Δεν είμαι από τους προέδρους που έχουν συναντήσει. Εγώ το ξαναλέω, είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Κι όταν μιλάς σε οπαδό του ΠΑΟΚ θα πρέπει να το σκέφτεσαι πολύ καλά. Αν θέλουν να συζητήσουμε, ευχαρίστως. Αλλά τσαμπουκάδες εγώ δε σηκώνω. Τσαμπουκάδες σε μένα δεν κάνει άνθρωπος. Ας φτάσω και 80 χρονών, ο ίδιος θα είμαι».

Για το δήθεν «μπλοκ» του Παναθηναϊκού: 

«To διάβασα και εγώ για το μπλοκ του Παναθηναϊκού και αντιδράσαμε. Πρώτα ψήφισε ο ΠΑΟΚ, δηλαδή εγώ, και μετά ο Παναθηναϊκός. Οπότε για ποια μπλοκ μιλάνε; Ο ΠΑΟΚ είναι μόνος, δεν ανήκει σε κανένα μπλοκ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δύναμη μόνος του και έτσι θα πορεύεται, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ εδώ. Ακόμα κι αν μας πολεμάνε, ας έρθουν να βαράνε το ντουβάρι. Αν μπορέσουν να μας σπάσουν, ας το κάνουν. Όσο είμαστε ενωμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και πηγαίνουμε την ομάδα μπροστά, δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα. Δεν ανήκω σε καμία παράταξη η μπλοκ, μόνο στον ΠΑΟΚ ανήκω. Με τη καρδιά μου και τη ψυχή μου».

Για τα νέα δεδομένα:

«Και σε αυτό ακόμα το θέμα δεν έχει τελειώσει. Αν μια ομάδα που χρωστάει δεν τηρήσει τα όσα συμφωνήθηκαν, και να πάρει άδεια, και να κάνει μεταγραφές, θα γίνει ανάκληση των δελτίων. Οπότε θέλουν, δεν θέλουν είναι μονόδρομος να τηρούν τις συμφωνίες. Ας βοηθήσουμε όλοι, και αν δεν πληρώνουν μετά οι ομάδες, να γίνει ανάκληση των δελτίων. Για εμάς το πρωτάθλημα είναι ακριβό γιατί πάμε συνέχεια στην Αθήνα, ενώ αυτοί παίζουν εκτός και ξοδεύουν τσίχλες».

Για την επιστροφή του Βαγγέλη Μαργαρίτη: 

«Ο αρχηγός γύρισε σπίτι του και τελειώνει εκεί. Είναι εκεί που πρέπει να είναι. Έγινε αυτό που έγινε πέρσι. Επαναλαμβάνω, δεν είμαστε επαγγελματίες και θα κάνουμε λάθη. Ο Βαγγέλης θα είναι για ακόμα μια φορά ο αρχηγός μας, για ακόμα μια φορά. Εγώ του εύχομαι να έχει υγεία και από εκεί και πέρα ότι καταφέρουμε καλύτερο είναι ευχής έργο».

Για την ΑΜΚ:

«Είναι πρωταρχικός στόχος η ΑΜΚ, για την εξυγίανση του τμήματος. Να μπορεί να ζει, να ξεχρεώνει τα χρέη του και να πάει μπροστά. Καλώ όλους τους συνοπαδούς μου να έρθουν για ακόμα μια φορά δίπλα μας. Όπως κατέβηκαν πάνω από 20.000 κόσμου στον τελικό Κυπέλου στο ΟΑΚΑ, σκέφτεστε το ποσό που ξόδεψαν σε μια μέρα; Είναι πάνω από 2.000.000 ευρώ. Εμείς ζητάμε 500.000. Εδώ μιλάμε για την επιβίωση ενός ιστορικού τμήματος. Δεν μπορούμε να μαζέψουμε 500.000 ευρώ; Εγώ θα είμαι εδώ και θα παλεύω όσο μπορώ, όσο πάει η τσέπη μου, μέχρι να ξεπαραδιαστώ».

Για το πότε θα ξεκινήσει η ΑΜΚ:

«Τα εισιτήρια διαρκείας σκεφτόμαστε φέτος να τα ξεκινήσουμε αργότερα, γιατί και πέρσι που ξεκινήσαμε νωρίς η κίνηση άρχισε στα τέλη Αυγούστου. Οπότε ας ξεκινήσουμε τώρα με την ΑΜΚ, ας έρθει πρώτα εκεί κοντά ο κόσμος που χρειάζεται η ομάδα «αίμα». Το καλοκαίρι δεν έχουμε έσοδα, αλλά οι δόσεις στην εφορία συνεχίζουν να τρέχουν, και θα είμαστε δύσκολα και τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Για αυτό ας πέσουμε με τα μούτρα στην ΑΜΚ, για να συνεχίσει η ομάδα να λειτουργεί. Θα βγουν τα διαρκείας, θα πάρουμε και παίκτες, όλα θα γίνουν. Από αυτό θα εξαρτηθεί τι ομάδα θα μπορέσουμε να έχουμε. Αυτή τη στιγμή έχουμε χάσει και τον κεντρικό χορηγό μας και πρέπει να βγούμε σε ένα σαφάρι για να τον αντικαταστήσουμε. Θα ξεκινήσουμε να τρέχουμε για να φέρουμε έσοδα στην ομάδα, να συνεχίζει να ζει η ομάδα».

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ στο «αντίο» του Τάκη Πανελούδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Τάκη Πανελούδη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών.

Πλήθος κόσμου από την οικογένεια του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών στην κηδεία του πρώην προέδρου της ΚΑΕ, Τάκη Πανελούδη, ανάμεσά τους οι Γιώργος Κούδας, Άρης Καρακούσης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Θανάσης Κατσαρής, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Θανάσης Καπετανάκης και Νίκος Βεζυρτζής.

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε στεφάνι, όπως και οι ΠΑΕ, ΚΑΕ και Α.Σ. ΠΑΟΚ.

sdna.gr

Περισσότερα

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ για τον Τάκη Πανελούδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

O AΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Δημήτρη Πανελούδη που “έφυγε” από την ζωή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Δημήτρη Πανελούδη, επίλεκτου μέλους της οικογένειας του Δικεφάλου και πρώην Προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…

Περισσότερα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2022, 19:34

Τιάγκο Ζέσους: “Ο Ντάντας έχει ότι χρειάζεται για να “λάμψει” στον ΠΑΟΚ – Ξεχωρίζει η γρήγορη αντίληψη του”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2022, 18:19

Συμβόλαιο «αναγνώρισης» από ΠΑΟΚ σε Σαλαμούρα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2022, 18:14

Λουτσέσκου: «Επέστρεψα στον ΠΑΟΚ και όλοι μου έλεγαν, είσαι τρελός; Αλλά δεν φοβάμαι!»

ΒETDAY30-06-2022, 12:38

Στοίχημα: Με τη φόρμα της Νιουμπλένσε

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2022, 01:56

H πρώτη διάγνωση για Λύρατζη και σήμερα τα νεότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2022, 01:33

Ο Λουτσέσκου και οι προτάσεις για τον Τσόλακ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2022, 01:24

Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Κοτάρσκι

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2022, 01:18

Έτσι ήρθε η πρώτη τεσσάρα της χρονιάς (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2022, 01:12

Η τρομερή ατάκα του Κάργα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2022, 01:07

Η πίεση του Λουτσέσκου στους παίκτες και οι πρώτες εντυπώσεις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2022, 00:24

Κάργας: ” Υπάρχει οικογενειακό κλίμα και αυτό μου έκανε εντύπωση”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ29-06-2022, 23:49

Λουτσέσκου: «Περιμένουμε κι άλλες μεταγραφές»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ29-06-2022, 23:42

Ξεμούδιασμα με φιλική τεσσέρα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ29-06-2022, 18:48

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Χωρίς φιλοξενούμενους φιλάθλους οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφσκι

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ29-06-2022, 18:30

Bιερίνια: “Θα ευγνωμωνώ τον Κονσεϊσάο που δεν ήθελε να χάνει ούτε σε προπόνηση”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ29-06-2022, 16:33

Αντόνιο Τσόλακ: Επιμονή των Σκοτσέζων για συμφωνία – Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει

ΜΠΑΣΚΕΤ29-06-2022, 16:11

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ στο «αντίο» του Τάκη Πανελούδη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ29-06-2022, 13:56

Τρεις αγωνιστικές στον ΠΑΟΚ, δύο στον Παναθηναϊκό για τον τελικό του Κυπέλλου

ΒETDAY29-06-2022, 12:04

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Ταγιέρες

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ29-06-2022, 10:22

Με απουσίες στο πρώτο φιλικό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ29-06-2022, 10:14

Ο Λουτσέσκου δεν σκέφτεται την πώληση του Αγκουστο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-06-2022, 23:58

Διπλή προπόνηση, μαθήματα τακτικής από Λουτσέσκου πριν το πρώτο φιλικό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-06-2022, 23:04

O Mπότο, ο Πασχαλάκης και η απόφαση για αλλαγή στον “άσσο”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-06-2022, 21:24

Προετοιμασία ΠΑΟΚ: Στην Ολλανδία ο Αντρίγια (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-06-2022, 19:43

Ματέι Κατσάν: “Ο Κοτάρσκι είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και πέρυσι ήταν ανάμεσα στους MVP του πρωταθλήματος”

paokbc
mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort