ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χατζόπουλος: “Ξεχρεώσουμε, σχεδόν όλα τα παλιά χρέη”

O χρηματοδότης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ «Τζάμπολ» και μίλησε για την τρομερή ανταπόκριση των οπαδών του Δικεφάλου στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους λόγους που βγήκε… μπροστά στη νέα προσπάθεια της ΚΑΕ: «Δεν ήθελα να δω την ομάδα να καταστρέφεται και επειδή δεν υπήρχε άλλος να ασχοληθεί πήρα την απόφαση να μπω στην ομάδα και να παλέψω. Υπάρχει φως στο τούνελ, έχουμε καταφέρει μέσα σε αυτή τη χρονιά να ξεχρεώσουμε, σχεδόν όλα τα παλιά χρέη που είχε ο ΠΑΟΚ σε παίκτες, προπονητές και μάνατζερ».

Για την ανταπόκριση του κόσμου στην ΑΜΚ της ΚΑΕ: «Αυτό καθιστά αμέσως τον ΠΑΟΚ μια ομάδα λαϊκής βάσης και αυτός ο κόσμος θα μπορεί να έχει λόγο στα γενόμενα της ομάδας και να ψηφίζει στις γενικές συνελεύσεις».

Για την προσφορά της οικογένειας Σαββίδη: «Μακάρι να θελήσει ο κύριος Σαββίδης, αλλά εμείς πλέον και σαν διοίκηση έχουμε όλα τα στοιχεία που μπορούμε να του παρουσιάσουμε και το πώς σκεφτόμαστε το μέλλον αυτή της ομάδας και θα ήταν τεράστια χαρά μας να έρθει η οικογένεια Σαββίδη και στο μπάσκετ».

Για την οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Όχι μόνο οι παίκτες. Eίναι πληρωμένα τα πάντα, τα έξοδα της ομάδας, τα ενοίκια από τα σπίτια των παικτών, τα πάντα».

Για την εκπληκτική πορεία του ΠΑΟΚ στη Basket League: «Ξέραμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε και την έκτη θέση. Στόχος βέβαια είχαμε βάλει να μπούμε στα Play Off, αυτός ήταν ο στόχος μας γιατί όταν κάνεις εξυγίανση δεν κοιτάς να ξοδεύεις λεφτά στην ενίσχυση της ομάδας, αλλά να κλείνεις υποθέσεις».

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άρη Λυκογιάννη: «Για να μπορέσεις να χτίσεις μια ομάδα χρειάζεται χρόνος. Οι ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά και σε βάθος χρόνου, δεν μπορείς να αλλάζεις κάθε χρόνο όλους τους παίκτες και τους προπονητές και να θες να έχεις αποτέλεσμα. Αν θέλουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ να καλυτερεύει κάθε χρόνο, πρέπει να ξεκινήσουμε από μια βάση. Η αρχή ξέρουμε όλοι ότι είναι ο προπονητής».

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης