Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Τάισον κόντρα στον Ολυμπιακό

Ένα ακόμα ντέρμπι, ένας ακόμα.. τελικός. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας και ψάχνει ένα κρίσιμο τρίποντο στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League 2022-23.

 

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (04.02) στο γήπεδο της Τούμπας, με την προπόνηση να είναι αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τάισον που ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, καθώς και στους Τόμας Μουργκ και Ομάρ Ελ Καντουρί που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, στους Λευτέρη Λύρατζη και Γιάσμιν Κούρτιτς που έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τον Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Κεντζιόρα , Σάστρε , Κάργας , Νάσμπεργκ , Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Ράφα Σοάρες , Φιλίπε Σοάρες , Ντάντας , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Ρικάρντο , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Μπράντον , Ολιβέιρα .

paokfc.gr

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόλος: «O γνωστός Κάρυ, φερόμενος ως ιδιοκτήτης του Άρη»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση που κάνει “επίθεση” στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης,  Θόδωρο Καρυπίδη τονίζοντας πως “δεν υπάρχει περιθώριο δημόσιου διαλόγου με τον τύπο αυτό”

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 

Αναφορικά με τα όσα επιχείρησε να ψελλίσει, ως απάντηση στον πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέα Μπέο, ο γνωστός Κάρυ, φερόμενος ως ιδιοκτήτης του ΑΡΗ, είναι προφανές ότι δεν υπάρχει περιθώριο δημόσιου διαλόγου με τον τύπο αυτό. Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε πιστοποιούν το γιατί (αν και λείπει αυτή με το κολάν…).

Θα συμφωνήσουμε σε ένα. Ότι γελάμε, όπως όλοι. Μαζί του. Εκτός από την Βόρειο Ελλάδα, όπου κλαίνε και βογκάνε από τα “ριχτάδικα”

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσπαθούν να δικαιολογήσουν μια στιγμή ντροπής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ούτε παιδιά στο δημοτικό. Πρώτα κάνουν τη βλακεία, τη χαίρονται για λίγο και μετά όταν αντιλαμβάνονται τι έκαναν απ’ την αντίδραση των γονέων, εύχονται να μπορούσαν να γυρίσουν πίσω το χρόνο. Παλεύοντας να δικαιολογήσουν με γελοίους τρόπους τις πράξεις τους. Η διαφορά πως τώρα δε μιλάμε για παιδιά αλλά για ενήλικες, για συνέπειες που αφορούν το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ίδιας της κοινωνίας μας.

Ο Καραπαπάς πήρε το Όσκαρ ξεφτίλας ρίχνοντας μια φούστα στον Μπαλτάκο. «Λούζοντάς» τον και με ύβρεις πεζοδρομίου. Η… έκρηξη τεστοστερόνης και μαγκιάς, στο μυαλό του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μπήκε στα σπίτια όλων των Ελλήνων με το περίφημο βίντεο μέσα απ’ την αίθουσα. Αποδεικνύοντας και το τι επιχείρησε ο Ολυμπιακός. Την ώρα που οι υπόλοιπες ΠΑΕ προετοίμαζαν τη συνάντηση με επιχειρήματα που είχαν να καταθέσουν, στο λιμάνι σκέφτονταν ποιο επίπεδο τραμπουκισμού και αλητείας θα ξεπεράσουν. Επιλέγοντας να πάρουν μια φούστα και να κάνουν αυτό που έκαναν.

Αφού το περηφανεύτηκε ο Καραπαπάς, υπό την ανοχή ενός κράτους που βασιλεύει η ανομία και η έλλειψη δικαιοσύνης όπως αποδείχθηκε, κατάλαβε πως το πράγμα ξεφεύγει. Η κίνησή του δεν οδήγησε κανέναν να τον… στολίσει με δάφνες μαγκιάς και τεστοστερόνης. Αντίθετα τα σχόλια ήταν και παραμένουν αποκλειστικά αρνητικά.

Αυτόματα η προπαγάνδα, έπρεπε να λειτουργήσει. Η συγγνώμη γι’ αυτούς είναι άγνωστη λέξη. Όχι πως θα έλυνε το πρόβλημα, απλά θα έδειχνε μια κάποια μεταμέλεια. Κάποια χέρια κάθισαν να γράψουν κείμενα προκειμένου να δικαιολογήσουν την κίνηση αυτή. Θέλουμε να πιστεύουμε όχι δημοσιογραφικά. Γιατί εκείνα θα ντρέπονταν να κάνουν κάτι τέτοιο, βουτηγμένα στα σκ@@@ όπως τα χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πώς δικαιολογήθηκε η αλητεία και η ανήθικη συμπεριφορά; Απ’ το… χρώμα της φούστας. Δεν είναι πλάκα. Δεν μπορεί να γίνει πλάκα με τον σκοταδισμό του Ολυμπιακού να βασιλεύει. Παρουσιάστηκε ο Καραπαπάς ως άλλος… Τσε Γκεβάρα. Που έκανε επανάσταση πετώντας μαύρη φούστα στον Μπαλτάκο. Γιατί το μαύρο συμβολίζει την ακροδεξιά.

Έτσι έγραψαν. Αυτό το επιχείρημα χρησιμοποίησαν. 24 ώρες μετά το σκηνικό ντροπής και ξεφτίλας ενός κοινού χουλιγκάνου που έχει ρόλο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τους παραγωγούς λάσπης και ψεμάτων, ήταν… οργή κατά του Μπαλτάκου και της επιλογής για τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος που παραπέμπει-όπως λένε-σε ακροδεξιά σύμβολα.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Οι λογικές, οι τακτικές, οι πρακτικές τους, είναι απλά αρρωστημένες. Τα μυαλά τους «άρρωστα» για να μπαίνουν στη διαδικασία όχι απλά να προχωρούν σε τέτοιες ενέργειας ανθρώπινης ξεφτίλας, αλλά να τις δικαιολογούν με αυτόν τον τρόπο.

sdna.gr

Περισσότερα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ29-03-2023, 12:18

Βόλος: «O γνωστός Κάρυ, φερόμενος ως ιδιοκτήτης του Άρη»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ29-03-2023, 11:59

Προσπαθούν να δικαιολογήσουν μια στιγμή ντροπής

ΒETDAY29-03-2023, 11:54

Στοίχημα: Αντιδρά η Γουένσντεϊ

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ29-03-2023, 11:51

Φουλάρει για την πρόκριση

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ29-03-2023, 11:45

Στην Αθήνα για το διπλό

PAOKDAY TV28-03-2023, 20:38

Αθλητική Γνώμη: Τα συμπεράσματα της συνάντησης των “6” (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-03-2023, 20:01

Μπέος: «Υπήρξε τηλεφώνημα από συγκεκριμένο διαιτητή, κάτι που ξέρει ο Γκαγκάτσης»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-03-2023, 18:34

Στόχος Mαρινάκη-Αυγενακη η παραίτηση Μπαλτάκου και προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-03-2023, 17:18

Ατομικό ο Κουλιεράκης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-03-2023, 10:02

Η ΕΠΟ καταγγέλλει Μαρινάκη και Καραπαπά σε UEFA και FIFA!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-03-2023, 10:02

Ο Μαρινάκης πέταξε μπλοκ σημειώσεων στον Μπαλτάκο φωνάζοντάς του «Φτου σου ρε αλήτη»!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-03-2023, 10:00

«Ο εκπρόσωπος του Άρη τράβηξε το βίντεο» και ετοιμάζεται καταγγελία εις βάρος του!

ΒETDAY28-03-2023, 09:41

Στοίχημα: Προβάδισμα η Ισπανία και το Under

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-03-2023, 01:03

ΝΤΡΟΠΗ: O Καραπαπάς πετάει φούστα στον Μπαλτάκο! (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 21:12

Είχε τις φάσεις αλλά δεν είχε το γκολ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 20:59

Kαθαρές οι εξετάσεις του Κουλιεράκη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 19:48

Σαββίδης: «Πλήρη διερεύνηση της καταγγελίας» – Aυτά ζήτησε ο ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 19:42

Γκαγκάτσης: «Ο Μπένετ μάς αποκάλυψε πως αυτοπροτάθηκε ξένος διαιτητής για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 16:39

Κοσμάς: “Προσπαθούν να το καταστρέψουν επειδή δεν μπορούν να το κάνουν δικό τους”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 16:25

Μαρινάκης: «Χρειάζεται να πω εγώ τι είναι η ΕΠΟ; Ό,τι χειρότερο!»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 15:58

ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ ευχήθηκαν στον Ιβάν Σαββίδη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 15:09

Χωρίς να κάνει δηλώσεις αποχώρησε ο Μελισσανίδης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 13:36

Αποχώρησε ο Μπεός: “Αυτό είναι μια φαρσοκωμωδία”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 13:23

Μπέος κατά την είσοδο του στην ΕΠΟ: “Δεν περιμένουμε τίποτα, ένα φιάσκο είναι”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27-03-2023, 12:27

Live η κρίσιμη συνάντηση των 6 με Μπαλτάκο-Μπένετ

PAOKDAY TV16 ώρες ago

Αθλητική Γνώμη: Τα συμπεράσματα της συνάντησης των “6” (vid)

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο Άρης προσπαθεί να βρει άλλοθι, απαράδεκτη η κίνηση του Λουτσέσκου” (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “”Ντόπες” Σαββίδη στους παίκτες, δεν αλλάζει η τετράδα στην επίθεση”

PAOKDAY TV2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντική νίκη στον Βόλο, θέλει να κρατήσει Ολιβέιρα και Ντάντας”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ παίρνει γκολ απ’ όλες τις γραμμές του από την αρχή της σεζόν”

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “O ΠΑΟΚ είναι ομάδα κυπέλλου, θα δώσει ανάσες σε παίκτες ο Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV3 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ λένε πως ο Τζίμας δεν έχει ταβάνι”

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σωστή η καταγγελία του Λουτσέσκου για το ημίχονο, έπρεπε να πάρει θέση και η ΠΑΕ”

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “O ΠΑΟΚ είχε την ουσία κόντρα στην ΑΕΚ και έναν απίστευτο Κωσταντέλια”

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μίλαν για Κωσταντέλια,ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Mετά τα λάθη του VAR στην Τρίπολη ξένοι διαιτητές παντού, πουθενά Έλληνες”(vid)

PAOKDAY TV1 μήνα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Σε κακό timing η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό γιατί δεν έχει έναν “killer” επιθετικό “

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Σκασμένοι στον ΠΑΟΚ που με τέτοια εμφάνιση δε νίκησαν τον Ολυμπιακό”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Για το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει play-off (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Προχωρημένες συζητήσεις με Κεντζιόρα με συστάσεις Μίρτσεα Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Eξαιρετικό το τελείωμα του Τάισον στο 2-0” (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί σωστά τους Κωσταντέλια και Τζήμα” (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον στόχο του κυπέλλου”(vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Να βοηθήσει ο Τάισον να κλειδώνει τα ματς ο ΠΑΟΚ” (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Pre Game ΠΑΟΚ – ΟΦΗ live από το γήπεδο της Τούμπας

PAOKDAY TV3 μήνες ago

«Κακώς ξεγράφουν τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο»

PAOKDAY TV3 μήνες ago

“Αν κάποιος θέλει να αποχωρήσει ας το κάνει, η πόρτα εξόδου είναι ανοιχτή”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου:”Επιτέλους “κλείδωσε” το ματς, άτοπα τα ιντερνετικά πανηγύρια”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου: “Φτάνει με το άλλοθι της διαιτησίας”

mensbook
synergeio

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort